Blog blog yang aku rasa patut popular !!

 

Hurm.. serius.. aku rasa banyak blog yang patut meletopsss .. tapi kenapa tak meletops ?? Saja je kot diorng tak nak ??? Hehehe.. ok ok... masing masing punya pendapat.. Sekarang ni kita baca pendapat mereka ..

Korang rasa blog korang jadi pilihan tak ??

http://www.adybudika.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://no92a.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://niezmostory.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://syuk6692.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://ewanrani.blogspot.com/2011/04/segmen-hujung-minggu-blog-ni-aku-rasa.html

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://www.shahazrin.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/04/assalamualaikum.html

http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/blog-ni-saya-rasa-patut-popular-laa.html

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-lah.html

http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://sitikhadijahsaid.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-la.html

http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fayadrahim.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

http://jomklikblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://zulfattah.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://blogcikfza.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

http://tikalatiff.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

20 ulasan:

  1. wah2..trima kasih abg ben.....hikhik....


    shaya amsih baru.....

    BalasPadam
  2. itu diorg ckp sendiri.. sy nk abg ben sendiri kena bgtau blogger mana patut rasa popular

    BalasPadam
  3. wah tak sgke ade org nk ltk link i ni

    BalasPadam
  4. Jap nak join... tadi selisih dengan bro di Taman Sri Empangan.... Bro dalam kete..aku baru jalan nak masuk...ngahaha...

    BalasPadam
  5. aku sokong reality2fantasy :DDD aku rasa dia patut popular apa.hehe
    assalam :)

    BalasPadam
  6. RAMAINYAAAAAAAAA............

    BalasPadam
  7. blog mr right?? huu

    http://hafizilmi.blogspot.com/2011/04/astronyte.html

    BalasPadam
  8. ade tu smpai due link die,.wahh ,mmg ptot pemes la tuh,.hehe,.

    BalasPadam
  9. Blog gula2 pelangi tu cam best bunyi nye kan abg ben...

    BalasPadam
  10. ape2 je blog yg ben ashaari kate bes konpem bes punye :)

    BalasPadam
  11. jom jelajah blog yang akan popular...

    BalasPadam
  12. thanks.abg ben.. Promote an pnya blogs. U rock! Ben..

    BalasPadam
  13. touching plak rasanya petang nie..ade dalam list rupanya blog kami..jaga2 blog yg dalam list..kami akan follow semua..heee

    BalasPadam
  14. wahhh...byknye....agak2 layak x saya nye blog listed kat situ....
    sape nak tgk PARIS HILTON TUTUP AURAT....senang2 la jenguk blog saya ye...hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.