Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 25 November 2010

Sehari 50 FOLLOWERs .. lama lama ?

image

Aku sangkakan untuk mencapai 5000 sebelum hujung tahun ni adalah mustahil.. tapi nampaknya , macam tak mustahil je kan ? Sejak minggu lepas , sehari aku boleh dapat 40-50 kawan kawan baru .. Hurm.. menarik kan ?  Jadi angan angan aku tu akan tercapaikah ? Tunggu 31/12/2010 nanti eh.. hehee..

OK .. buat blogger Hisyamuddin , jutaan terima kasih kerana sudi meletakkan aku antara mereka yang ko suka tu .. hehe.. thanks bro ..  Tak layak sebenarnya lagi .. tahun depan , insyaAllah baru layak ...

22 komen :

Cik Gallus Gallus berkata... [Reply to comment]

bang ben dah kire layak la tu ;D

cf-ipm berkata... [Reply to comment]

CF baru join follower yang ke 4748

Hishyamuddin berkata... [Reply to comment]

salam..bro mmg da layak..ramai yg dah buat bro sbg idola dlm berblogging ni..tq bro sbb sudi letak name sy lam entry ni..

Malek Ku berkata... [Reply to comment]

alaaa..wa dh lama suka lu bro ben..keh3

Zoulhusni:My Emancipation berkata... [Reply to comment]

insyaAllah....en3 abg Ben best2, mesti ramai yang singgah baca n jadi follower, mcm Zul nie ha....

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

beznye jadi abg benn..sume org suke hehe..jelez ni jelez positif hehehe

kakchik@ella berkata... [Reply to comment]

Nak ulang perkataan chat kita siang tadi. "HEBAT". hehe ..

kuntumz berkata... [Reply to comment]

beslah ben..masyukkkk...
hehehhehe...

mesti terlebih hit target nii ujung thn nti..

rizaros berkata... [Reply to comment]

bestnyer abg ben byk kawan..mcm mana buat?? promote2 sy jgak.. heheheh :P
blog sy biasa jer :P

Tn.Punya berkata... [Reply to comment]

memang dah layak di panggil otai..sebaris dengan yang terhebat.. good luck bro BEN

aanie berkata... [Reply to comment]

wow...besh3...jauh beza dgn sy..nak dpt 1 follower pun sakit...

Ezzu Raza berkata... [Reply to comment]

kan ckp dah..mesti capa nyer angka 5000 tuh...err..tak nak wat kenduri kesyukuran ker...heheheh..

Lina berkata... [Reply to comment]

nothing is impossible kan

cik gha berkata... [Reply to comment]

hebat!!!

**sHiKinn** berkata... [Reply to comment]

ben ashaari mmg hebat.sy nk jd mcm kamu..sehari 50 kwn baru huh..sy 3 tahun br 50..hahhaa..malu..

Nuraini S berkata... [Reply to comment]

Wah , nie yang bangga nie baru follow dah kelua gamba kat blog nie . Haha .

Insya-Allah , Nothing is impossible . MEsti boleh aa capai angka tu ;D

ChiKeDees berkata... [Reply to comment]

siapa lah daku di samping kalian semua...syabas malaysia bloggers yang mantoopssss

Ampuan Awang berkata... [Reply to comment]

Syukur pada Allah...

yuyu berkata... [Reply to comment]

tahniah ben..aku pon penah jugak buat entry pasal ben.terbaik la bro..

Princess Nur berkata... [Reply to comment]

bila bleh jadi cam en ben neh..huhu

Nur Mudrikah berkata... [Reply to comment]

waa...hebatnya..
sehari nak dpat satu follower pun susah..

Sham berkata... [Reply to comment]

Tukang sibuk yang menjadi pengikut ben yang ke 4760...lucky number tu bro...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI