Argghhh.. rugi rugi !!

by - Jun 25, 2011

 

Aku dah set entri SEPAH JUARA MAHARAJA LAWAK 2011 tadi tapi entah kenapa rasa cam malas je nak buat entri tu .. Pastu aku tarik balik .. Patut ikut je naluri aku .. Yelah , kang berdedel jer blogger buat entri pasal MAHARAJA LAWAK AKHIR ni ...

Tapi serius , mmg kebelakangan ni SEPAH menunjukkan prestasi yang membanggakan .. Setiap persembahan diorng makin best .. hehehe... Mmg rezeki diorg ..

Tempat kedua .. JOZAN .. Hurm.. aku mmg tak nak kumpulan ni best.. Malang bagi Johan .. Aku suka persembahang Johan tapi tak suka Zizan .. Ada berlagak sedikit pada dia ... Dan JOZAN bergantung pada Johan bagi aku .. hehehe ...

Seperti yang dijangka , tempat ketiga mmg milik NABIL .. Persembahan dia malam ni tidak mendukacitakan.. mmg NABIL sebenar keluar malam ni.. Berbaloi RM150,000 milik dia seorang !!

Malang buat JAMBU yang terpaksa bersaing dengan mereka yang sememangnya punya ramai peminat ... Tak kisah la kan ? Mmg diorng best camana pon .. RM50 ribu milik mereka ..

Apa pon , kesemua peserta malam ni TERBAIK ! Paling best dalam semua minggu .. Tahniah ... Rezeki semua peserta .. Dari 0 ke 100 !! Kehidupan berubah selepas ini.. insyaAllah ..

DAH BOLEH POTONG ASTRO .. Dari RM98 tetiba jadi RM100++ ... Mengarut tul !!

You May Also Like

24 comments

  1. boikot astro....saya sokong pecah monopoli astro....kasi orang lain sama jugak.....baru murah macam maxis fight dengan yang lain-lain

    BalasPadam
  2. ape bleh buat sepah memang terbaik antara terbaik..memang sokong sepah dari mula :) jom layan video disini :)

    http://www.areliff.com/2011/06/maharaja-lawak-final-akhir.html

    BalasPadam
  3. haha nabil plg bertuah dpt 150k sorg,jozan 125k setiap sorg..sepah lak lebih kurang 116k setiap sorg je huhu..apa pun semua pun best

    BalasPadam
  4. Alahai, lawak SEPAH asyik lucah dan pasal kampung2 je... tak syiok pula... Huhu...

    BalasPadam
  5. smua dh dpt bahagian masing2 :)

    BalasPadam
  6. ingat nak potong gaklah

    tahniah SEPAH

    BalasPadam
  7. salam abg ben...so pas ni kena ikut kata hati lah hehehe

    BalasPadam
  8. tak dapat pun tengok maharaja lawak..sedey..huhu.sebab kita takde astro.mak ayah tak mo masok astro.tapi mungkin sekarang pilihan mak ayah adalah tepat.

    BalasPadam
  9. minat kat jozan...tapi 2nd plak...
    http://89shah.blogspot.com/2011/06/submit-sitemap-for-blogger.html

    BalasPadam
  10. first time komen kat blog bro Ben ni. anyway, saya sokong Nabil!! tu je.

    BalasPadam
  11. as salam..
    haha..
    sekali sekala layan lawak, ilangkan tensen kan ;)

    <---lama dah tak tengok astro..

    BalasPadam
  12. sepah best gile kot.huhuu.tp kasar sketlah die an.nk tanye bile nak wat segmen lg?heheh

    BalasPadam
  13. adeyh...jozan tak menang... sobs

    BalasPadam
  14. betul gk kn..johan mmg best ah.zizan mcm mbantu je...sepah overall mmg best.tp target mlm ni tersasar la,npe tah mcm mgharap sgt jozan mng mlm ni.tu yg mood kecewa sket tuh..huhuuu

    BalasPadam
  15. hai ben :)
    i'm just follow u

    feel free to visit my blog
    i've done for sepah
    hee :D
    http://extrafromcikyana.blogspot.com/2011/06/maharaja-lawak-goes-to-sepah.html

    BalasPadam
  16. Hahahaha... Lawak Gilerrr...




    Rujuk entri ini:

    http://che-armad.blogspot.com/2011/06/review-maharajalawak-2011-makin.html

    BalasPadam
  17. bang!..
    kata hati selalunya betol!!

    suka jozan.
    tapi tak tengok and tak penah tengok Maharaja LAwak.

    BalasPadam
  18. sepah the best....memang layak menang

    BalasPadam
  19. rezeki anak siti sarah :))

    BalasPadam
  20. Lawak Sepah - lawak melayu....:)

    BalasPadam
  21. tahniah dan mereka dh tunjuk yang terhebat..siyes No mcm kureng sket JOZAN kali nih..entah leee..rase tawo je

    lebih kepada JAMBU vs ZilaBakarin haha..part gado2 oo no no isu lame daaaa..

    Nabil part1 ujong2 baru naik sheikh time spidermen tu bangun haha tp part2 ujong2 amat boooooring deee lame sangat nyanyiiiinyeee..

    SEPAH..takperlu kata apa2 hehe..mmg terhebat..puas ati

    (walopon tau undi 1sen pun kuikuikui)..ye la bil dh le mahai kan kan kan...

    BalasPadam
  22. Jozan n sepah mmg dah ada career pun kt luar sana. peminat pun dah ramai. same goes tu nabil, banyak berlakon. so mmg ramai yg kenal dia. kalau jambu best...api lately mcm dah xde idea. tu yg org pun dah dukacita. actually keempat2 mereka ada chance untuk menang! :D

    BalasPadam