Bila mau abis daa ???

by - Jun 27, 2011

 

Mak aih .. dah lebih 1 ribu komen !! Masing-masing dengan cara ayat tersendiri .. Ramai tanya , bila nak abis ni ?? Jawapan seperti mana yang korang baca dalam tu laa.. Yang terakhir tu la pemenang .. Ramai dah mula mengalah .. Ini ibarat satu permainan la.. Orang yg terakhir  tu la menang .. haaaaa.. hehehe ...

Sebenarnya kan , ada satu rahsia kat segmen ni ... Berapa ramai dah mula berkenalan dalam ni ? Haaa.. dah mula bertegur sapa ? Dan satu lagi , mereka yang suka spam , ni la peluang yang aku bagi.. spam je la.. hehehe.. ok la kan ? Bukan selalu aku buat ..

Tu antara rahsia kenapa aku buat .. Kalau orang pk aku dapat trafik , bayangkan mereka yang join tu.. mereka pon dapat kan ? Sebab tu aku suruh tinggalkan link sekali .. Sesenang je dapat trafik dari pembaca lain ..

Jadi bila aku nak tutup ni ? Hehehe.. komen terakhir yang bertahan selama sejam itulah pemenangnya .. Hurm... Hadiah dia ? Macam aku kata tadi , blog dia aku promosi selama sejam di waktu kemuncak .. Kalau aku takde idea untuk update blog , aku biarkan lagi la entri dia tu.. haaa.. ok la kan ? Takkan nak bagi duit kan ? mana puashati ..

Apa aku cerita ni ??? G la tengok sendiri kat SINI

You May Also Like

8 comments

  1. alright Abg Ben.. nak g terjah jap..

    BalasPadam
  2. mak oi.. 1390 komen... gila kentang ! juling mata ni kalo smua nk kena terjah hehe

    BalasPadam
  3. bila mau abiss daaaaaaa..haha

    BalasPadam
  4. sekejap je mencanak.
    hehehe..
    segmen yang bijak!

    BalasPadam
  5. Terkenangkan nenek, tapi tak der memori dengan datuk sebab dia meninggal masa perang dunia kedua.

    Diorang sekarang berbahagia kat sini --> Qingming 2011
    .

    BalasPadam