Minat jubah ? aku minat per !

by - Jun 29, 2011

 

Aku ada sepasang .. Tu pon mak mertua aku bagi sewaktu dia g haji dulu.. Sampai koyak la aku pakai.. selesa gitu.. hahaha... ni plan nak cari lain.. Tapi idak la sampai ke masjid aku pakai.. dalam rumah jer .. Kang sampai ke masjid , ada gak ingat aku peserta IMAM MUDA .. hahaha.. tak layak langsung ! hahahhaa.. MAMI MUDA boleh laa..

Ok..buat pengemar jubah , pe kata usha sat .. cantik cantik wooo...

Jubah Glam Jubah Glam 3

abaya dubai 1Jubah digayakan Dato Mashitah

 jubah digayakan bersama dato mashitah bersama tetamu undangan

Buat pembaca sekalian , jubah-jubah yang dijual diperolehi terus dari Dubai, UAE yang mana design-design terbaru yang bersesuaian dengan citarasa pembeli di Malaysia boleh didapati dengan lebih cepat dan harga yang amat berpatutan. Ini kerana salah seorang dari rakan niaga JubahSouq.com ini berada di Dubai yang mana tidak melibatkan sebarang orang tengah dalam mendapatkan stok-stok jubah kami. - Pelbagai jenis material kain berkualiti sepertic chiffon, internet, cotton etc mengikut kemampuan pembeli di Malaysia, dan harga jubah kami bermula semurah RM139 hingga ke RM350.Dalam masa terdekat ini kami akan mula menjual jubah Dubai untuk lelaki, kanak-kanak dan juga tudung/shawl dari sini.

Dimiliki oleh dua pemuda iaitu ZACK AMRUL dan AMIRUDIN YATIN. Untuk page di Facebook anda boleh seacr JUBAH DUBAI SOUQ.Kalau website pula www.jubahsouq.com

Kami juga penaja kepada Dato Mashitah Ibrahim untuk rancangan Sembang Dato Mashitah Ibrahim di Astro Oasis .. Amacam ? Masa untuk berubah ? Hehehhe.. Tepuk dada sendiri yer..

You May Also Like

22 comments

  1. sy suka pkai jubah, igt nk carik sepasang utk mess night nanti..

    BalasPadam
  2. minat memang minat..jubah untuk pompuan jer ada? hehe

    BalasPadam
  3. minat tapi tade size..-.-' (sebab kecik sgt..grrrr)

    BalasPadam
  4. kahkahkah hai imam muda .
    buat baju tu mcm baju kelawar pon cun mlm2 .
    hrap2 tak lari bajet kalao aku usha jubah ni selai .

    TIGER ADA ADEK TIRI BARU

    BalasPadam
  5. cantik2 lajubahnya..
    klo nak pakai dlm mjlis pun kira okey juga..

    BalasPadam
  6. as salam..
    wah..ingat jubah, ingat umrah bulan puasa

    =)

    BalasPadam
  7. yup..jubah mmg chantek..lau tau sape2 g mekah,mesti tempah selai dua...^_^

    BalasPadam
  8. cantik....

    incik BA tolong promot segmen oshin leh tak...hihi

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/segmen-bw-dan-list-link.html

    BalasPadam
  9. CANTIK SANGAT JUBAH ZAMAN SEKARANG NIE

    BalasPadam
  10. chantinyer jubah...ye lah ben,ayah saya pun takmo pki jubah gi masjid,dia kata nnt org suh jd imam.pki gi majlis hari raya bank pun dia segan..adoii

    BalasPadam
  11. tapi mahal..
    heheh..
    ada yang sampai 2,3 ratus..
    beli yang murah2
    kain tak tahan pulak..3,4 kali cuci dah begulung2 bawahnya..

    BalasPadam
  12. nampak sopan dan anggun bila wanita berjubah....

    BalasPadam
  13. nampak sopan dan anggun bila wanita berjubah....

    BalasPadam
  14. klu abg BEN pakai mst hot..ahahahahahahahaahaha!XD

    gurau2! jgn pukul..lariiiiiii~~~

    BalasPadam
  15. abg pakai jubah laki lah .. ade gak hee.. lawa nya wat raya leh

    BalasPadam