Tertanya-tanya dari mana datangnya nama 'BEN ASHAARI' ini ?

by - Jun 26, 2011

 

Tak sangka sebenarnya dia nak klik butang FOLLOW tu  untuk jadi sebahagian pemberi semangat pada aku ... huhuhu..

image

Nak tau ceritanya ???  Klik SINI .. :) Terima kasih kak nor kerana sudi  FOLLOW blog kecil ini ..

You May Also Like

11 comments

  1. erm.. pernah tertanya, blh dikatakan tiap hari.. apa la nama penuh Ben Ashaari ni..hurm

    BalasPadam
  2. yg mana satu kak nor tu abg ben?

    BalasPadam
  3. patutla abg ben tak wat backlink..tadew belog upenye akk tu..

    hensem siot abg ben time pakai baju cam hang jebat uh..haha

    apa nama sebenar abg ben?????

    BalasPadam
  4. @niena shopping2utgk kat blog santai ben ashaari... :)

    BalasPadam
  5. saye tahu saye tahu nama penub ben ashaari hu3 :)

    BalasPadam
  6. dh terjawab sudah... :)
    tgk 1tube.. lesung pipit sebelah kiri je,cm sama jer hehe

    BalasPadam
  7. tertanya-tanya jugak selama ni

    BalasPadam
  8. Salam tuan blog..

    Oooo...baru saya tau..saya ni follower baru Ben...sebelum ni tak tau pun Ben ni sape..hehehehe..

    BalasPadam
  9. dulu saya termasuk blog ben..x kenal pun ben ni sape. pastu saya follow tp time tu xtau follow guna blogger punya account..saya follow guna gmail saya. pastu cari lah chatbox merata-rata..nak tinggal jejak ah konon..nak tulis...hey saya budak baru, follow sini. hahah..

    nasib baik xde chatbox, kalau x maluuu jaa. kah kah.

    lepas tu tengok blog org lain join mcm2 segment...then entry2 cakap pasal Ben.

    BalasPadam