NUFFNANG buruk siku arrrr !!

 

Waahh .. rugi ar tak cashout semalam !! Kalau tah sah sah aku leh bayar duit muka BMW 10s punya !! huhu.. beria jer .. Rupanya dah terjawab segala kekalutan semalam ..

Ingat tak entri yang semalam tu ? Yang aku kata tetiba je aku leh pinang anak dara orang tu sbb NUFFNANG kasi aku duit belanja tu ? hahahaha... adeh.. weh.. aku tidur luar malam ni .. hahahaha..

Kalau tak tau , sila rujuk entri ini ( link ) .. Haaa.. baca dah ? Segala persoalan telah terjawab sudah !! Rupa rupanya ?? Nuffnang kasi bonus sbb kerajinan kita ke ? Oh tidak sama sekali .. Dah tu ? Nuffnang kasi duit raya ?? Oh pon tidak sama sekali .. Ari tu dah bagi dah .. TQ Nuff .. lepas duit belanja.. hehe

Kalau gitu ? nape ??? Jangan tanya aku .. aku sendiri pon baru dapat jawapan dari sini haaa.. dari blog NADIA ..  G la baca sendiri yer .. huk huk .. kejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmm ...

Dah kena potong balik.. eh.. cashout terus la.. hahahahha.. Yo NUFF .. tqq.. sori yer..bukan kipas.. sekadar menghargainya saja ..

17 ulasan:

  1. tu takpe..smlm cek kat nuffnang ade byk jer tp tadi dpt email dr yahoo kate nuffnang terlebih bayar..miahahaha

    CERITA MALAM PENGANTIN

    BalasPadam
  2. yeah! same here. chiss. rupanye salah masuk. baru nak bangga2 sket. ahahaa :D

    BalasPadam
  3. blog power mcm en ben sure terasa sangat laa ye ..
    sy blog kecil-kecilan br nk belajar ni pun sangat terasa tetang error duplicate earning. tu... waaaa!!!!

    BalasPadam
  4. hihihi ada hikmah tuh x bagi pinang anak dara orang :)

    BalasPadam
  5. Ngehehehe...ape leh buat. bukan rezki kita hari ni. takpe, mudah2an akan ada peluang yang lebih baik lagi...pastikan terus cashout.hehehehe

    BalasPadam
  6. takpe ben...kena kerja keras lagi ni..hehe

    BalasPadam
  7. tula, dapat gak email inform tapi tak dak la beza banyak mana pun...hahaha

    BalasPadam
  8. kalaau betul dapat banyak.. bole belanja makan. kih3

    BalasPadam
  9. Boleh cerita sikit tak tentang nuffnang? sy x paham sikit la. :)

    BalasPadam
  10. tak terperasan plak.. xkene kot.. hehe

    Jom tengok belog Go Green saya..cantik x?!!

    http://since-8-july.blogspot.com

    BalasPadam
  11. owhhh patt nadia hampir pengsan page view nadia meletup2 naik upanya abg ben punya pasal btw tq for dah backlink ke blog nadia kalau ari2 cam tu lah kan bes kot hahahaha
    apa2 tq so much k hehehehe

    BalasPadam
  12. padan lah semalam banyak semacam ! baru nak seksaited, haha..

    BalasPadam
  13. hahaha~ same ar..baru je ingt na shoping2..upa2nye error..tensen2..

    BalasPadam
  14. aaaaa baru perasan earning sy pon dah lain. patut la tgk tetibe je bertambah byk sgt... cisss.... tau awal2 terus cashout. HEHE ;p

    BalasPadam
  15. saya pon kena..jenuh refresh sebab xdpt tima hakikat haha..then konon positif thnking ..haha

    BalasPadam
  16. sy rugi 50 cen. haha. sebb duplicate earning tu. ngeh2. x patot2.

    BalasPadam
  17. er er adakah dato nuff pon tersalah bagi jugak kat sy ???
    waaaa tidakkk bru nak megah (dah TER'riak' pon kt blog)
    sobs sobs ,x leyy nak syiok2 lagi dah .

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009