Blog perlu ada aura !

 

Huih.. bukan aura Mawi yer .. Cuba perhatikan blog tu .. Blog korang la.. bukan blog aku.. blog aku , aku tak larat dah nak perhatikan .. huhu ..

Cuba tengok.. dimana kekuatan blog korang tu .. tengok betul betul .. pandang kiri kanan .. Apa yang korang rasa kekuatan blog korang tu .. Adakah disebabkan gambar ? Warna ? Font ? Lampu lip lap ? Mahupon akak akak yang berdiri kat situ ?

Kalau korang jumpa aura ni , pastinya semangat nak update entri senantiasa membara .. Kalau tak , korang tengok blog pon tak bersemangat ..

Aura ni boleh memberi mood .. Mood nak tengok je dia .. Haa.. cam ada satu tarikkan gitu.. Orang lain pon asik teringin je nak masuk kat dalam blog korang tu walaupun tak update .. Faham tak ni ?

Ok.. g la selongkar dan kaji blog korang tu.. InsyaAllah .. jumpa.. buat pembaharuan ...

18 ulasan:

  1. aku sudah merasakan aura ni lama dah hehehe :)

    BalasPadam
  2. blog pun ade aura ekh
    tak tau pun hehe
    thnx for sharing :)

    BalasPadam
  3. blog den bro??ade aura x??
    cube hang bg komen sket, part2 mane yg kurg

    BalasPadam
  4. salam.
    Ok sifu,jap ehh nak gi tengok mana aura LM.

    BalasPadam
  5. hehehe...btol2...den pown da pueh carik mno aura e..xdo lak....ape komen abg ben ngn auro blog den ni ha?

    BalasPadam
  6. tu diaa.nasihat ke 457 bro ben.. noted!..

    BalasPadam
  7. saya pom xtau
    utk cari aura tu en ben..

    sebenarnya..utk meningkatkan kualiti sesuatu hal..
    lebih baik jika ada org lain yg
    memberi pendapat atau kritikan
    betul tak?
    maksud saya yg boleh membinalah
    jgnlah pulak mendownkan empunya diri

    setakat ni..mmg saya xtau
    mana nk dptkan aura itu
    sudah puas saya telek2..nujum2..hee
    dan setakat ni..saya bersyukurlah
    dgn blog saya itu..seadanya
    tmpat karangan saya masa lapang..hehe

    hepi2 blogging :)

    BalasPadam
  8. faham..
    nak mngenakan auranya..insya allah
    \terimakasih ben

    BalasPadam
  9. camne nak bg lengan tu besar ek..

    BalasPadam
  10. hehe...betul tu ben...tapi jgn sampai pakai susuk...haha

    BalasPadam
  11. Tlg tgkkan blog kakchik ben. Ada aura ke tidak?? kakchik konpius nih ..

    BalasPadam
  12. erm bagaimana ya nak jadikan blog kita, bila tak update orang still nk datang blog kita....

    BalasPadam
  13. Anyway .. saya penah buat n3 brtajuk aura. Sudi2 la bca. hehe ..

    BalasPadam
  14. Blog ku aura tak dak, HABA ada laaa, sebab blog masak2...Panas weyyy!!!!

    BalasPadam
  15. ada..ada..ada..dh jumpa..hehe..kalau tk caya tgk kt sini > http://nurhayatimohd.blogspot.com

    BalasPadam
  16. aura nak mengupdate mmg ada..tapi masaalahnya server error aje...macam mano nak buek..jang

    BalasPadam
  17. oo..cmtu ek..
    nak g carik aura sat.. ;)

    tengs BA ;)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI