Jumaat, 26 November 2010

NUFFNANG buruk siku arrrr !!

 

Waahh .. rugi ar tak cashout semalam !! Kalau tah sah sah aku leh bayar duit muka BMW 10s punya !! huhu.. beria jer .. Rupanya dah terjawab segala kekalutan semalam ..

Ingat tak entri yang semalam tu ? Yang aku kata tetiba je aku leh pinang anak dara orang tu sbb NUFFNANG kasi aku duit belanja tu ? hahahaha... adeh.. weh.. aku tidur luar malam ni .. hahahaha..

Kalau tak tau , sila rujuk entri ini ( link ) .. Haaa.. baca dah ? Segala persoalan telah terjawab sudah !! Rupa rupanya ?? Nuffnang kasi bonus sbb kerajinan kita ke ? Oh tidak sama sekali .. Dah tu ? Nuffnang kasi duit raya ?? Oh pon tidak sama sekali .. Ari tu dah bagi dah .. TQ Nuff .. lepas duit belanja.. hehe

Kalau gitu ? nape ??? Jangan tanya aku .. aku sendiri pon baru dapat jawapan dari sini haaa.. dari blog NADIA ..  G la baca sendiri yer .. huk huk .. kejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm ...

Dah kena potong balik.. eh.. cashout terus la.. hahahahha.. Yo NUFF .. tqq.. sori yer..bukan kipas.. sekadar menghargainya saja ..

17 komen :

♥NuR SyAFiQah♥ berkata... [Reply to comment]

tu takpe..smlm cek kat nuffnang ade byk jer tp tadi dpt email dr yahoo kate nuffnang terlebih bayar..miahahaha

CERITA MALAM PENGANTIN

tiqaa berkata... [Reply to comment]

yeah! same here. chiss. rupanye salah masuk. baru nak bangga2 sket. ahahaa :D

Faryza berkata... [Reply to comment]

blog power mcm en ben sure terasa sangat laa ye ..
sy blog kecil-kecilan br nk belajar ni pun sangat terasa tetang error duplicate earning. tu... waaaa!!!!

MIMIE AIZA berkata... [Reply to comment]

hihihi ada hikmah tuh x bagi pinang anak dara orang :)

FareedSairi berkata... [Reply to comment]

Ngehehehe...ape leh buat. bukan rezki kita hari ni. takpe, mudah2an akan ada peluang yang lebih baik lagi...pastikan terus cashout.hehehehe

eqbalzack berkata... [Reply to comment]

takpe ben...kena kerja keras lagi ni..hehe

Kancilbiru berkata... [Reply to comment]

tula, dapat gak email inform tapi tak dak la beza banyak mana pun...hahaha

MissNafa berkata... [Reply to comment]

kalaau betul dapat banyak.. bole belanja makan. kih3

Izzan Salwana berkata... [Reply to comment]

Boleh cerita sikit tak tentang nuffnang? sy x paham sikit la. :)

Norfa Lyana berkata... [Reply to comment]

tak terperasan plak.. xkene kot.. hehe

Jom tengok belog Go Green saya..cantik x?!!

http://since-8-july.blogspot.com

N@di@ berkata... [Reply to comment]

owhhh patt nadia hampir pengsan page view nadia meletup2 naik upanya abg ben punya pasal btw tq for dah backlink ke blog nadia kalau ari2 cam tu lah kan bes kot hahahaha
apa2 tq so much k hehehehe

Fatin Baharum berkata... [Reply to comment]

padan lah semalam banyak semacam ! baru nak seksaited, haha..

Khumaera Ismail berkata... [Reply to comment]

hahaha~ same ar..baru je ingt na shoping2..upa2nye error..tensen2..

n a d e a berkata... [Reply to comment]

aaaaa baru perasan earning sy pon dah lain. patut la tgk tetibe je bertambah byk sgt... cisss.... tau awal2 terus cashout. HEHE ;p

Ifah Ibrahim berkata... [Reply to comment]

saya pon kena..jenuh refresh sebab xdpt tima hakikat haha..then konon positif thnking ..haha

Pinky Pixie berkata... [Reply to comment]

sy rugi 50 cen. haha. sebb duplicate earning tu. ngeh2. x patot2.

uNa da wiTch berkata... [Reply to comment]

er er adakah dato nuff pon tersalah bagi jugak kat sy ???
waaaa tidakkk bru nak megah (dah TER'riak' pon kt blog)
sobs sobs ,x leyy nak syiok2 lagi dah .

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI