BERANI MATI : BLOG AKU BEST !

 

Satu segmen baru aku buat .. dan ini bemakna segmen REDAH AKU DAN KAU PUNYA akan berakhir tidak lama lagi.. sehari dua lagi ?

Segmen baru ni , berkaitan dengan blog masing masing .. Haa.. ramai tanya aku blog diorg tak best ke ?? Ok , skang aku buat satu segmen berani mati ! Kira orang kata masuk bakul angkat sendiri la gitu .. hehehe..

Segmen ni adalah berdasarkan penilaian blogger tu sendiri terhadap blognya tu .. Adakah dia rasakan blognya tu menarik dan best ? Jika dia rasa begitu , maka dia patut join segmen ni !!! Waahh ..ada berani ??? Hehe..

Untuk join segmen ni , mudah jer.. Cam biasa .. buat satu entri . Dalam tu perlu ada :

  1. Header image sbg trademark segmen BEN ASHAARI BLOG ..
  2. Sila ceritakan latar belakang blog dengan penuh rasa bangga sbb bukan semua orang boleh buat blog .. Pastikan TIDAK KURAN dari 100 patah perkataan ..
  3. Kategori blog ..
  4. Usia blog ..
  5. Tujuan buat blog ..
  6. Apa yang bestnya blog anda tu ..
  7. Sasaran trafik untuk tahun depan .. SEHARI berapa UV ?
  8. Pastekan url kat ruangan komen ini ..

Ok .. tu jerrr... hehehe... Mari kita lihat sapa yang berani mati !!!

117 ulasan:

  1. alamak!!mcm best je..tp bab nak puji dr sndi tu yang payah

    BalasPadam
  2. alaa...blog kite tak mantap mana pon...sorry abg ben...segan nak masuk :(

    BalasPadam
  3. ahaa..cm best jerr tp,yana xbrani mati nk wat cm2..-_-

    BalasPadam
  4. nak join gak, tapi xberani mati huhuhu...insyaallah nak try kot

    BalasPadam
  5. ada je idea abg ben nih..

    http://manyusoef.blogspot.com/2010/11/bawa-motosikal-cara-ganasjangan-buat.html

    BalasPadam
  6. rasa macam berani mati je nak buat mcm tu.. tapi masa pulak tak memberi keizinan..

    nak tgk blog sape jadi peserta pertama..

    BalasPadam
  7. mcm mnarik...
    adui,tp x brani mati laknk join.. :)

    BalasPadam
  8. cheq takot berani mati.. baru je 2 bulan, takot ah nak puji lebih2 sb x seberapa hebat pon blog saya

    BalasPadam
  9. aduss.. cam xckup hebat lg..baru je bloging kot..huu

    BalasPadam
  10. hua hua hua..best lah..
    nak join..sesi angkat bakul sendri.. hahaha

    BalasPadam
  11. aKU NAK JOIN....

    http://www.borakkosong.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html#links

    BalasPadam
  12. uittt..segan lah nk puji blog sndri.nti ada lak yg mnyampah..T_T

    BalasPadam
  13. tak brani mati la nak join.. :)

    BalasPadam
  14. wah... tidak kurang 100 patah perkataan tu, xbleh blah.. ok, nak joint.. nanti puteri cahaya tgh nak create from now.. hopefully takde yg mengganggu mase nie!!!.. wawawa.. :)

    BalasPadam
  15. ai try my best... hehehe... cam x bran jek... nengok la nanti... heheh

    BalasPadam
  16. hihihi tggu blog dalia best dulu baru juin..skang mcm xbez je...

    BalasPadam
  17. oh..biasa saja..pendekar join! nantikan URLnya...

    ..oh..biasa saja...tiada yang istimewa...kerana pendekar memandang diri tiada beza...

    BalasPadam
  18. tumpang tnya kategori blog tu nak tulis apa ye ben?

    BalasPadam
  19. http://cikmimmie206.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html



    huhuhuhu...angkat bakul sendiri...............sape berani jomm....hehehehe

    BalasPadam
  20. ben!siap
    http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  21. salam..
    LM nak join ye sifu.
    http://miza-zairi.blogspot.com/2010/11/berani-matiblog-aku-best.html
    Tq..

    BalasPadam
  22. Hehehe....memang berani mati nya segmen ni Ben.
    Berapa ramai agaknya yg sanggup ye ;-)

    BalasPadam
  23. Nak masuk jugak.Tapi, UV tu nak check kat mana atau singkatan apa?Maklumlah blogger anchovy! ^_^

    BalasPadam
  24. mampuih la kalau join mende ni.
    memandangkan blog x femes ..
    kui kui kui..

    BalasPadam
  25. kategori still tak paham tapi saya cuba ye incik ben.

    http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/11/berani-mati-ben-ashaari-blog-aku-best.html

    jom datang godek kat blog yaty :)

    BalasPadam
  26. ahah....mesti join

    http://bacto.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  27. nak join jugak.. haha.. tapi blog aku 'best'.

    http://cekodokdurian.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  28. Dinaz da join...newbie berani !!

    http://diaumaininaz.blogspot.com/2010/11/berani-mati-dinaz-cakap-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  29. pertama kali join..hehe

    http://www.azizbos.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  30. tngh kerja.. baca entry tanpa penghayatan.. tp mcm best

    BalasPadam
  31. join join

    http://cekodokdurian.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  32. yihaa...saya dengan bangganya, nak turut serta....mmg berbaloi!

    http://lulu-pages.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  33. Kami pun join...mati pun mati la...

    http://drsongo.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-kami-best.html

    BalasPadam
  34. saya tak berapa berani nk ngaku blog saya best..hebatle sape2 yg ngaku tuh..salute..:P

    BalasPadam
  35. aku sahut cabaran tu(wlpn rasa blog tak best)...
    http://wannzazryn.blogspot.com/2010/11/berani-matiblog-aku-best.html

    BalasPadam
  36. blog saya memang best!

    http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2010/11/blog-aku-best.html

    BalasPadam
  37. http://hishyamuddin.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  38. Dengan berani mati da muka yang tebal aku join jugak... hehehe.. blog aku best!! best ker?? huhu..

    http://darikuzulkifly.blogspot.com/2010/11/berani-matiblog-aku-best.html

    BalasPadam
  39. salam encik ben. miza join yaa

    dengan rasa tidak malunyaaa, hehehe.

    http://hayworlds.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  40. saya tak berani mati...tapi saya berusaha untuk bersedia je..huhuhuh

    dah jOin...

    http://www.mushpunyer.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html


    MUSH

    BalasPadam
  41. komen tak publish lagi ataupun komen yaty tak lepas ek?
    sebab bb memang tengah prob ni..

    BalasPadam
  42. Bro terimalah seadanya!

    http://suffer.frenzyfm.my/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  43. saya tkot2 brani nak buat la..almaklomlah..budak baru belajar..



    http://ayupunyeblog.blogspot.com

    BalasPadam
  44. alamak blom cukup keberanian nak join,...

    BalasPadam
  45. mau joinnnnn....

    suka suka saja yaaaaa.....

    http://yannafaisal.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  46. yeszaa, dah siap, cabaran sudah diambil!

    http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  47. Ben, nazterjah ada postkan segmen ni di blog nazterjah...bacala dengan gaya bangga tau..hahaha... http://nazterjah.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  48. salam encik ben.

    miza join. dengan muka tak malunyaaa. hehehe


    http://hayworlds.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  49. kami join Mr Ben....Kami join

    http://drsongo.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-kami-best.html

    BalasPadam
  50. Abg ben..saya dh berani mati dah ni..
    datang laaa ke blog saya..

    http://luahan-hai-matika.blogspot.com...

    BalasPadam
  51. http://wannzazryn.blogspot.com/2010/11/berani-matiblog-aku-best.html

    BalasPadam
  52. http://wannzazryn.blogspot.com/2010/11/berani-matiblog-aku-best.html

    BalasPadam
  53. sekarang sudah ade keberanian.. hehehe

    http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  54. salam...

    wah abg ben...
    ni memang bunuh diri nie..

    kena pk pk pk lagi...huhu

    BalasPadam
  55. malunyer nk masuk segmen ni..rndh diri yg amat....hehehe..ape2 pon eka sapot pade yg dah join...gudluck

    BalasPadam
  56. abg ben, terasa nk join lagi segmen abg ben..

    hihi..malu lak

    http://belogbudakmengada.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  57. saya join jugak..

    http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  58. join2... huhu... dengan berani matinya...

    http://darikuzulkifly.blogspot.com/2010/11/berani-matiblog-aku-best.html

    BalasPadam
  59. saya join segmen abang ben

    http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  60. bl0gger baru...f0ll0wer p0n huh ckit amat~ nak0t ah...huhu

    BalasPadam
  61. bl0gger bawu..f0ll0wer p0n sit amat...nakot aeyh..spw yg masuk tu wa s0lute ah!!hiii

    BalasPadam
  62. encit BEN, pu3 yang xberape best nie pun joint.. my url
    : http://ainblogger.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    jemput dtg ke blog semua dan pada yg ada kat sini meh la joint giveaway pu3 kot2x anda leh menang :)

    BalasPadam
  63. maaf jika ada kesilapan. tolong tegur.

    http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  64. hye en.ben....
    wow new contest lg...
    yeah berminat nk follow....
    aku cukup berani.......he3...
    insyallah.....

    nih blog saya ye..
    http://jue-girlz.blogspot.com/2010/11/aku-mmg-cukup-berani-he3percaya-x.html

    BalasPadam
  65. Bro BA :D saya sahut cabara!

    http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    hahahaha.. ^_^

    BalasPadam
  66. im take part..hehe

    http://alienelliz.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  67. http://pendekarberkuda.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  68. ddah join dah (lepas tengok Putera Katak )UV tu unique Visitors kan?Harap betul ye.

    Ni url nya :

    http://scarlettj1.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best-versi-cik.html

    BalasPadam
  69. oh..biasa saja...

    pendekar mempersembahkan karya gila...
    jangan dinista jika tiada apa...kritik selagi ada...

    terimalah...sebuah kisah klasik dari masa depan...

    http://pendekarberkuda.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  70. Bro, cplud join..

    http://pludcorner.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  71. ben, cplud dh join tau..huhu~

    http://pludcorner.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  72. atok baru je nak join..maaf lambat

    http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-akuatok-best.html

    BalasPadam
  73. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  74. dah join...(arrhhhhH!!!!!!! tebal nya muka nak join...)

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  75. efa join ..:)

    http://efagurlz.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-efa-best.html

    BalasPadam
  76. berminat jugak ngan segmen ni. sudah join. kalo ade kelapangan, sila melawat sini.

    http://naughtytwin.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  77. dengan slambernya Ellen pun nak join gak..

    http://www.mummynemo.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    Blog tak best pun nak cuba juga Bro Ben..hehe

    BalasPadam
  78. mr.ben,mintak maaf takot terlepas..
    join lagi..hehe
    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  79. http://alienelliz.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    hehe...dh join...

    BalasPadam
  80. abg ben. done!

    http://puterizyan.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  81. http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  82. join ini contest ;))

    http://lalalancup.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  83. Okay Ben.
    Ni I nak join jugak jadi gila. Hehehhe.. sila jenguk okaaayyy. Hehehehehehe..

    http://aquahartz.blogspot.com/2010/11/berani-matikah-kau.html

    BalasPadam
  84. done abg ben!

    http://shaofie.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  85. slm.. sy join juga.

    http://miyainsyira.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  86. erkk risau pulak :)

    http://mimieaiza.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  87. en. ben! saya nak join jugak segmen ni..hehe

    http://lurvemyblog.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    TQ~ :)

    BalasPadam
  88. oke suda join segmen abg ben ;)


    http://letopkeypad.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  89. http://kaylizard.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    baru petang tadi masuk redah blog, skg masuk berani mati pulak... memang berani lah..huheh

    BalasPadam
  90. Abang ben, dla rase best jer sebab baru bangun..so dla nek join la gak..x terlewat kan kan kan..

    http://nasi-kerabu.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  91. abg, shara da join! yeaaay! :)
    tapi terlmbat sket
    jom bace


    http://duniasigadisbunga.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  92. saye berani mati abg ben.haha

    http://tomatokering.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best-ok.html

    sila lah.. ;)

    BalasPadam
  93. nak join laa... feel free to visit yea :-)


    http://delarocha82.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  94. best2..hehe.. segan la nak join..wahaha..

    BalasPadam
  95. abg, nk join jugak :(

    http://duniasigadisbunga.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  96. orite brO..suda jOin..hehehe

    http://idealcrazeezone.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  97. Salam BEN , saya akhirnya declare jugak berani mati ..wohooo

    http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/11/saya-berani-mati.html

    selamat menerjah ! :)

    BalasPadam
  98. semangat nak masuk!!!
    padan muka anti-blog aq!!

    BalasPadam
  99. mr ben!! im done!!(alamkkk)
    hahah
    http://paradise2lurve.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  100. pakcik Ben, den nak join jugak...biarlah orang nak kato apo pun...memang den suko wat keje2 berani mati nih..haha

    Link:
    http://iamdya.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  101. k..no dh sahut cabaran ni

    http://nopija.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  102. Salam..

    bro, dah join..pergh..memang berani mati aku ni..haha..

    Berani Mati: Blog aku best!

    BalasPadam
  103. rse nya hari tu dah letak url kat sini.. tia lupa kot.. or ade error, so letak lagi :)

    http://mylifeastiaofrevenge.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  104. http://mylifeastiaofrevenge.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  105. salam bro ben,komen dan link sy smlm tak publish ke...tak berjaya masuk ke...tak apolah,dgn berani matinye den publish lagi link kat cni ;

    http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/11/saya-berani-mati.html

    perasan je best semata2 utk segmen ni..caiyok2! ;)

    BalasPadam
  106. gayah join bro sbb nak buktikan bloger baru mampu bersaing secara sihat dgn segmen nih :-

    http://gayahspears.com/berani-mati-blog-aku-best/


    hahaha.. sila terjah sbb gayah da ikot syarat2 wajib~ TQ..hihi

    BalasPadam
  107. ok ben, aku dah join...ekekeke...malu ai taw...

    http://intankuterpilih.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best/

    BalasPadam
  108. dhiya join bole an ^^

    http://anaivegirlslife.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  109. BA,namaakulynn punya turn pulak..hihi

    http://syaiza189.blogspot.com/2010/11/giliran-aku-pulak-nak-berani-mati-blog.html

    BalasPadam
  110. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    atul j0in jgk. :)
    thanks.

    BalasPadam
  111. terasa seperti ada pisau di leher inie..gluppp~

    http://bambam-story.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-bestblog-korang.html

    BalasPadam
  112. mcm best....abg ben ni memg mentor sy dlm blogging ni....nk join2...

    BalasPadam
  113. http://islahnafsina.blogspot.com/2010/11/berani-mati-bl0g-aku-best.html

    here u re....
    huhu~

    BalasPadam
  114. dah join.. :)

    http://www.joharihamzah.com/2010/12/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI