Tahniah buat sahabat ku ... aku bila lagi ? :)

by - Jun 30, 2011

 

Hehehe.. alhamdulillah .. Mat Gebu dah bergelar datuk Adnan Ibrahim .. dan seorang lagi rakan blogger juga telah bergelar ayah .. Angah dengan blog jiwang serta group group jiwang di FACEBOOK miliknya , telah dikurniakan puteri .. Syukur pada Allah dan tahniah buat mereka .. Dan tak lupa , Pembaca Wacana .. huhuh..

Masalahnya skang ni ialah Angah ni dok pening pala nak bagi nama .. Kalau aku , letak je nama Rosmah.. Klasik skit kan .. Klasik ke ? Ke Roselle ? Kathy ? Jetty ? Ala.. susah.. tak pasal pasal aku pening.. Aminah ? Melur ? Melati ? Mawar ? Purnama Merindu ? Atau Cinta ? Waahhh... pengsan ..

Ok ok .. tak kisah la.. aku punya pendapat mmg mengarut.. Ni kawan kita ni mintak korang bagi pendapat lak.. Nama apa yang sesuai ??? Haaa.... kalau ada idea tu , kongsi kongsi laa.. Mana tau , terpilih .. kan kan ? Takde la hadiah.. asik asik hadiah jer.. adeh..

Haaa... nak tau dengan lebih lanjut , baca la sendiri kat blog dia.. ok ? Cun ? Terima kasih kerana sudi berkongsi idea dengan aku ini.. huhu.. Yelah , aku kan sekadar blogger picisan jer ..  ;)

Kliik SINI untuk ke membaca kisah kegembiraannya ..

You May Also Like

18 comments

  1. wah.. tahniah, abg ben insyaAllah.. usaha tangga kejayaan :)
    ada rezki tu

    BalasPadam
  2. jetty?hahahaha..xbley bla toi..jetty langkawi..hehe

    Terkini :PERLUMBAAN MALAM??

    BalasPadam
  3. ben..insyaallah soon..ramai doa2kan!

    BalasPadam
  4. Doakan mudah-mudahan En. Ben akan menjadi seperti mereka juga suatu hari nanti.. Amin, Yarabbal A'alamin.. Alya Amani, sedap gak.. hehehhe

    BalasPadam
  5. Salam,
    singgah sini..

    Tahniah buat diaorg..
    Abg Ben, biar lambat asal selamat :)

    BalasPadam
  6. haha kwn 1 ofis sy nama 'titty' hehe

    BalasPadam
  7. abg ben bila g? cepat sikit bagi kabar gembira kat kita ne....

    Kami doa agar abg ben cepat2 jadi ayah.... :)

    BalasPadam
  8. saya dan suami pun masih menunggu en ben, semoga ada rezeki dari-Nya, Dia adalah perancang terbaik insyaAllah... apapun tumpang gembira juga tahniah!

    BalasPadam
  9. hahaha.....nama ku disebut-sebut.... patutla terbatuk-batuk sat tadi mase makan roti....hhuhu

    BalasPadam
  10. insyallah...akan ada rezeki abg ben!
    jangan putus asa, banyakkan berdoa..

    BalasPadam
  11. Segala sesuatu yang Allah kirimkan pasti ada hikmah di sebalik segala kejadian..kalau nama raudhatul jannah ok..sama ngan nama anak ciku..hiks.
    7 wonders of world finalist

    BalasPadam
  12. abg ben jgn risau.. jnji 'usaha'

    (Aiikk...lain macam je fuhrer, usaha tang mana tu)

    Usaha laaaaa....adoyai...hehehe

    BalasPadam
  13. wah tahniah... ala apa susah2.. buh je nama amylia buleh panggil amy... takpon boh nama peah... huahahaha... jonet ka... huahahahaha... peace!

    BalasPadam
  14. as salam..
    wah! tahniah!
    tumpang gembira

    ;)

    haa! bagi nama siti hasunah?
    humairah? nur ain aishah?

    BalasPadam
  15. As salam ;)
    Jgn risau Abg Ben..
    InsyaAllah..adalah rezeki tu nnt.
    Yg penting USAHA dan JGN PUTUS ASA

    BalasPadam
  16. kalau dah rezeki tak ke mana ben....usaha, usaha dan terus usaha²....kurangkan kepenatan...

    amalkan air barli suam...insyaallah

    BalasPadam
  17. taniah utk kawan kita :)

    entry menarik : tak puas hati dengan abg en ben
    http://cikpuantecik.blogspot.com/2011/06/aku-yg-sgt-tidak-puas-hati-dengan-blog.html#comments

    BalasPadam