Aku nak bagi BEN ASHAARI HADIAH ..

 

Segmen ni sampai penghujungnya dah sebab , nak cari hadiah apakah yang sememangnya dalam kepala otak aku ni mahukan .. hehe.. Ok.. kita lihat senarai mereka yang dah antar assignment mereka .. hehehe .. Macam yang aku bagitau , takde hadiah .. cuma .. paling menarik mata aku ni akan dapat sticky post 24 jam yang mana harganya , tak yah la sebut.. cuma berbaloi .. InsyaAllah..

Berikut senarainya :

  1. nursufi81
  2. Mama Zara
  3. Siti Noraisyah
  4. MamaFaMi
  5. rabiatul
  6. misza
  7. Hishyamuddin
  8. Ummi Alifya
  9. ::Cikgu Akim::
  10. -hanyaaku-
  11. Nia Dhani Nasir
  12. MiSz OnYz
  13. aref seven
  14. ♥NuR SyAFiQah♥
  15. akubersamaCahya
  16. ♥..permysuri_hati..♥
  17. AiMaN
  18. peni anani
  19. Songo
  20. Sya Hassan
  21. Noor Faezah Mazli
  22. Fiqas
  23. ana ayesha
  24. Ummi Zaihadi
  25. Hannan Al Qudsey
  26. ayah_ibu_nasuha
  27. Aisyah AR
  28. apezs shah
  29. razucute
  30. Mila
  31. Sabihah
  32. Apezs
  33. nur
  34. Malek ku
  35. Izamir Ridzwan
  36. wida
  37. efa nur
  38. efa
  39. Cahaya Senja
  40. ijatnuar87
  41. Scarlett O'Hara

Semua yang 'bagi hadiah' ni mmg menarik sekali cuma sayangnya aku Terpaksa pilih satu jer .. Yang manakah bakal  menarik perhatianku ?

Jawapannya bakal keluar pada harijadi aku nanti .. hehehe...

9 ulasan:

  1. huhuhuhu....sian kita tak dpt masuk ke senarai ye...knapa lambat ke kita antaq URL nya...

    BalasPadam
  2. ni ha..hehehehe...tadi bg kat entri mana dah tak ingat...
    http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  3. @LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠
    ladyyy.. heheh.. ni segmen lain ler.. yang SSBA sesi 8 tu lom buat lagi.. malam karang lak ... heheh..sabaqqq noo..hehe

    BalasPadam
  4. hakhakhak...lawak la plak..pasal segmen ni kita terlepas pandang lak..soly ye...

    BalasPadam
  5. Moga berjaya untuk yang menyertainya...DTS doakan yea..

    BalasPadam
  6. paling best chun rasa cmg punya entry. siap ambik pic tu. klakar. sporting tul cikmat

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009