Minat jubah ? aku minat per !
Aku ada sepasang .. Tu pon mak mertua aku bagi sewaktu dia g haji dulu.. Sampai koyak la aku pakai.. selesa gitu.. hahaha... ni plan nak cari lain.. Tapi idak la sampai ke masjid aku pakai.. dalam rumah jer .. Kang sampai ke masjid , ada gak ingat aku peserta IMAM MUDA .. hahaha.. tak layak langsung ! hahahhaa.. MAMI MUDA boleh laa..
Ok..buat pengemar jubah , pe kata usha sat .. cantik cantik wooo...
Buat pembaca sekalian , jubah-jubah yang dijual diperolehi terus dari Dubai, UAE yang mana design-design terbaru yang bersesuaian dengan citarasa pembeli di Malaysia boleh didapati dengan lebih cepat dan harga yang amat berpatutan. Ini kerana salah seorang dari rakan niaga JubahSouq.com ini berada di Dubai yang mana tidak melibatkan sebarang orang tengah dalam mendapatkan stok-stok jubah kami. - Pelbagai jenis material kain berkualiti sepertic chiffon, internet, cotton etc mengikut kemampuan pembeli di Malaysia, dan harga jubah kami bermula semurah RM139 hingga ke RM350.Dalam masa terdekat ini kami akan mula menjual jubah Dubai untuk lelaki, kanak-kanak dan juga tudung/shawl dari sini.
Dimiliki oleh dua pemuda iaitu ZACK AMRUL dan AMIRUDIN YATIN. Untuk page di Facebook anda boleh seacr JUBAH DUBAI SOUQ.Kalau website pula www.jubahsouq.com
Kami juga penaja kepada Dato Mashitah Ibrahim untuk rancangan Sembang Dato Mashitah Ibrahim di Astro Oasis .. Amacam ? Masa untuk berubah ? Hehehhe.. Tepuk dada sendiri yer..
18 comments
comel....
BalasPadamsaya peminat jubah!
BalasPadamsy suka pkai jubah, igt nk carik sepasang utk mess night nanti..
BalasPadamminat memang minat..jubah untuk pompuan jer ada? hehe
BalasPadamminat tapi tade size..-.-' (sebab kecik sgt..grrrr)
BalasPadamkahkahkah hai imam muda .
BalasPadambuat baju tu mcm baju kelawar pon cun mlm2 .
hrap2 tak lari bajet kalao aku usha jubah ni selai .
TIGER ADA ADEK TIRI BARU
cantik2 lajubahnya..
BalasPadamklo nak pakai dlm mjlis pun kira okey juga..
as salam..
BalasPadamwah..ingat jubah, ingat umrah bulan puasa
=)
yup..jubah mmg chantek..lau tau sape2 g mekah,mesti tempah selai dua...^_^
BalasPadamcantik dan menarik.
BalasPadamCANTIK SANGAT JUBAH ZAMAN SEKARANG NIE
BalasPadamchantinyer jubah...ye lah ben,ayah saya pun takmo pki jubah gi masjid,dia kata nnt org suh jd imam.pki gi majlis hari raya bank pun dia segan..adoii
BalasPadamnampak sopan dan anggun bila wanita berjubah....
BalasPadamnampak sopan dan anggun bila wanita berjubah....
BalasPadamwow..cara jual camne tu?hehe...nak beli kalo harga ok!
BalasPadamcara download file dengan mudah pada 4shared.com
klu abg BEN pakai mst hot..ahahahahahahahaahaha!XD
BalasPadamgurau2! jgn pukul..lariiiiiii~~~
abg pakai jubah laki lah .. ade gak hee.. lawa nya wat raya leh
BalasPadamalia pun ada jubah jugak :)
BalasPadam