Blogger Pilihan #1:5

by - Jun 30, 2011

5 blogger pilihan malam ni dipilih sehingga jam 2 pagi.. sapakah menjadi pilihan aku malam ni berdasarkan komen komen yang ditinggalkan ?

#1

image

http://irfan-danial.blogspot.com/

You May Also Like

20 comments

  1. tak berapa understand la tujuan nisbah yang digunakan. apekah? huhu

    BalasPadam
  2. bertuahnya blogger ni (^_^)

    aritu pernah gak terkena tempias abg ben,time entry terpilih..disebabkan abg ben la,readers cik suha bertambah..follower itu penting,tp readers la yang menceriakan hari..

    abg ben,terima kasih untuk itu (^_^)

    BalasPadam
  3. saya nak jugak Abg Ben ! kalau boleh la .. hehe :D

    http://simpl3blog.blogspot.com

    BalasPadam
  4. rasanya xpernah lgi ke sini.. nk ke sana skang sblum tido

    BalasPadam
  5. menunggu dengan sabar utk dipilih..(n_n)..blog sy x best pun..asyik cter psl kemboja je sekarang...semangat sukarelawan terover..

    BalasPadam
  6. Komen yang mantap dan bernas.... Ni nak menyemak jap....weeee~~

    BalasPadam
  7. aku bumbang kan dunia tiada cahaya ku terima..

    http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/06/dihina-lagi-belanda-haram-sembelih.html

    BalasPadam
  8. suuka sgt abg ben sangat lah rajin buat update macam ni. macam in a community je. fighting abg ben, fighting !!!!

    BalasPadam
  9. trima kasih bro ben :)
    jasamu akan ku kenang sampai bila2 :)

    BalasPadam
  10. bestnye terpilih... huhu..

    BalasPadam
  11. Ramai jugak pembaca blog I dari Egypt. Mungkin HAI salah sorang daripada mereka. Haha...

    [13PG] Logorithm's Wordless Wednesday #4

    [13SX] Jangan kau tipu aku!

    [13PG] Girl Housemates from Hell!

    BalasPadam
  12. baiknye ati abg ben.tlg promote blog2 baru...hope 1 day saya pon berada dalam list pilihan abg ben..(dalam mimpi jela ko dpt azie.huhu )

    BalasPadam
  13. nisbah yg BA gune tu menarik..
    1 tu untuk 1hari
    5 tu untuk 5belog.
    mungkin ? hehe

    BalasPadam