CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah ..

SEGMEN DITUTUP ! 27/11/2010

Hahahha... tak tau laa .. menjelma pulak idea pagi pagi buta ni .. Memandangkan akan berakhirnya serta mengetahui pemenang CERITA KREATIIF : Blogger kering idea malam ni maka aku nak wujudkan satu lagi contest untuk blogger blogger hujung minggu ni... Sama gak cara dia .. hehehe .. amacam berminat tak ? hehehe .. Hadiah seperti biasa la kan .. STICKY POST BLOG SELAMA 24 JAM .. Mahal tau kalau nak bayar !

Mudah je cara dia .. memandangkan harijadi aku minggu depan yakni pada 30hb November ni , maka aku nak hadiah .. Wife aku tanya aku , hadiah apa aku nak ? Inilah contestnya .. Apa yang korang kena buat ialah ....

    1. Header BLOG BEN ASHAARI image
    2. TAJUK : ' CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah .. '
    3. Karangan korang mestilah tidak melebihi 100 patah perkataan ! Jika lebih dari itu secara automatik , terkeluar ... hehe ...
      • Korang boleh bagi apa jua hadiah yang korang nak bagi ..
      • Sila jelaskan kenapa dan mengapa korang bagi hadiah tu .. hehehe..
      • Pastikan hadiah tersebut mengikut logik akal dan kemampuan anda .. hehehe ..
      • Dari mana korang dapat duit tu untuk beli hadiah tu.. Sila bagitau yer ..
      • Letak gambar sekali arr... sila google.. pastikan korang tak curik gambar dari mana mana blog.. jika ada , berikan kredit .. boleh jadi isu 'perkauman' nanti ..
    4. Pastekan url korang di ruangan komen entri ini ..
    5. TARIKH TUTUP ialah ... hurm... sehingga diberitahu kelak ..
    6. Pemenang akan ditentukan dengan cara ... hehehe.. rahsia...

Ok .. tu jer ... seperti biasa .. pertandingan ni adalah bertujuan untuk suka suka jer .. Menguji kreativiti serta imaginasi para blogger .. Nak gak tau sejauh mana imaginasi kawan kawan kita ni jer.. hehehe .. bukannya aku nak sungguh pon .. saja nak meriahkan harijadi aku ni .. hahahaha.. Maklumlah nak meraikan harijadi aku kali pertama di samping kawan kawan blogger.. Bukan senang wooo ...

Senarai mereka yang telah hantar penyertaan mereka :

  1. nursufi81
  2. Mama Zara
  3. Siti Noraisyah
  4. MamaFaMi
  5. rabiatul
  6. misza
  7. Hishyamuddin
  8. Ummi Alifya
  9. ::Cikgu Akim::
  10. -hanyaaku-
  11. Nia Dhani Nasir
  12. MiSz OnYz
  13. aref seven
  14. ♥NuR SyAFiQah♥
  15. akubersamaCahya
  16. ♥..permysuri_hati..♥
  17. AiMaN
  18. peni anani
  19. Songo
  20. Sya Hassan
  21. Noor Faezah Mazli
  22. Fiqas
  23. ana ayesha
  24. Ummi Zaihadi
  25. Hannan Al Qudsey
  26. ayah_ibu_nasuha
  27. Aisyah AR
  28. apezs shah
  29. razucute
  30. Mila
  31. Sabihah
  32. Apezs
  33. nur
  34. Malek ku
  35. Izamir Ridzwan
  36. wida
  37. efa nur
  38. efa
  39. Cahaya Senja
  40. ijatnuar87
  41. Scarlett O'Hara

Terima kasih pada yang sudi menyertai pertandingan ini ...



65 ulasan:

  1. wah nak meningkat umur dahla dia..hahaha....

    BalasPadam
  2. salam BEN,lama tak tinggal jejak...makin meriah ye program kat blog ni ye bagus2 teruskan....saya tukang sokong dan baca je...

    BalasPadam
  3. Menarik! Apakah yang diimpikan oleh Che Ben haa? Hmmm....

    BalasPadam
  4. Hahahaha...alah ben semua dah ada, nak bagi apa lagi....kalau mat gebu, hadiah kan ben "buah lai" jeee...boleh?..

    BalasPadam
  5. Ben, kita nak join hahah mana tau ada luck haha

    http://suffahgiveaway.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  6. wah keyrill ucap awal2 lah untuk En Ben, "Happy Birthday, En Ben..."

    p/s : minggu depan x dpt online lagi, balik kampung ... xpa kan ucap awla2.. heheh...1

    BalasPadam
  7. http://familymoza.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    Sepantas kilat mama mengarang :)

    BalasPadam
  8. Nak join jugakla.. xpenah join contest lg ni.. ^^

    BalasPadam
  9. me 2nd! kalau ada hadiah utk early bird ni agak2 mama menang tak..hehe.. 1st contest dulu me no. 1(walau x menang, tp menang sudut len kan Ben...ahaks!)

    BalasPadam
  10. Ok, Siti pun dah siap karang.. Hope Ben suka ye dgn hadiah Siti ni.. ^^

    http://ctsweet111.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-saya-nak-bagi-ben.html

    BalasPadam
  11. Ben, mama dah submit : http://mamafami.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  12. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html


    atul nk j0in.
    thanks, abg ben !!

    BalasPadam
  13. http://terataitasikmadu.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    dah join yer...

    BalasPadam
  14. http://hishyamuddin.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  15. salam Ben..nih link kontes ye...

    http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  16. Salam En Ben..saya join kontest ni..hi3..first time join kontest en ben~

    http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/kontest-cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben.html


    takut tak sempat ckp..Happy Besday,,may Allah Bless you..

    BalasPadam
  17. http://jieare92.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    huhh dah tade keje..

    BalasPadam
  18. Ben,saya dah menjoinkan diri tuk contest awak....Sebenarnye sye tersangat segan nak meyertai sbb masih baru...kagum dgn blogger2 lame tpi saye kuatkan semangat...Harap Ben sudi-sudikan melaweat blog saye...

    http://dhanian.blogspot.com/2010/11/aku-nak-bagi-ben-ashaari-hadiah.html

    BalasPadam
  19. salam..
    en ben.. sye join..

    http://onyhamdan.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  20. En Ben,sesunguhnya sye btul tlupe nak ltak banner tu. Mahap le.ini kes xbce peraturan betul2.sy bce laju2.now cc pun da tutup.besok akn cube msukkan.

    BalasPadam
  21. En Ben,sesunguhnya sye btul tlupe nak ltak banner tu. Mahap le.ini kes xbce peraturan betul2.sy bce laju2.now cc pun da tutup.besok akn cube msukkan.

    BalasPadam
  22. dah join...harap2 ada rezeki..hehe =)

    http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  23. apekah hadiah yang sesuai yer

    BalasPadam
  24. salam.
    dengan senyuman sy serahkan hadiah dari saya,, hehehehehe

    http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  25. cik mas join ye..thnk invite me...hadiah x seberapa.. :)

    http://masluvnerul.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  26. ini jer yang atok dapat bagi..maaf la cucuku si BEN..hik3..jenguk2 la lau sudi

    http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  27. sokong atok.. hehehe.. coz atok wt en3 bufday tuk peni ugak.. lalala

    http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  28. Salam Mr Ben,
    Kami nak join jugak....
    Contest Mr Ben Cerita Kreati:Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah.....
    Di blog kami drsongo.blogspot.com.....

    BalasPadam
  29. terima la hadiah dari saya!!!

    http://permatayangdicari86.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  30. @peni anani

    cik peni ku..masalah nye..ni untuk menjoin la..peni da bg link tu..soo peni lak yg menjoin menggunakan entry atok

    BalasPadam
  31. cik gebu pon na join gak.. :)

    http://soyahchanteq.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  32. salam en ben...saya join....

    http://fiqas81.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  33. ana nak bagi hadiah sempena harijadi ben

    <a href="http://kecikkenot.blogspot.com/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari</a>

    BalasPadam
  34. mahu ikut serta, tapi tak berkesempatan. tinggal di hostel..
    anyway happy becoming besday.
    n berbahagia dgn wife t;syg..

    salam persahabatan maya dari
    zetchi!!

    BalasPadam
  35. Alaaaa...akak ketinggalan ke tak nih! Kalau dah closing time, xpa laaa..ignore jek...tp kalau sudi baca2 je laaa...tanda sokongan dan tanda terima kasih akak pada apa yang Ben usahakan dan tunjuk ajar Ben...

    BalasPadam
  36. another 9dys to go.. sy nak bg BEN ASHAARI HADIAH..
    singgahlar tgk
    http://hannan-al-qudsey.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  37. hurm .. ni ble expired nyee ??
    nape c.ben x gtw kt entry ni ??
    nnt sy buat..tup2 .. dah x bleyh masuk ...

    BalasPadam
  38. nak join...tp segmen ni dah tamat ke??? huk3...anyway, sya buat jer entry tue...please take a look ok!! klu dah lepas tak per...huhu...

    BalasPadam
  39. nak join jugak...
    http://ayahibunasuha.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  40. http://yoishme.blogspot.com/2010/11/happy-tablets.html

    nak join juga...harap sempat..

    BalasPadam
  41. boleh join lg x ??

    http://ladyship-s.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  42. hurm .. x bleyh masuk lg ke ?

    BalasPadam
  43. saya nak join gak....

    http://www.mummycute.com/

    BalasPadam
  44. saya join disini yer ini linknyer...

    http://www.mummycute.com/?p=1249

    BalasPadam
  45. Salam En Ben.. Mila join lambat sikit.. harap2 masih bukak lagi... kalau dah tutup takperlah.. buat pemanis blog Mile pun ok... hehehe...

    http://abahmila.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  46. saya pun nak join...jom laa terjah...^_^

    http://cksabihah.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  47. join gak la.. saja nak cergaskan otak
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  48. Hoyeha...blogger idola wa buat contest aku join..

    http://sayasukamalek.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  49. En Ben, saya join jugak.. http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  50. join jugak yer

    http://norwidadi.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  51. efa join..singgah ye en.Ben...tq..:)

    http://efagurlz.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  52. efa join contest ni...tapi still bleh ka?hehehe...
    http://efashi.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  53. en. Ben..den join!!
    http://ustazakmal.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  54. join2..

    http://ustazakmal.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  55. ambe nak join gak la...

    http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/11/cerita-kreatif-aku-nak-bagi-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  56. Sudi apalah kiranya En.Ben sudi menerima penyertaan si blogger anhovy ini.

    http://scarlettj1.blogspot.com

    BalasPadam
  57. dah tak leh join, dah tutup..saya terlambat..

    BalasPadam
  58. salam..

    abg ben...saya join....

    hehehe....saya join contest ini..

    BalasPadam
  59. salam..


    laaaa..dah tamat dah ke...baru buat...ini..

    BalasPadam
  60. salam....

    kalau betul2 dah tamat..alai ruginya...2 jam dok termenung nak cari idea ni..:)

    http://www.benashaari.com/2010/11/berikut-adalah-hadiah-yang-menarik-mata.html

    BalasPadam
  61. mmg terbaik lah..
    contest pun terbaik. hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI