SEGMEN : TERINGIN NAK HACK BLOG ORANG !

by - Khamis, Jun 23, 2011

hEHEHE... Satu segmen yang agak kejam ! hahaha... Saja je sebenarnya segmen ni ... Untuk release tensen sat ... Ok.. Atas permintaan segmen ni sampai malam la yer ... TUTUP 10 MALAM ini .. tengok tarikh yer ...

Segmen ni ada dua perasaan .. Satu perasaan nak hack blog blogger tu kerana suka .. dan satu lagi kerana geram ! Tapi kat kali ni , kita nak hack blog orang tu kerana suka dengan blog tu ... haaaa...amacam ? Hehehehe...

Caranya ... cam biasa ....

  1. Buat satu entri khas dan letakkan header BEN ASHAARI BLGO
  2. Tajuk ... AKU TERINGIN NAK HACK BLOG .. dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila beritahu , blog manakah yang anda teringin benar nak hack ? Kenapa anda memilih blog beliau ? Dan apakah pesanan yang ingin anda tinggalkan ke dalam blog tersebut ?
  4. Tu jer ... ehehe.. siap ? tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini ..

Susah ? tak pon .. ni sekadar segmen suka suka jer.. Peringatan , ni bukan hack untuk merosakkan yer .. tapi sbb suka dengan blog tu jer ... ok ? Jangan langgar batasan lak yer ...

You May Also Like

173 comments

  1. dah join.

    sini: http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/06/saya-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  2. join!

    http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  3. tolong jangan hack blog saya ya !!!, blog ni juga merupakan salah 1 harta internet saya hahahahaha :):):)

    BalasPadam
  4. gile kejam punya segmen!! . hahah .

    tp cam besh ja nih .

    tuk suke2 pe salahnya kan . :D

    BalasPadam
  5. http://cerytara.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    =D

    BalasPadam
  6. Nadh join.

    http://frameandlenses.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  7. alaaa..abg ben?..bila segmen nie tamat ?..dah nak balik dah nie ?

    BalasPadam
  8. Adehh leka BW sampai terlambat dah.. =='

    http://www.lailyqaisyirah.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  9. haha..tu diaaa..segmen ditunggu kijam memang kijam..nak tahu pilihan saye sat gi..terjah..hahaha

    BalasPadam
  10. http://www.sunahsukasakura.com/2011/06/saya-teringin-nak-hack-blog.html

    join sudah~

    BalasPadam
  11. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  12. cik sue join.. =D

    http://miowmanja.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  13. http://missnadianasir.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  14. Baru join :

    http://napie1987.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  15. join!

    http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  16. http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  17. HAHA SIAPPP.. JANGAN MARAAAHHH

    http://viniyamey.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  18. mood xbpe btul harini...sy sokong dr blkg je k...t dah kuar link sy bw...good luck sume kwn2.

    BalasPadam
  19. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    bahaya ni...tapi join je lah

    BalasPadam
  20. http://missnadianasir.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    dah joinn hee :)

    BalasPadam
  21. http://www.penulissenja.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    join pakcik ben

    BalasPadam
  22. 1st time join segmen abg ben:
    http://nurdalila-abdullah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  23. join jadi jahat sekejap

    http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  24. cik chubby join....
    selamat tengah hari semua!!!

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  25. saya join sekali...

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  26. orait join!


    http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  27. Dah Join !!

    Siap !!

    Jummmm sama sama HACK ! . hihih .

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  28. nk join tp confius lak nk join tkut para blogger salah faham jew huhuhu

    BalasPadam
  29. http://www.my-shopping2u.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  30. yeeeeeeeeeeehh

    http://pwincesskatak.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  31. yeeeeeeeeeeehh

    http://pwincesskatak.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  32. join jugak
    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum Abg Ben dan semua,

    Abg Ben jangan marah ye dengan entry Jamal nie, harap baca dulu tau..hehe

    http://www.jamaluddin.net/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  34. SUDAH..SENTAP.. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  35. http://www.ashrafjalil.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    join =D

    BalasPadam
  36. http://eerashera.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  37. http://eiz1004.upprofits.com/aku-teringin-nak-hack-blog/

    BalasPadam
  38. join...

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  39. http://www.adybudika.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  40. http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    join... :)

    BalasPadam
  41. nak join jugak... hee (^^,)

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  42. esok je ke bangsar...

    http://adzriel.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  43. saya first time join :)
    http://www.terdesaknetwork.co.cc/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  44. http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  45. join.. =)

    http://mizztina.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  46. as salam...join jugakkkkk


    http://aqilaqilahduniaku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  47. join dengan hati terbuka

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  48. jOin..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  49. http://89shah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  50. dah hacked akak ni
    hahaha

    padan muka

    hahahaha

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  51. jaga-jaga blog ni..join!!!

    http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  52. dengan besar hati, saya join segmen ini.arigato abg ben;D

    http://bungasepet.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  53. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-abg-stalker.html

    join !

    BalasPadam
  54. http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  55. join
    http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  56. http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  57. http://getmedean.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    abang ben, fisrt time aish join segmen abang ben sbb segmen ni paling best!

    BalasPadam
  58. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    cayok2... siap!! terkesan sy ..sungguh ... ni award tuk Abg Ben!! maceh...

    BalasPadam
  59. http://mizzkyoko.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-belog-die-niey.html

    BalasPadam
  60. Hackers dtg join :

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  61. done :D

    http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-nohisme.html

    BalasPadam
  62. agenda jahat aku...hahahaah

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  63. Wahh !!! .. Saya nak join juga...

    http://diaryezzahsamsudin.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  64. ramainya join.. saya join jugak,
    klik sini, saya teringin nak hack blog

    selain tu, anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

    BalasPadam
  65. anis join..

    http://anismelon.blogspot.com/2011/06/segmenaku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  66. kih..kih..kih.. agak klakar segmen nih.. nnt bleh la ganti anonymous.. hehee.. pape hal pon brader Ben still best.. gua xjoin.. saje komen.. bley ka..?

    BalasPadam
  67. :: FIRST TIME JOIN !! ::

    http://idorazaifura.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ..

    BalasPadam
  68. join sini

    http://bbyuya.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  69. YD JoiN yeP!!!~~

    http://hebohyasminedanny.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    JoM TerJaH bLoG YD.. TenKiu~~

    BalasPadam
  70. assalam..ayu joint tau..



    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  71. pok beng..nak hack blog ni hehe ;)

    http://www.pinkymomma.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  72. join jugek

    www.hazeleya.blogspot.com

    BalasPadam
  73. http://pakaduk.blogspot.com/2011/06/hackers-villain-or-hero.html

    BalasPadam
  74. Mak nak jadi penggodam hari ni hehehe

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  75. http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    join..:)

    BalasPadam
  76. alien join XD

    http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-256-aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  77. join jugak...
    http://paksyahot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  78. DAH JOIN !!!

    http://percetakansepakatmaju.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  79. Dah sekian lama..kali ni baru nak join.hehe.

    Ok,done!

    http://lianapm.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  80. http://jomtgk-faryha.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-blog.html#links

    BalasPadam
  81. juin lambat );


    http://sitizarizza.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  82. saya akan mintak maaf time raya nanti kat die :p

    http://nurizzahbintiazhar.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  83. kORIE JOIN THIS SEGMEN!

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  84. JOIN!

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  85. mama join
    http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  86. join!

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  87. saya join segmen abg ben !!!


    http://birumuda91.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html#axzz1Q596pGFS

    BalasPadam
  88. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  89. as salam..
    persiapan armada perang~
    yoshh!!~

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-teringin-nak-hack-blog.html

    thanks~ =)

    BalasPadam
  90. http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html


    Seronok dapat join :D

    BalasPadam
  91. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  92. saya pun nak join jugak...tak mahu ketinggalan..hehehehe

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  93. nad joing..:)

    http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  94. dah join..

    http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  95. dah join...

    http://depalma-sp.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  96. sudah join...ni first time saya join segmen dri blogger otai yg hebat iaitu Ben Ashaari...huhuhu ^_^

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  97. sudah join...ni first time saya join segmen dri blogger otai yg hebat iaitu Ben Ashaari...huhuhu ^_^

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  98. anis dah join.. :)
    http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-mr-k.html

    BalasPadam
  99. sudah join...ni first time saya join segmen dri blogger otai yg hebat iaitu Ben Ashaari...huhuhu ^_^

    http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  100. Emma baru jer join !!! toing..toing

    http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  101. sifu!! saye joinnnnnnnnnn

    http://hasrisa.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  102. genk join jugA

    http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  103. ramai betul join.. saya join jugak,
    klik sini, saya teringin nak hack blog

    selain tu, anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

    BalasPadam
  104. http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    Nienyz join sini :)

    BalasPadam
  105. join gak hehe jgn marah ya abg ben =) http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  106. http://sepatukacasindarella.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    join!

    BalasPadam
  107. sudaa join
    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  108. entah yg ke berapa le ni ye Ben..huhuhu

    http://linmdnoor.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  109. salam.. atia nak join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  110. JOIN !!!


    http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html#more

    BalasPadam
  111. JOIN !!


    http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html#more

    BalasPadam
  112. join....:)

    http://asranorrie.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  113. http://shatpunya.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  114. join..;)

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  115. http://www.mohdkhairi.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ASSALAMUALAIKUM, DH JOIN DH (^__^)

    BalasPadam
  116. http://qamaruluramaq.blogspot.com/2011/06/awak-teringin-nak-hack-blog-serius.html

    BalasPadam
  117. Join 2 kaki
    http://rumahpusakaku.blogspot.com/2011/06/segmenteringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  118. kami join nah,,


    http://evalovevo.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    done!

    BalasPadam
  119. join....jum tgok..

    http://miasyarah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    jom hack sy pula heheee...

    BalasPadam
  120. kepada orang yang sy nak hack tu, ampun pak ya. hahaha. peace yaww!

    http://kisahhatiaku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  121. hack..hack..hack
    http://irrahady.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  122. Shuka shuka Daaa join daaaa...!

    http://veevyulala.blogspot.com/2011/06/tringin-nak-hack-blog-orang-la-plak.html

    ^_^

    BalasPadam
  123. sha join ya

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  124. ramai betul join.. saya pun join jugak,
    klik sini, saya teringin nak hack blog

    selain tu, anda semua dijemput untuk membaca dan memahami artikel 15 tips blogging terbaik yang dihasilkan daripada himpunan 15 artikel-artikel tip blog yang ringkas di blog saya ini. klik sini, 15 tips blogging terbaik untuk dimanfaatkan

    BalasPadam
  125. JOM SAMA-SAMA KITA HACK BL0GGER PERASAN BAGUS NI

    PANAS2x!!

    http://syuwaistory.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    *sesaja nak buat kontrvsi

    hahaha

    BalasPadam
  126. join!!
    http://maisaracute.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  127. as salam...
    join jugakk...
    salam kenal..


    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html#comments

    BalasPadam
  128. as salam...
    join jugakk...
    salam kenal..


    http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/06/segmen-teringin-nak-hack-blog-orang.html#comments

    BalasPadam
  129. gila best segmen neh HAHAH
    http://lilostitchlife.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nk-hack-blog.html

    BalasPadam
  130. join:)

    http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  131. join..=) http://fatashiru.blogspot.com/

    BalasPadam
  132. join gak.... :)

    http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  133. cik sakura join juga..

    http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  134. dengan bangga nya telah menyiapkan n3 ini....

    http://fazilahburongpuyoh.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  135. http://shakingtapir.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  136. join utk kali ke-2...

    http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    tQvm pak cik beng ! hehe... =)

    BalasPadam
  137. bujang join wee

    http://metzbujang.blogspot.com/2011/06/said-aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  138. join jugak la..:D
    http://love-cinta-sayang.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack.html

    BalasPadam
  139. this is best bro...gua join hu3 http://www.areliff.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  140. join segmen lagi!!!!

    cepat2 terjah2!!! ;}

    http://ticerarahsays.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  141. sertai jua......
    http://prisonerone.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  142. saya yakin dengan keputusan saya...saya join segmen ini...hahaha


    aku teringin nak hack blog dia

    BalasPadam
  143. first time join!

    http://eikiey-wawakikislovelyblues.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  144. Tak sabaq aihh nak HACK blog dia nie...hahahaha :D

    jom tengok!

    http://cik-emma.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  145. nk join jgk .

    http://hatikubaik.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  146. Segmen ni paling best~~! nak join jugak lah...

    http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  147. http://yoitdutworld.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-ben-ashaari.html

    prang nak hack..aku pon wajib hack gak!! :P

    BalasPadam
  148. Alhamdulillah
    kali ni aku ada peluang nak join segmen bro ben ni..slalu aku ttinggl..balik je dr keje baru aku tau bro ben ade wat segmen..hah yg aku aku nak join!! nak hack sape ek?

    meh terjah sini

    http://sylangster.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  149. dah join...

    http://daksweet.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  150. http://syazwancdm.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    BalasPadam
  151. Join.....lambat sikit...

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  152. join !
    see who i wanna hack . huhu

    http://sukasukikawla.blogspot.com/2011/06/join-you-aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  153. terlambat sket..harap segmen saya diterima lagi...!! pesanan untuk BA juga, buat banyak segmen lagi kerana dgn cara ni blogger2 lain dpt beramah mesra

    http://ayienmustaza3487.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  154. AWAS,,,saya datang nak hack blog. Sila lihat blog mana yg terpilih

    http://ks-colorlife.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  155. http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/06/mo-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  156. Ni seme ko punya pasal la Ben....
    http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  157. sempat lagi nak hack nih!

    http://mommyakmal.blogspot.com/2011/06/saya-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  158. hack belog abg ben....jgn marah...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  159. walaupun ade 15 minit lagi...tetap nak join...

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  160. Sebelum jam 10..

    http://dhatieku.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  161. kite nak join jugak la..

    hihi~ hack balik.. berani ye hack blog kite..

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    TQ =)

    BalasPadam
  162. Last Minute jOin !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  163. Cisss...

    selepas blog saye di HACK oleh anonymous hari tu...rase macam nak balas dendam jekk...

    pastu ternampak la pulak abang ben buat segmen ni...memang tak boleh lepas kan peluang ni...

    banyak jugak list blog yang saye target nak HACK kaw-kaw punye..nak tau sape..? jom bace

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    sori laa kalau ade blog kesayangan abang ben yang termasuk...

    ni semua salah anonymous tu,sape suruh HACK blog saye....bajet Vandetta..puihhh;p

    BalasPadam
  164. baru leh join

    http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  165. siap!!

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam
  166. Arm'z da pun tunaikan hajat blog mna yg nak hack... harap2 xde la mna2 blog kena hack yer.... (syang oOO... blog aku)

    http://armzstory.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    BalasPadam