Isnin, 1 Februari 2010

"UNITY THROUGH SPORTMANSHIP"

Aku perkenalkan kat korang....BIONIC GYM MALAYSIA ...gym paling sempoi penah aku masuk !

Gambar gambar ini bukan diambil semata mata untuk pertandingan ini tetapi diambil untuk koleksi tahunan...Gambar diambil secara spontan...Dalam gym ni terdapat berbilang bangsa termasuk juga dari luar negara ..

Semua yang join gym ini adalah suka suka...membuang masa dengan berlatih
membesarkan diri...dari melepak tak tentu hala..


Yang penting apa???? KERJASAMAAAA
Kerjasama penting dalam bidang ni ...takkan boleh maju dengan
berlatih sorang sorang ..












Berat sama dijinjing ....besar biar sama sama besar !






"UNITY THROUGH SPORTMANSHIP"
ONE BIG HAPPY FAMILY !!!!!! 1 MALAYSIA !!!!
GO BIONIC GYM GOOOOOOOO

weekend @ sheffield

9 komen :

joegrimjow berkata... [Reply to comment]

okess
di terima
thank u

-ku baru ubah syarat, tapi entry ni tetap diterima sebab syarat baru diuybah setelah entry di hantar-

thx ya

eazlye berkata... [Reply to comment]

wow..abg2 bdn ketoL2..taKot sayer...
gud Luck k 4 da entry...

Ieda the Rainbow Princess berkata... [Reply to comment]

Assalamu'alaikum..Salam Kenal..
1st Contestants utk Contest nie..
Gd Luck! :)

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

thanks....saja saja je masuk...

si hitam maness berkata... [Reply to comment]

0.0
takut nengok...

Hanafana berkata... [Reply to comment]

Salam :)
Uit..takot gak la tengok otot otot Abg Abg tuh..er..besau sangat! >.<

Mimpi berkata... [Reply to comment]

Berotot....itu je gua boleh komen.

KembarA KehidupaN berkata... [Reply to comment]

alamak india sowg tu member aku kunasilan..baju biru tu...klu admin ade no die..sila bg no die..or suh die contact kwn die ni da lame xjumpe,nk buat reunion poli...

eyemeria berkata... [Reply to comment]

gosh!sume ketul2..cari bf sorang kat sini..hoho..well,gud luck!!feel free to read and follow my blog!!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI