Bila Blogger amatur nak hack blog amatur lain ...

by - Jun 23, 2011

 

Yearghhh... cer baca .. haaa.... mesti tersengih punya.. hehehe ...

Senarai penuh blogger yang nak hack blog lain boleh di dapati di SINI ..

You May Also Like

16 comments

  1. memang ramai penyertaan kali ni..


    klik sini, perkara yang perlu dilakukan jika terlanjur

    best jugak baca blog-blog yang nak dihack tu..

    BalasPadam
  2. tu la... rata2 ramai yang teringin nak hack blog abg ben... mmg tergelak baca entri2 blogger yg join segmen ni... =D

    BalasPadam
  3. uikkk..sampai dua nama saya...hehehe..

    BalasPadam
  4. Salam .. erkkk ... tak tersedar la pulak ada segmen ni .. ishh .. melopaih ehh den ..

    BalasPadam
  5. no 9..hehehhehe..terjah blog sy ye..:)

    BalasPadam
  6. ramai gak yang teringin nak hack blog org lain ek....hehehe

    BalasPadam
  7. Pehhh, ramai betol Hackers, ngehh..

    Terjah!!

    Latest entryy : Harimau Malaya mula menapak

    BalasPadam
  8. 24...24...24...24...24...24...24...24...hehehe

    BalasPadam
  9. jom terjah!!!!

    haha,ramainya yg nak hack blog abg ben. nmpknya, abg ben kena hati2 nie! ^^

    BalasPadam
  10. ramainya nak hack bro.... boleh blok ka benda ni ?

    BalasPadam
  11. aiiii,,no 1,,,alos,,malu la sy..red muka mummy...kita bakorr..kita bakor

    BalasPadam
  12. ramai penyertaan yek..saya dah tengok pemilik - pemilik blog...wahh..ramai para gadis dan wanita ler..he3..i like...

    BalasPadam
  13. jangka masa segmen ni terlalu lama pulok deh
    mama ni balik umah mmg da tak adanya nak online
    ada suami dan anak yg lebih memerlukan mama

    BalasPadam
  14. hehehe....suke segmen ni...walaupun xdapat join atas sebab2 yg tertentu....tp bila bace,terasa sgt enjoy...chayookkk

    BalasPadam