Bengkel Fotografi PERCUMA !!

by - Jun 25, 2011

 

265042_225945814091403_212892815396703_953476_3788305_n

Untuk maklumat lanjut : SINI

You May Also Like

7 comments

  1. menarik nie...! thanks for d info..

    bro tumpang iklan..sebab nak lelong voucher malam nie gak..

    http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/siapa-nak-ke-jusco-balakong-malam-nie.html

    BalasPadam
  2. minat gak fotografi ni ... free? mmmmmmmmm ...

    BalasPadam
  3. ummm berminat nak join tapi jauh sangat kl nun disana.....

    BalasPadam
  4. kenapa bengkel ini selalu jew buat di area kl..?kenapa tak buat di bandar2 kecil..macam tempat saya ni..Machang..??
    nk join..tp jauh r nk pergi.. bajet tak dew..

    BalasPadam
  5. Mr ben mcm mna ek nak msuk dalam senarai bloglish 'santai ben ashaari' yg dkat sidebar sbelah kanan dkt blog mr?

    Can my blog join?

    BalasPadam
  6. Boleh dipanjangkan ke pengetahuan rakan sekerja yang juga buat freelance photography.

    Entri 18PG:  Girl Housemates from Hell!

    Entri 18SX:  Logorithm's Wordless Wednesday #3

    BalasPadam
  7. hurm.. minat, tp xde kamera dslr~

    BalasPadam