Merelaxkan kepala otak di IMPIANA KLCC SPA ..

by - Jun 28, 2011

DSC_0213

DSC_0215

DSC_0216

DI KLCC IMPIANA SPA , sangat relaks kat sini .. Layanan pon TIP TOP ... Harga ? Jgn risau .. mmg berbaloi !

Wife aku sorang je masuk .. Kang aku masuk , sah sah jadi isu .. Kena hati hati skang ni.. hahaha.. Lantak la... aku bukan artis .. bukan selebriti .. Hehehe.. Janji tau mana dosa.. mana pahala cukup la.. tak larat nak jaga dah hal orang .. Niat baik , terus disalah anggap.. Sekarang , aku jaga hal aku jer .. kan kan ?

Mood terpilih finalist berjaya mengatasi stress tengahari tadi .. Syukur pada Allah .. Ini membuktikan segalanya memerlukan usaha... Takan menjerit saja tak berguna ... Tercalon di peringkat finalist ni pon dah amat amat mengembirakan ... Yelah , aku dah berusaha.. Rakan rakan dah memberi sokongan .. cuma tunggu keputusan saja ..

Mengharapkan kemenangan tu tak la .. Sekurangnya membuktikan blogger cam aku ni , berjaya juga buka mata orang ramai .. Tak semestinya blog yang punya info saja layak digelar blog .. kan ?

Terima kasih sekali lagi pada mereka yang sudi letak banner , buat entri ... Jasa anda semua , aku tak mampu balas.. Hanya Allah saja mampu balas ... InsyaAllah ...  Semoga Allah merahmati anda semua ..

You May Also Like

20 comments

  1. ermm.. tersenarai dah kira cukup bagussss sgt dh tu, :)
    Alhamdulillah.. sekurang2nya membuka mata mereka2 itu (yg mengkritik) usaha abg ben selama ni mmg berbaloi2

    BalasPadam
  2. amboi kemain abg ben kat impiana. haha. congratulations sbb listed finalist! :D

    BalasPadam
  3. macam best je Abg Ben.. kt spa tu.. hehe..

    http://simpl3blog.blogspot.com

    BalasPadam
  4. salam...

    tahniah ben...smuga trus maju dalam bidang blogging nih..

    BalasPadam
  5. perghh nmpk menarik jee bile tgok spa tuu. awww jeles :D

    BalasPadam
  6. how i wish i could be there too :))

    tahniah ya.

    BalasPadam
  7. pergghhh.. bila la aku nak merasa pi sana..haha

    ”Thanks Ben Ashaari”

    BalasPadam
  8. bawa bini pi spa ke abg ben? waaaahhhh beshnye

    BalasPadam
  9. Sebenarnya, tnpa abg ben..susah gak kami para bloggers nak berjalan..abg benla yg susah payah wat segmen bagi kami sesama blogger kenal antara satu sama lain..btw..abg ben memang best..sbb tu sume owang sayang...hihi...

    BalasPadam
  10. bestnya pi spa!

    saya sangat yakin abg ben menang!!

    BalasPadam
  11. Allhamdulillah...

    tiap hari dh manjakan blog apa salahnya sekali sekali manjakan diri.... hehehe....

    BalasPadam
  12. betul tu ben mulut org mmg tak boleh nak tutup....kalau mereka suka bercakap kita bagi topik biar mereka bercakap sampai berbuih mulut depa...

    BalasPadam
  13. harga spa kat tmpt kelas tu berpatutan?blh buat review sikit?hehe

    BalasPadam
  14. semoga ben berjaya dan sentiasa menyokong blogger baru mcm Azu..tq!

    BalasPadam
  15. setakat tempek banner tu 1% je nak banding dgn pertolongan Ben :D
    Terima kasih
    ~ moga berjaya !!

    BalasPadam
  16. as salam..
    wah! layanan tip top! macam seriau je fikir. hehe~

    apa2 pun, berusaha! berusaha! berusaha! usaha bersama~
    aja-aja fighting!

    =)

    BalasPadam
  17. patutlah ate g spa .. haha lawa tempat ni .. sejuk je mata memandang mcm nak tido je kat sini xmo balik2 ..

    BalasPadam