Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 November 2010

Blog otai yang bukan otai tapi otai ! - 2

 

Haaa... ari tu aku dah perkenalkan korang ngan kawan blogger aku kan .. Bro EQ tu.. sapa tak kenal abe kacak tu .. hahahaha.. Weh.. aku bukan gay arrr ! cakap elok elok.. dosa tu..fitnah !!

Ok..skang aku nak perkenalkan korang dengan bro yang sealiran dengan aku ni cuma aku kebelakangan ni dah tak de aliran.. hahaha.. malas dah ... adeh.. tua dah kot.. hehehe ...

Aku nak perkenalkan korang dengan EN.BATMAN DARKBATMAN .. hehe.. Bro kita ni lama dah aku kenal dia .. nak kata dari tadika tu tak la.. cuma boleh la .. Baru baru ni bro Aie ( bukan nama sebenar ) , dah masuk majalah UJANG THE FACES ... guwau je bro ..

Kalau korang nak belajar cara cara teknik SEO , blog DARKBATMAN aka AIE ni , mmg sesuai banget untuk diterokai ! Apa pun , selayaknya dia digelar otai dalam dunia dia sendiri !

Buat bro Aie , harapnya aku tak terlewat mengucapkan tahniah buat ko.. hehe.. maklumlah , dah jadi artis skang ni .. bz memanjang .. hehehe ..

Nak lawat blog dia ? Tak susah nak ingat ... ingat kelawar ingatlah  http://www.DARKBATMAN.com

18 komen :

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

terbaiklah..

semua blogger ben promote mmg hebat

eqbalzack berkata... [Reply to comment]

haha..mahu terjah skrg...
ben, tido awal sket..mlm jumaat ni..hehe

aref seven berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK!!

SAYA TETAP SOKONG BEN ASHAARI...THE BEST!

ID: mencari isteri...

http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

miszlullaby berkata... [Reply to comment]

batman melayu ni..hihi

~ch@wi~ berkata... [Reply to comment]

batman gelap mmg bes..i like it..huhuhu

Ati Masrif berkata... [Reply to comment]

otai..leh terjah nanti..

ben..nanti promote blog kami-kami lak..huhu..
ben pemurahkan..^_^

Eazy Izzuddin berkata... [Reply to comment]

bagus lah bro...
teruskan support2.....
i like..

slalu juga singgah blog dia..
;)

Malek Ku berkata... [Reply to comment]

lah..dia ni dh bese ngn gua..slalu minum pagi sama2..keh3333333333

moCCaCino berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!!

PEACE...
http://moccacino-queserasera.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

athirah qistina berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sui nawi berkata... [Reply to comment]

Abang Ben mmg is the best
blogger and advertiser !

moCCaCino berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!!

PEACE..
http://moccacino-queserasera.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

eiela berkata... [Reply to comment]

a'a darkbatman nih baru tukar tagline jugak tau, hari tuh dia buat contest. header dia nampak ganas.

HAZWAN17 berkata... [Reply to comment]

memang best...
tp selalu jd silent reader je kat sane huhu
Blog Hazwan.Com

cik ciput berkata... [Reply to comment]

honestly en ben, sy kenal blog Ben Ashaari ni dari blog darkbatman. ada 1 entri aie yg citer pasal en ben ckp header dia lawa. sejak tu sy kenal blog en ben. hehe.

**dua2 pun sy suka. batman gelap & en ben =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Salam.
Ok nak gi bergayut kat blog tu jap,tq encik BA.

haszuraidah ishak berkata... [Reply to comment]

hehehe..nape bro tak suggestkan tagline tu pada darkbatman aritu..agagaga..menarik pe..

overscurry berkata... [Reply to comment]

kawan 1 gym kan..hehe..sesame tough..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI