Kantoi dengan blogger !

by - Jun 26, 2011

 

Kemana mana aku pergi , aku senantiasa dengan htc desire hd aku.. Mmg aku sayang giler hp aku tu.. Kenapa ? Aku boleh buat macam macam dengannya .. hehehe.. Aku tak perlu bukak laptop lagi bila aku berada diluar untuk update blog .. terus je update dari situ.. Kualiti gambar , video , segalanya cukup memuaskan hati aku ..

Semalam , sewaktu aku membeli belah di Carefour Alamanda .. Tetiba aku ditegur seseorang ..

" Ben ? "

Aku pandang dia .. Tak kenal ...

" Ben Ashaari kan ? "

" Sah.. mesti blogger ni ".. Getus hati aku ...

Bersalaman .. Dan berborak seperti kenal 10 tahun dah ! Hahahaha... Adeh .. tak sangka aku .. dalam aku dok memandang ke hp aku pon orang leh cam aku ...

Katanya , dia cam rambut aku .. hahaha.. Adeh.. muka? Tembam dah nihhh.. terlebih nasi kandar wooo ... Rambut eh ? Trademark dah ni.. huhu ...

Buat Blogger tersebut , terharu aku kerana sudi menegur aku ... Lain kali leh lepak pekena nasi kandar eh.. hahahaha... Thanks bro ! Satu kampung neh.. hahahaha ..

Sapa ? Meh klik SINI

You May Also Like

16 comments

  1. hehehe.. ramai org terserempak ngan abg ben smlm ye, sy tu tak la.. singgah2 kt blogger lain tdi :)

    sy pernah jumpa skali, lam mimpi bulan lps

    BalasPadam
  2. hehe,blogger famous kan,sure org knal :)

    BalasPadam
  3. hahaha..."terlebih nasik kandar". lawak ok...blogger dah makin ramai dah sekarang..kalau abang ben jalan mana2 pasni,mesti ramai yang cam punya...

    BalasPadam
  4. heee ,nak jumpa Uncle Ben jugakk !

    BalasPadam
  5. huish kalau Tia yang jumpa Ben , pikir 2-10x . hehee . yelah , mesti tak percaya tu ben berdiri depan Tia ..

    BalasPadam
  6. blogger terkenal...hehehehehe
    kemana2 saja dikenali peminat!

    BalasPadam
  7. salam bro ben.....tak sangka lak semalam kita leh berjumpa kat carrefour alamanda.....lepas nie leh ler lepak kita pekena teh tarik kat area putrajaya......terima kasih atas kesudian bro sudi bersembang jap semalam.....walaupun sebenarnya risau nak tegur takut tersalah orang.....sekali betul la.....bro memang seorang yang ramah.....and thanks again bro promote blog saya buat kali ke dua.....i really appreciate with your kindness and concerns....thanks again bro....

    BalasPadam
  8. dah agak encik ben guna hp kalau nak update entri... Hahahahaha... =p

    BalasPadam
  9. nasib bek aku jauh ...hahaha kalau x aku pon tegur :P

    ”Cara Tinggal LINK di Comment”

    BalasPadam
  10. kalau terserempak ngan abg ben .. nak jerkah sampai pengsan haha

    BalasPadam
  11. wahhh,,macam RETIS dahhh


    jom le tengok cara surf internet FREE

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/cara-mudah-nak-surf-internet-free.html

    BalasPadam
  12. Muka abg ben besau kat banner! mesti org cam punya kalau kerap mai sini! hehehe
    Klik Sini untuk melawat blog saya!

    BalasPadam
  13. insyallah akan berjumpa dengan bro ben...masa yg akan menentukan.

    BalasPadam
  14. Seramnye jadi glamOr.. hehe.. ;-)

    BalasPadam
  15. femes laa abg ben skrg yaa ! nak mcm artis dah .. hik3

    BalasPadam
  16. biasalah dah jadi artis..hehee..

    BalasPadam