Transformers ke Titanic yang aku dok tengok nih ??

by - Jun 30, 2011

 

Baru lepas layan Transformers - Dark of the moon kat Alamanda tadi .. hurm.. hurm.. hurm.. Nak review camana eh ... Letih ar nak review.. banyak dah blog dah buat review .. hahaha..

image 

Jadi aku cuma bagi pendapat aku je la... Ni kali ke dua aku layan movie dalam versi 3D ... Yang pertama Thor .. Mmg superb ! Berbaloi bayar mahal gitu ..

Yang kedua ni ? Apa yang aku boleh kata , bab robot tu , mmg tak boleh dinafikan terbaik ! Bab lawan tu , mmg best walaupun mungkin ada yang kata nampak 'kartun' .. Mmg la kartun pon kan ..

Cuma yg buat potong stim tu , grrrr... bab bercinta !! Huk aloh..Orang dok kalut selamatkan dunia , dia kalut selamatkan awek dia .. Takkan cinta maut kot sedangkan awek dia tu leh blah tinggalkan dia gitu jer .. Kalau kerana cinta , sama sama la sanggup berkorban kan .. Hahahah.. dah jadi ala ala Titanic la plak ..Cuma tak la awek dia tu sanggup jump kerana cinta .. hahaha..

Ni pendapat aku je la ... Apa pon , TRANSFORMERS kali ni tidak menghampakan lebih lagi kalau layan 3D ... Selamat menonton !

You May Also Like

10 comments

  1. aiseh..ni yg x sabar2 nak tgk transformer ni..tgk yg biasa2 je..^_^

    BalasPadam
  2. better klu dibangingkn dgn yg 1st n 2nd kan...


    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/movie-review-transformers-dark-of-moon.html

    BalasPadam
  3. kalo 3d kene kat seat paling depan abes ilang mood.. robot terbang kekanan ngan kpale2 kite skali kene toleh kanan hujung screen..

    BalasPadam
  4. tue lah kan..potong stim betul..transformer..sebab tak terlalu skema mcm titanic..ada unsur2 ikut zaman..hehe..

    Abang Ben,Jom :
    NAK IPAD2?KLIK SINI!!

    BalasPadam
  5. sayaa pulakk tgk transformer ini dpt nye..

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/aku-buat-dosa-masa-tgk-transfomers-hari.html

    BalasPadam
  6. ne yang wat tak sabar nak p tengok ne...

    PENGAKUAN JUJUR BLOGGER

    BalasPadam
  7. tak kisahlah abg ben tranformer nak transform jadi titanic ke, yg dayah tau sekarang ni dayah mmg tak sabar nak pg tgk sabtu ni.hehehe!! nk layan 3D jugak :)

    BalasPadam
  8. as salam..
    beluem berpeluang lagi nak tengok.
    tapi semalam ada nampak kat tepi jalan, orang2 pirate jual cerita transformer. huh. pirate.

    BalasPadam
  9. assalamualaikum & selamat pagi, Ben! :)

    ramai yg ckp Transformers terbaru nie best. kwn² saya yg dah tengok pun semuanya ckp diorg puas hati & ada yg dah tengok 2 kali. :D saya belum tengok lagi. tunggu hubby free & tak byk kerja, br la nak pergi tengok. tp saya mmg takkan tengok 3D sbb saya rasa cam pandangn tu terkekang je masa tengok Avatar 3D dulu. utk org yg dah biasa (hubby saya dah biasa), maybe takde rasa pelik cam apa yg saya rasa. tah le, kalo tengok 3D tak puas sgt + tak selesa. :P

    BalasPadam
  10. x baper minat dengan transformer...huhu...tpi cm best jer..tengok la nnti..hhee

    BalasPadam