Dan keputusan sudah di tangan SAYA !

by - Jun 27, 2011

Memandangkan jumlah komen dah mencecah 1900 (gilos ) , satu angka yang aku tak jangkakan langsung.. huhu.. maka aku terpaksa cari jalan penyelesaiannya.. kalau tak , mau mau 3000 komen !! Tak caya ? Tengok kat SINI ..

Apakah itu ? jeng jeng jeng ... Senang jer... haaa.. ini untuk mereka yang join segmen SAYA sejak pagi tadi saja yer .. hehehe.. yang baru nak join tu , hehehe.. boleh la gak mencubanya tapi kena ikut prosedur yang dah ditetapkan tu .. ok ?

Bagaiamana ??? Apa yang perlu dibuat ?? Mudah jer... tarak susah punya ... Tak payah buat entri punya .. hehehe ... Senang kan ? Haaa... senang jer...

BUAT AYAT BERMULA DENGAN HURUF 'S' SAHAJA DAN BERMULA DENGAN PERKATAAN ,' SAYA' ... TIDAK KURANG DARI 5 PATAH PERKATAAN !! PALING BANYAK PERKATAAN 'S' DAN LOGIK ( MESTI LOGIK DAN KENA AYATNYA ) , DI KIRA PEMENANG !!!

Okeh ? Cun ? Hehehe.. Tutup , jam 6 pagi esok.. hehehe.. Seorang boleh cuba sekali saja !! Hehehehehe ... Sila gunakan kertas kotor dulu yer ( tak leh sebut BERSIH skang ni.. bahaya ) ..

Tinggalkan ayat anda beserta url entri penyertaan anda ( entri segmen SAYA ) di ruangan komen ini .. Terima kasih ..

You May Also Like

59 comments

  1. saya nak tidur dah ni hehe

    BalasPadam
  2. perghh byknye komen!haha semua nak abg ben pomot blog!nadia post sekali jerr :P ngee

    BalasPadam
  3. Saya suka sirap, semakin srrrp semakin suka sirap... Sol suka sirap sama seperti saya... Sol...Sol...Sol.... sakit sendi saya.... Sebab Sol sepak sendi saya selepas srrrp sirap saya..... Sol!! Siap!!! Saya Send!! :)

    BalasPadam
  4. 0____0
    memang gilos! hahaha
    all the best mr.ben!

    BalasPadam
  5. entry blog:

    http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-saya-di-blog.html

    ayat:

    saya sangat suka segmen siben!

    BalasPadam
  6. rasanya macam da haru biru da ruangan komen tu... heee~

    BalasPadam
  7. SAYA SUKA SAMA HELIZA HELMI... :p

    BalasPadam
  8. http://heartylolipop.blogspot.com/2011/06/saya.html

    SAYA suka segmen suspens sebegini...:)

    BalasPadam
  9. SAYA SEDIH SEBAB SELALU SAKIT


    http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  10. saya suka sangat siput sedut (:

    BalasPadam
  11. Saya Suka Segmen Sebegini So, Sila Sokong Saya !

    http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  12. alamak ! tertinggal URL entri penyertaan :D yang tadi tuh batal eh eh eh

    http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/saya.html

    "saya suka sangat siput sedut"

    ok siap (:

    BalasPadam
  13. http://nurulshaida.blogspot.com/2011/06/saya.html


    Saya, Shaida, Sangat Suka dan peminat Setia Siti nurhaliza Sebab Suara Siti Sangat Sedap dan Saya Sangat Suka SimplySiti sebab soft dan Sejuk.

    BalasPadam
  14. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/saya.html

    Saya Seharusnya Sabar Semasa Segmen!

    BalasPadam
  15. saya sayang shayangs.sayang shayangssss!!!

    BalasPadam
  16. dan sape2 yg dah join segmen pastu x leh tido..singgah la blog cheq..kah3..

    new hupdate>>

    http://cintailmu89.blogspot.com/2011/06/trip-to-sarawak-part-1.html

    BalasPadam
  17. SAYA SUDAH SILAP SURUH DIA

    Boleh x?fikir 10 minit..smpai tnyer kt family!!Last,nie je ayt yg berlegar-legar kat kepala..

    Alah,bolehlah..bolehlah..nak join!!susahnyer syarat nie:)Hope boleh.All the best to me!hehehehe!!

    BalasPadam
  18. Astaghfirullah!dah lupa nak bg url entry..nie dia

    http://zalifa97.blogspot.com/2011/06/saya.html

    n saya ulang balik ayat saya tu:SAYA SUDAH SILAP SURUH DIA

    untuk senangkan abg ben ye..thanks 4 this segmen!menarik sgt2!!buat lagi tahu!!

    BalasPadam
  19. meh aku cuba;

    saya serta semua segmen saya seronok saya salin semula semuanya sampai saya sengal sendi

    ha,jangan tiru.hehe...

    BalasPadam
  20. SAYA SANGAT SAYANG SUAMI SAYA


    http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  21. http://mencaribelog.blogspot.com/2011/06/saya.html
    saya sangat sangat suka sandwich segera serta selalu sedut susu soya segar

    BalasPadam
  22. URL entry saya:

    http://blackfipper.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-saya.html

    ayat?

    Saya sukar sayangkan seseorang sekarang sebab saya senang sekali situasi saya, sendirian, sampai saya senyum sendiri, seolah-olah semuanya samar-samar, sehinggalah suatu saat saya sanggup sayangkan seseorang seikhlas senyuman, selembut sutera, sehening suasana, sesegar sungai syurga. :D

    BalasPadam
  23. http://sweetgurlz11.blogspot.com/2011/06/saya.html

    saya suka sangat seseorang suka senyuk sokmo setiap saat...sweet sangat...

    (rasanya dah cukup panjang ayat tu...saya berdoa sekuat sehati sejiwa supaya saya menang)..tq so much abg ben..May Allah bless you

    BalasPadam
  24. http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/saya.html

    SAYA sunah suka sakura sempat singgah selit sini sebab saya sudah selalu singgah sejak siang semalam sehingga saya sibuk-sibuk semputkan sesiapa saje semasa segmen santai sikit sampai sape-sape suka segmen sudah senang saya sebut satu-satu.

    erkkk!

    BalasPadam
  25. http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/asalamualaikum-nak-join-gak.html

    Saya suka segmen 'saya'.. sebab saya seharusnya sabar semasa segmen sama seperti saya sabar saat saya sedih..

    hahahaha.. boleh camtu??

    BalasPadam
  26. saya sudah join itu segmen

    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/06/sambungan-segmen-saya.html

    BalasPadam
  27. harap ni pluang untuk blog saya di promote..huhu..:)

    ni link entry saya..saya

    " Saya sayang SAYANG sangat-sangat..SAYANG sayang Saya ?

    BalasPadam
  28. Saya Suka Segmen Sebegini So, Sila Sokong Saya :)

    http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  29. Saya pun nak cuba..tapi ayat rekaan semata2 la..huhu

    http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/saya.html

    "saya sampai sekarang sangat suka seorang sahabat sekampung sepermainan sebaya saya si s sebab si s sangat sporting, suara sangat sedap, suara sedikit serak, solat seawal subuh, simpan semua surat-surat saya, sangat suka sos spageti saya, sangat suka sirap sepupu saya, sangat suka sudoku, sangat suka silat, sangat suka saloma, sangat suka sudirman, semuanya saya sangat-sangat suka"

    BalasPadam
  30. Saya selalu sangat sakit sebab saya ingat shaheizy sam suka sama saya...

    http://lisapolka.blogspot.com/2011/06/saya_27.html

    haha..penat fikir..ni je yang mampu..=)

    BalasPadam
  31. saya sebenarnya sedang syok santap sambal sardin sambil sengih sorang-sorang sedangkan sambutan saingan segmen SAYA sedang sengit sekarang..
    Saya sengaja suka-suka sebab sejak siang saya sudah sedikit stress sehingga sekarang.. sorryyy salah saya sudah ,silap saya sekarang sudah selesai (settle) =)..

    BalasPadam
  32. saya suka sidia senyap senyap

    BalasPadam
  33. http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/06/saya.html

    SAYA SUKA SINGLE. SINGLE SANGAT SEPI.SAYA SANGAT SEPI SEBAB SAYA SINGLE.
    SERIUS, SEGMEN SINI SANGAT SUSAH...SEGMEN SUSAH SIKIT-SIKIT SAYA SUKALAH....
    SESAK SAMA SEMPUT SAYA SEKARANG....
    SEKIAN SAHAJA SAYA STORY..
    SUBUH SIKIT SAYA SAMPAI SINI...

    BalasPadam
  34. SAYA SUDAH SIAPAKAN SIR.BEN!!
    SEMOGGA SUCCESS....

    URL[s]::

    http://burasahangus.blogspot.com/2011/06/saya.html


    Sehebat story [S],,


    Saya [syuib Syed Sabri],Sathiswaran serta Susan,Sekolah sesame sehingga standard Six. Sewaktu subjek science,Saya serta Sathiswaran sorok set sempoa susan sebab susan selalu salah simpan. Satu saat,susan sedar sehingga suke sorang-sorang.saya serta sathiswaran say sorry sama Susan.Susan senyum sampai semput!! Semput!! Saya serta Sathiswaran shock!! Saya,sembahyang semoga semuanya selamat. Syukur,Susan selamat.Saat,saya samapaikan sesuatu sama susan,...

    Syuib: Susan,saya sangat suka sama su.. sedarkah su,selama ini
    susu,sambal sotong,siakap, serta samosa sukaan
    su,sebenarnya saya sediakan.,sathiswaran sekadar sampaikan
    su.,saya silap,semua salah saya..saya segan su... sorry
    su’’.

    Sathiswaran: siot!! Sengal sungguh,, susan,sebabnya syuib
    sayang su..,sedikit sisipan
    su...Sikat,selipar,sugus,sayur-
    sayuran,springles,sup-sup,siput
    sedut...semuaaaaaaaaaaaaaanya syuib sediakan..
    [sambil siku-siku Syuib]

    Susan: sathis,sudahlah semangat sungguh
    syuib..sob..sob..sob..sekadar soalan,siapa susan sebenarnya
    sama syuib??’’

    Syuib: .. su seperti singkong serta sepatunya,su sopan santun,su
    seputih salju,semanis soya serta secantik selebriti
    “Sinetron Sejuta Sesungut Seindah senyuman” su..

    Susan: [senyum-senyum singa]

    ... sedetik serta sesaat,syuib serta susan suka sama suka,sungguh-sungguh sehidup semati.Sepuluh,September susan sah sebagai suami syuib, Sempurnah sebahagia selamanya... SEKIAN.

    --sat,sat..sathis senyap seyhh? Sambunganya..sesambung selepas sore.. Sixa.m sedikit sahaja sampaii sudah....Shhhhhhh~

    ::Siap,semoga semuanya suka serta Senyum sentiasa::

    BalasPadam
  35. Nak join..tapi takpe la.. kasi peluang pada mereka..

    tapi tetap jua hasilkan nukilan ini..
    bermula huruf S...


    Semua bermula huruf S,.. Nukilan JALUT “SAYA dan SUATU SAAT”

    BalasPadam
  36. http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/06/saya.html?m=1

    Saya sedang senggugut sebenarnya.. sungguhpun saya sedang sakit, saya suka sangat segmen sebegini, semoga semangat saya sekuat serta sehebat seperti superman :)

    BalasPadam
  37. join :)
    http://cinonetstory.blogspot.com/2011/06/sambungan-segmen-saya.html

    BalasPadam
  38. "Saya sanggup singgah segmen SAYA setiap seratus saat sebab segmen sebegini sangat sengit sekaligus setiap saingan seharusnya sentiasa sabar semasa segmen seumpamanya"


    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  39. saya seharusnya sentiasa sabar setiap saat sehingga selamanya sekalipun selalu sering sunyi sendirian sebab saya seorang sertai segmen santai si sunah suka sakura sebabnya selain saya semuanya sudah selamat sampai sandakan sabah semasa siang sabtu sehari sebelum segmen sahabat saya si sunah suka sakura

    http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  40. saya letih lagi , tapi saya harus bangun juga .

    saya

    BalasPadam
  41. saya kena pergi awal , kalau tak nanti kena marah .

    saya

    BalasPadam
  42. saya harus kejutkan adik saya , kalau tak nanti terlambat .

    saya

    BalasPadam
  43. saya tidur awal semalam kerana keletihan .

    saya

    BalasPadam
  44. eh, kalau guna titik dan kome banyak-banyak pun kira satu ayat ke?

    BalasPadam
  45. SAYA Suka Sertai Segmen Ni.. :D

    www.mizzkyoko.blogspot.com

    BalasPadam
  46. saya suka join segmen abg ben coz gempak!

    ttp://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  47. saya sayang si sepet sangat sebab si sepet tu suka senyum suka sakat saya ,si sepet tu sangat sporting sebab sampai sekarang si sepet sekagigus saya suka segmen sini..sekian

    http://miasyarah.blogspot.com/

    BalasPadam
  48. saya senyunm sorang...sebab segila sepagi

    BalasPadam
  49. saya sakit sangat selalu sebab sekuat hati singgah segmen sini

    BalasPadam
  50. saya sudah setua setandan sepisang huhu

    BalasPadam
  51. Saya suka sibenni. sudah! sudah! saya should singgah segmen 'Saya' supaya sibenni suka saya. saya sesak sungguh sebab segmen 'saya'. saya sempot... saya sabar sampai sesudah subuh. saya sayang semua. saya suka smile, saya suka subjek sains. saya SUKA SB!!! Shuutt.. siap!

    http://sentuhanhatiliyana.blogspot.com/2011/06/saya.html

    BalasPadam
  52. saya berharap bro ben sudi follow saya... steady medey dari deejay an

    http://djanjakelfm.blogspot.com

    BalasPadam
  53. @Izzat Nazmi Saiful Bahri SAYA sangat suka statement si Saiful!

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/saya.html

    SAYA sangat suka statement si Saiful!

    BalasPadam