Jom jalan jalan ke blog rakan ..

by - Jun 26, 2011

 

Mereka baru ..tapi bersemangat .. tapi jgn setengah jalan .. Tak ramai mampu mendaki gunung walaupun punya semangat .. Bila dah setengah jalan , pakat berenti ramai ramai .. Tu baru kena dugaan yang ringan yakni penat ..

Ramai fikir , berblog ni jalan mudah untuk menjana pendapatan .. Ye.. mmg jalan mudah tapi tak semudah yang di sangkakan .. Perlu ada strategi dan juga perancangan yang jitu .. Kalau takat pk pacak muka je terus meletops , maka silap sama sekali la gitu ..

Ada banyak cara yang ditunjukkan dalam blogger blogger tak kira baru atau lama .. Mereka berkongsi cara dan ilmu .. Ada gak tak nak kongi.. Nak kata apa dah kan ? Hak masing masing ..

Tapi tak pe la... masing masing dengan niat sendiri.. Apa yang termampu , kita dah kongsi bersama .. Sekarang terpulang pada kemahuan diri sendiri .. Kat aku skang ni ada senarai nama blogger yang berminat untuk diterokai oleh korang ..

Maka pandai pandai la korang yer .. Meh klik SINI ..

You May Also Like

10 comments

  1. hari ni blogwalking je dr pg..hehe

    BalasPadam
  2. blogger untuk diteroka?biasanya mmg gi jejak blogger yg ben pomot.nak sgt blajar apa yg baik dlm blog mereka

    BalasPadam
  3. bro.bro penah jalan kat blog rara x?

    BalasPadam
  4. betol3... :d SUSAH sbenanyeee T__T

    BalasPadam
  5. abg ben memang bagus tol la..menyenangkan keje2 bw..hehe..tq..!

    BalasPadam
  6. smlm bz... xsmpat bw.. arini kna gk la.. :D

    list list movie yang mcm best bulan july depan http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

    BalasPadam
  7. hye... blogwalking.. bnyak stdy ngn blog ney.. ^^

    BalasPadam
  8. hujan-hujan macam ni elok la nak bw.. hehe :D

    BalasPadam
  9. Fuhrer setuju dgn bantalbucuk...

    BalasPadam
  10. thx abg ben, 4 info.. bile kita rajin lawat blog org, insya'Allah mrk pn akan melawat blog kita.. & bile rajin blogwalking, byk input yg kt dpt utk baiki blog kita & cara penulisan.. ^^,

    BalasPadam