Sehari 50 FOLLOWERs .. lama lama ?

image

Aku sangkakan untuk mencapai 5000 sebelum hujung tahun ni adalah mustahil.. tapi nampaknya , macam tak mustahil je kan ? Sejak minggu lepas , sehari aku boleh dapat 40-50 kawan kawan baru .. Hurm.. menarik kan ?  Jadi angan angan aku tu akan tercapaikah ? Tunggu 31/12/2010 nanti eh.. hehee..

OK .. buat blogger Hisyamuddin , jutaan terima kasih kerana sudi meletakkan aku antara mereka yang ko suka tu .. hehe.. thanks bro ..  Tak layak sebenarnya lagi .. tahun depan , insyaAllah baru layak ...

22 ulasan:

  1. CF baru join follower yang ke 4748

    BalasPadam
  2. salam..bro mmg da layak..ramai yg dah buat bro sbg idola dlm berblogging ni..tq bro sbb sudi letak name sy lam entry ni..

    BalasPadam
  3. alaaa..wa dh lama suka lu bro ben..keh3

    BalasPadam
  4. insyaAllah....en3 abg Ben best2, mesti ramai yang singgah baca n jadi follower, mcm Zul nie ha....

    BalasPadam
  5. beznye jadi abg benn..sume org suke hehe..jelez ni jelez positif hehehe

    BalasPadam
  6. Nak ulang perkataan chat kita siang tadi. "HEBAT". hehe ..

    BalasPadam
  7. beslah ben..masyukkkk...
    hehehhehe...

    mesti terlebih hit target nii ujung thn nti..

    BalasPadam
  8. bestnyer abg ben byk kawan..mcm mana buat?? promote2 sy jgak.. heheheh :P
    blog sy biasa jer :P

    BalasPadam
  9. memang dah layak di panggil otai..sebaris dengan yang terhebat.. good luck bro BEN

    BalasPadam
  10. wow...besh3...jauh beza dgn sy..nak dpt 1 follower pun sakit...

    BalasPadam
  11. kan ckp dah..mesti capa nyer angka 5000 tuh...err..tak nak wat kenduri kesyukuran ker...heheheh..

    BalasPadam
  12. ben ashaari mmg hebat.sy nk jd mcm kamu..sehari 50 kwn baru huh..sy 3 tahun br 50..hahhaa..malu..

    BalasPadam
  13. Wah , nie yang bangga nie baru follow dah kelua gamba kat blog nie . Haha .

    Insya-Allah , Nothing is impossible . MEsti boleh aa capai angka tu ;D

    BalasPadam
  14. siapa lah daku di samping kalian semua...syabas malaysia bloggers yang mantoopssss

    BalasPadam
  15. tahniah ben..aku pon penah jugak buat entry pasal ben.terbaik la bro..

    BalasPadam
  16. bila bleh jadi cam en ben neh..huhu

    BalasPadam
  17. waa...hebatnya..
    sehari nak dpat satu follower pun susah..

    BalasPadam
  18. Tukang sibuk yang menjadi pengikut ben yang ke 4760...lucky number tu bro...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI