Sabtu, 20 November 2010

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah ..

SEGMEN DITUTUP ! 27/11/2010

Hahahha... tak tau laa .. menjelma pulak idea pagi pagi buta ni .. Memandangkan akan berakhirnya serta mengetahui pemenang CERITA KREATIIF : Blogger kering idea malam ni maka aku nak wujudkan satu lagi contest untuk blogger blogger hujung minggu ni... Sama gak cara dia .. hehehe .. amacam berminat tak ? hehehe .. Hadiah seperti biasa la kan .. STICKY POST BLOG SELAMA 24 JAM .. Mahal tau kalau nak bayar !

Mudah je cara dia .. memandangkan harijadi aku minggu depan yakni pada 30hb November ni , maka aku nak hadiah .. Wife aku tanya aku , hadiah apa aku nak ? Inilah contestnya .. Apa yang korang kena buat ialah ....

    1. Header BLOG BEN ASHAARI image
    2. TAJUK : ' CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah .. '
    3. Karangan korang mestilah tidak melebihi 100 patah perkataan ! Jika lebih dari itu secara automatik , terkeluar ... hehe ...
      • Korang boleh bagi apa jua hadiah yang korang nak bagi ..
      • Sila jelaskan kenapa dan mengapa korang bagi hadiah tu .. hehehe..
      • Pastikan hadiah tersebut mengikut logik akal dan kemampuan anda .. hehehe ..
      • Dari mana korang dapat duit tu untuk beli hadiah tu.. Sila bagitau yer ..
      • Letak gambar sekali arr... sila google.. pastikan korang tak curik gambar dari mana mana blog.. jika ada , berikan kredit .. boleh jadi isu 'perkauman' nanti ..
    4. Pastekan url korang di ruangan komen entri ini ..
    5. TARIKH TUTUP ialah ... hurm... sehingga diberitahu kelak ..
    6. Pemenang akan ditentukan dengan cara ... hehehe.. rahsia...

Ok .. tu jer ... seperti biasa .. pertandingan ni adalah bertujuan untuk suka suka jer .. Menguji kreativiti serta imaginasi para blogger .. Nak gak tau sejauh mana imaginasi kawan kawan kita ni jer.. hehehe .. bukannya aku nak sungguh pon .. saja nak meriahkan harijadi aku ni .. hahahaha.. Maklumlah nak meraikan harijadi aku kali pertama di samping kawan kawan blogger.. Bukan senang wooo ...

Senarai mereka yang telah hantar penyertaan mereka :

  1. nursufi81
  2. Mama Zara
  3. Siti Noraisyah
  4. MamaFaMi
  5. rabiatul
  6. misza
  7. Hishyamuddin
  8. Ummi Alifya
  9. ::Cikgu Akim::
  10. -hanyaaku-
  11. Nia Dhani Nasir
  12. MiSz OnYz
  13. aref seven
  14. ♥NuR SyAFiQah♥
  15. akubersamaCahya
  16. ♥..permysuri_hati..♥
  17. AiMaN
  18. peni anani
  19. Songo
  20. Sya Hassan
  21. Noor Faezah Mazli
  22. Fiqas
  23. ana ayesha
  24. Ummi Zaihadi
  25. Hannan Al Qudsey
  26. ayah_ibu_nasuha
  27. Aisyah AR
  28. apezs shah
  29. razucute
  30. Mila
  31. Sabihah
  32. Apezs
  33. nur
  34. Malek ku
  35. Izamir Ridzwan
  36. wida
  37. efa nur
  38. efa
  39. Cahaya Senja
  40. ijatnuar87
  41. Scarlett O'Hara

Terima kasih pada yang sudi menyertai pertandingan ini ...



65 komen :

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

hoho..
contest di pagi hari :P

Nur berkata... [Reply to comment]

wah nak meningkat umur dahla dia..hahaha....

nur berkata... [Reply to comment]

salam BEN,lama tak tinggal jejak...makin meriah ye program kat blog ni ye bagus2 teruskan....saya tukang sokong dan baca je...

Ciao Annin-sama berkata... [Reply to comment]

Menarik! Apakah yang diimpikan oleh Che Ben haa? Hmmm....

Mat Gebu berkata... [Reply to comment]

Hahahaha...alah ben semua dah ada, nak bagi apa lagi....kalau mat gebu, hadiah kan ben "buah lai" jeee...boleh?..

nursufi81 berkata... [Reply to comment]

Ben, kita nak join hahah mana tau ada luck haha

http://suffahgiveaway.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Keyrill Eduardo Willeyhem berkata... [Reply to comment]

wah keyrill ucap awal2 lah untuk En Ben, "Happy Birthday, En Ben..."

p/s : minggu depan x dpt online lagi, balik kampung ... xpa kan ucap awla2.. heheh...1

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

http://familymoza.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Sepantas kilat mama mengarang :)

Siti Noraisyah berkata... [Reply to comment]

Nak join jugakla.. xpenah join contest lg ni.. ^^

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

me 2nd! kalau ada hadiah utk early bird ni agak2 mama menang tak..hehe.. 1st contest dulu me no. 1(walau x menang, tp menang sudut len kan Ben...ahaks!)

Siti Noraisyah berkata... [Reply to comment]

Ok, Siti pun dah siap karang.. Hope Ben suka ye dgn hadiah Siti ni.. ^^

http://ctsweet111.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-saya-nak-bagi-ben.html

MamaFaMi berkata... [Reply to comment]

Ben, mama dah submit : http://mamafami.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

rabiatul berkata... [Reply to comment]

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html


atul nk j0in.
thanks, abg ben !!

misza berkata... [Reply to comment]

http://terataitasikmadu.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

dah join yer...

Hishyamuddin berkata... [Reply to comment]

http://hishyamuddin.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

salam Ben..nih link kontes ye...

http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

::Cikgu Akim:: berkata... [Reply to comment]

Salam En Ben..saya join kontest ni..hi3..first time join kontest en ben~

http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/kontest-cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben.html


takut tak sempat ckp..Happy Besday,,may Allah Bless you..

-hanyaaku- berkata... [Reply to comment]

http://jieare92.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

huhh dah tade keje..

Nia Dhani Nasir berkata... [Reply to comment]

Ben,saya dah menjoinkan diri tuk contest awak....Sebenarnye sye tersangat segan nak meyertai sbb masih baru...kagum dgn blogger2 lame tpi saye kuatkan semangat...Harap Ben sudi-sudikan melaweat blog saye...

http://dhanian.blogspot.com/2010/11/aku-nak-bagi-ben-ashaari-hadiah.html

MiSz OnYz berkata... [Reply to comment]

salam..
en ben.. sye join..

http://onyhamdan.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Nia Dhani Nasir berkata... [Reply to comment]

En Ben,sesunguhnya sye btul tlupe nak ltak banner tu. Mahap le.ini kes xbce peraturan betul2.sy bce laju2.now cc pun da tutup.besok akn cube msukkan.

Nia Dhani Nasir berkata... [Reply to comment]

En Ben,sesunguhnya sye btul tlupe nak ltak banner tu. Mahap le.ini kes xbce peraturan betul2.sy bce laju2.now cc pun da tutup.besok akn cube msukkan.

aref seven berkata... [Reply to comment]

dah join...harap2 ada rezeki..hehe =)

http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

♥NuR SyAFiQah♥ berkata... [Reply to comment]

saya try contest ney ^_^

meh usha entri saya..lulus ke x??hehe

CERITA KREATIF..AKU NAK BAGI BEN ASHAARI HADIAH..

Cik Su berkata... [Reply to comment]

apekah hadiah yang sesuai yer

akubersamaCahya berkata... [Reply to comment]

salam.
dengan senyuman sy serahkan hadiah dari saya,, hehehehehe

http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

♥..permysuri_hati..♥ berkata... [Reply to comment]

cik mas join ye..thnk invite me...hadiah x seberapa.. :)

http://masluvnerul.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

AiMaN berkata... [Reply to comment]

ini jer yang atok dapat bagi..maaf la cucuku si BEN..hik3..jenguk2 la lau sudi

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

peni anani berkata... [Reply to comment]

sokong atok.. hehehe.. coz atok wt en3 bufday tuk peni ugak.. lalala

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Songo berkata... [Reply to comment]

Salam Mr Ben,
Kami nak join jugak....
Contest Mr Ben Cerita Kreati:Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah.....
Di blog kami drsongo.blogspot.com.....

Noor Faezah Mazli berkata... [Reply to comment]

terima la hadiah dari saya!!!

http://permatayangdicari86.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

AiMaN berkata... [Reply to comment]

@peni anani

cik peni ku..masalah nye..ni untuk menjoin la..peni da bg link tu..soo peni lak yg menjoin menggunakan entry atok

sya hassan berkata... [Reply to comment]

cik gebu pon na join gak.. :)

http://soyahchanteq.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Fiqas berkata... [Reply to comment]

salam en ben...saya join....

http://fiqas81.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

ana ayesha berkata... [Reply to comment]

ana nak bagi hadiah sempena harijadi ben

<a href="http://kecikkenot.blogspot.com/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari</a>

Zetchi Henry berkata... [Reply to comment]

mahu ikut serta, tapi tak berkesempatan. tinggal di hostel..
anyway happy becoming besday.
n berbahagia dgn wife t;syg..

salam persahabatan maya dari
zetchi!!

Ummi berkata... [Reply to comment]

Alaaaa...akak ketinggalan ke tak nih! Kalau dah closing time, xpa laaa..ignore jek...tp kalau sudi baca2 je laaa...tanda sokongan dan tanda terima kasih akak pada apa yang Ben usahakan dan tunjuk ajar Ben...

Hannan Al-Qudsey berkata... [Reply to comment]

another 9dys to go.. sy nak bg BEN ASHAARI HADIAH..
singgahlar tgk
http://hannan-al-qudsey.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

ladyship berkata... [Reply to comment]

hurm .. ni ble expired nyee ??
nape c.ben x gtw kt entry ni ??
nnt sy buat..tup2 .. dah x bleyh masuk ...

Aisyah AR berkata... [Reply to comment]

nak join...tp segmen ni dah tamat ke??? huk3...anyway, sya buat jer entry tue...please take a look ok!! klu dah lepas tak per...huhu...

ayah_ibu_nasuha berkata... [Reply to comment]

nak join jugak...
http://ayahibunasuha.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Aisyah AR berkata... [Reply to comment]

http://yoishme.blogspot.com/2010/11/happy-tablets.html

nak join juga...harap sempat..

ladyship berkata... [Reply to comment]

boleh join lg x ??

http://ladyship-s.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

ladyship berkata... [Reply to comment]

hurm .. x bleyh masuk lg ke ?

razucute berkata... [Reply to comment]

saya nak join gak....

http://www.mummycute.com/

apezs shah berkata... [Reply to comment]

En Ben saya JOIN kalau boleh lagi..

New Entry "|| CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah .. ||"

razucute berkata... [Reply to comment]

saya join disini yer ini linknyer...

http://www.mummycute.com/?p=1249

Mila berkata... [Reply to comment]

Salam En Ben.. Mila join lambat sikit.. harap2 masih bukak lagi... kalau dah tutup takperlah.. buat pemanis blog Mile pun ok... hehehe...

http://abahmila.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Sabihah berkata... [Reply to comment]

saya pun nak join...jom laa terjah...^_^

http://cksabihah.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Ummi Izzah berkata... [Reply to comment]

nakkkkkkk joooinn....

nur berkata... [Reply to comment]

join gak la.. saja nak cergaskan otak
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html
ALL IN ONE

Malek Ku berkata... [Reply to comment]

Hoyeha...blogger idola wa buat contest aku join..

http://sayasukamalek.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

En Ben, saya join jugak.. http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

wida berkata... [Reply to comment]

join jugak yer

http://norwidadi.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

efa nur berkata... [Reply to comment]

efa join..singgah ye en.Ben...tq..:)

http://efagurlz.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

efa berkata... [Reply to comment]

efa join contest ni...tapi still bleh ka?hehehe...
http://efashi.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Cahaya Senja berkata... [Reply to comment]

en. Ben..den join!!
http://ustazakmal.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Cahaya Senja berkata... [Reply to comment]

join2..

http://ustazakmal.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

ijatnuar87 berkata... [Reply to comment]

ambe nak join gak la...

http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Sudi apalah kiranya En.Ben sudi menerima penyertaan si blogger anhovy ini.

http://scarlettj1.blogspot.com

ShueQry berkata... [Reply to comment]

dah tak leh join, dah tutup..saya terlambat..

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam..

abg ben...saya join....

hehehe....saya join contest ini..

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam..


laaaa..dah tamat dah ke...baru buat...ini..

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam....

kalau betul2 dah tamat..alai ruginya...2 jam dok termenung nak cari idea ni..:)

http://www.benashaari.com/2010/11/berikut-adalah-hadiah-yang-menarik-mata.html

soffya cik bulan berkata... [Reply to comment]

mmg terbaik lah..
contest pun terbaik. hehe

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI