Wah !! Aku semakin tak percaya !!

by - Jun 25, 2011

image

Ranking dalam negara adalah 168 .. dan meletakkan blog aku di kalangan Top 100 diantara blog di Malaysia .. TOP 5 BLOGGER Melayu..

Alhamdulillah ... semakin lama semakin naik kedudukan aku ... Aku tau ada yang meluat dok tengok aku tak sudah sudah dengan ALEXA ni ..

Apa nak buat ? Selain dari $$ , aku mmg meletakkan sasaran aku di satu tahap .. Membuktikan aku komited dengan apa yang aku buat skang ni ..

Mungkin ramai akan kata , mereka berblog suka suka .. Yer , aku pon suka suka tapi bila kita ada matlamat dan sasaran suka suka aku ni menjadi lebih bermakna dan menunjukkan pada mereka yang suka tersengih sinis tu , aku berjaya menghijaukan tanah yang gersang ..

Dan satu lagi , ini membuktikan kita boleh berada di satu tahap yang mana mereka rasa hanya mereka yang 'berkelayakkan' saja boleh berada ... Sama taraf !! Tapi ini smua boleh dicapai dengan usaha yang keras dan kesabaran di tahap maksimun .. Yang penting , biarlah original !

You May Also Like

35 comments

  1. tahniah di atas pencapaian tu bro

    BalasPadam
  2. Bravo! BRO BEN! pasni buleh la masuk top 50 pulak kan kan kan? Anyway, keep blogging awesomely ~ HEHEH

    BalasPadam
  3. tahniah, tak sesia usaha gigih abg ben slama ni..
    dri menyahut cabaran wife, berjaya smpai skrg :)

    BalasPadam
  4. cmne nk wat $$ dgn alexa..ajar lah..sy budak baru blaja :D ahahaha

    BalasPadam
  5. nak lebih kena bagi yang lebih2..

    BalasPadam
  6. Tahniah... inilah balasan tuhan utk En. Ben kerana telah banyak membantu blogger baru! buat baik dapat le balasan baik! peace! (^_^)

    BalasPadam
  7. Tahniah! Anda buat anda dapat.. Pesanan drpd blog EDtv!

    BalasPadam
  8. Wah!Tahniahlah En.Ben.Moga makin maju di masa akan datang.Sesiapa yg tak berkenan tu biarkan jelah.Nak jealous boleh, tapi biarlah dengan cara yang membina.Daripada iri hati dan dengki, baik tiap2 hari datang sini tambah ilmu tambah kawan.

    BalasPadam
  9. cayalahhhh...tahniah!
    moga terus maju jaya..

    BalasPadam
  10. wahh hebat abg ben!! tahniah!!

    visit my blog http://bb-cottage.blogspot.com ;)

    BalasPadam
  11. congrates abg ben=)))
    yeah, yg penting::BIAR ORI PUNYAA!!!

    BalasPadam
  12. tahniah ben.....selamat berjaya lagi ye....naikkan bloggerbaru yang menyokong dan mendokong ben

    BalasPadam
  13. tahniah2..follower ramai, traffik pun pecah lar :)

    BalasPadam
  14. kena ikut jejak langkah ni :)

    BalasPadam
  15. macam ben dah kata . tu semua dapat dicapai dengan usaha yang keras dan kesabaran di tahap maksimum kan . so , ben memang layak untuk itu .. Tia pulak sedang berusaha ke arah itu :)

    BalasPadam
  16. tahniah ben..saya ni sedang cuba naikkan saya punya blog.dlm kelembapan broadband ni dpt juga naik sikit2 ben..huhu

    BalasPadam
  17. gud 4 u as gud 4 us then....

    BalasPadam
  18. tahniah buat ben.....sekarang slumber melatakkan satu impian untuk menjadi seperti ben, kawan sokong lah slumberdek hehheh

    BalasPadam
  19. tahniah abg ben. semoga abg ben lebih maju dan menjadi contoh kepada blogger2 lain... this is best bro..
    =)

    BalasPadam
  20. peeehhh. tahniah. hebat abg ben skrg :)

    BalasPadam
  21. betul tu biarlah yang original...

    BalasPadam
  22. lalalovy was here. haih. thniah hokey atas kejayaan blogger tegar ni. Pedulikan aje apa org nak kata, cakap macam ni .. " kau hado ? " .. =)

    BalasPadam
  23. lalalovy was here. haih. thniah hokey atas kejayaan blogger tegar ni. Pedulikan aje apa org nak kata, cakap macam ni .. " kau hado ? " .. =)

    BalasPadam
  24. tahniah...chaiyok2 abg ben...:)

    BalasPadam