Menjunam jatuh !

by - Jun 30, 2011

 

image

Dari ranking di Malaysia , 166 dan skang jatuh kembali 178 tapi peliknya di ranking dunia naik dari 45 ribu ke 44 ribu ... sana turun sini naik .. hahaha.. belasah je la labu .. janji jangan terbakar dah ... hahahha ..

You May Also Like

13 comments

  1. mmg famous la blog ni...

    BalasPadam
  2. Ok la tu bro.... aku punyer dari rank malaysia 900 kepada 1180.....adehhhh... Tapi rank dunia naik jer....

    BalasPadam
  3. Yang terbaeknye tgk la site link in tu... Bnyk tu :D Rank tu sebenarnye da sangat selesa abg ben...

    BalasPadam
  4. wowoowo,,, biasalah adat hidup, turun & naik, ntah2 esok no 1..miyhaha

    BalasPadam
  5. macam ada yg x betul je report tu encek beng..

    BalasPadam
  6. ini sebagai bukti Malaysia memang hebat...rakyat Malaysia memang best

    BalasPadam
  7. mmg sgt femes memes blog ni sampai aku tak puas hati dgn beliau.

    sila baca kat bawah ni ketidakpuasan hati aku kat beliau :
    http://cikpuantecik.blogspot.com/2011/06/aku-yg-sgt-tidak-puas-hati-dengan-blog.html

    BalasPadam
  8. kira dasyat ni Ben... aku nya xde dlm senarai langsung..hehehe

    BalasPadam
  9. hbt2 abg ben...ain punyer blog langsung xder senarai..berjuta2 kot..hahaa

    BalasPadam
  10. apa kriteria blog pilihan abg ben?kandungannya kah?apakah?

    TERPANAS SAAT INI :
    PERLUMBAAN MALAM??

    BalasPadam
  11. hoyeeee...abang ben hebat!

    BalasPadam