Khamis, 25 November 2010

Blog perlu ada aura !

 

Huih.. bukan aura Mawi yer .. Cuba perhatikan blog tu .. Blog korang la.. bukan blog aku.. blog aku , aku tak larat dah nak perhatikan .. huhu ..

Cuba tengok.. dimana kekuatan blog korang tu .. tengok betul betul .. pandang kiri kanan .. Apa yang korang rasa kekuatan blog korang tu .. Adakah disebabkan gambar ? Warna ? Font ? Lampu lip lap ? Mahupon akak akak yang berdiri kat situ ?

Kalau korang jumpa aura ni , pastinya semangat nak update entri senantiasa membara .. Kalau tak , korang tengok blog pon tak bersemangat ..

Aura ni boleh memberi mood .. Mood nak tengok je dia .. Haa.. cam ada satu tarikkan gitu.. Orang lain pon asik teringin je nak masuk kat dalam blog korang tu walaupun tak update .. Faham tak ni ?

Ok.. g la selongkar dan kaji blog korang tu.. InsyaAllah .. jumpa.. buat pembaharuan ...

18 komen :

Tun HaTTa berkata... [Reply to comment]

aku sudah merasakan aura ni lama dah hehehe :)

Cik Mieyrarif berkata... [Reply to comment]

blog pun ade aura ekh
tak tau pun hehe
thnx for sharing :)

kobEj0rdan~ berkata... [Reply to comment]

blog den bro??ade aura x??
cube hang bg komen sket, part2 mane yg kurg

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

salam.
Ok sifu,jap ehh nak gi tengok mana aura LM.

fyna berkata... [Reply to comment]

hehehe...btol2...den pown da pueh carik mno aura e..xdo lak....ape komen abg ben ngn auro blog den ni ha?

gaung berkata... [Reply to comment]

thanks cikgu...info baru

Malek Ku berkata... [Reply to comment]

tu diaa.nasihat ke 457 bro ben.. noted!..

sarah-najwan berkata... [Reply to comment]

saya pom xtau
utk cari aura tu en ben..

sebenarnya..utk meningkatkan kualiti sesuatu hal..
lebih baik jika ada org lain yg
memberi pendapat atau kritikan
betul tak?
maksud saya yg boleh membinalah
jgnlah pulak mendownkan empunya diri

setakat ni..mmg saya xtau
mana nk dptkan aura itu
sudah puas saya telek2..nujum2..hee
dan setakat ni..saya bersyukurlah
dgn blog saya itu..seadanya
tmpat karangan saya masa lapang..hehe

hepi2 blogging :)

ainhany berkata... [Reply to comment]

faham..
nak mngenakan auranya..insya allah
\terimakasih ben

sekuk tawa berkata... [Reply to comment]

camne nak bg lengan tu besar ek..

eqbalzack berkata... [Reply to comment]

hehe...betul tu ben...tapi jgn sampai pakai susuk...haha

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

Tlg tgkkan blog kakchik ben. Ada aura ke tidak?? kakchik konpius nih ..

zira@EB! berkata... [Reply to comment]

erm bagaimana ya nak jadikan blog kita, bila tak update orang still nk datang blog kita....

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

Anyway .. saya penah buat n3 brtajuk aura. Sudi2 la bca. hehe ..

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Blog ku aura tak dak, HABA ada laaa, sebab blog masak2...Panas weyyy!!!!

Princess Nur berkata... [Reply to comment]

ada..ada..ada..dh jumpa..hehe..kalau tk caya tgk kt sini > http://nurhayatimohd.blogspot.com

CuteOven berkata... [Reply to comment]

aura nak mengupdate mmg ada..tapi masaalahnya server error aje...macam mano nak buek..jang

tomatokering :) berkata... [Reply to comment]

oo..cmtu ek..
nak g carik aura sat.. ;)

tengs BA ;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI