Bila arnab masuk kandang harimau #2

by - April 26, 2011

 

Haa..baca dah episod 1 ? Aku malas nak taip panjang panjang.. nanti korang terus melompat ke bawah pastu tanya soalan kat aku sedangkan jawapan ada kat tengah tengah.. hahahha.. boleh ? Sebelum tu .. undi aku dulu ? Ok hahaha.. dah dah .. guwau jer.. Kalau belum baca episod 1 , klik SINI ..

Ada yang tanya kenapa bekas sekolah aku tu letak sorang perempuan jer ? Ke Pengetua sekolah tu syok kat dia ??? Kot ?? hahaha..takde maknanyaa..

Pelajar perempuan dimasukan sedikit demi sedikit .. Hahaha.. Bila ada pelajar perempuan masuk , pasti semua macam  cam teleskop kapal selam.. Tercari cari mana diaa .. Bila dah nampak .. Ala.. tak cun arr.. Tu la dia..

Kemasukkan pelajar perempuan seperti menyuntik semangat baru pada pelajar lelaki.. Yelah , mana ada semangat nak belajar kalau tengok muka jantan jee.. Cikgu perempuan ? Tu dia haaa.. macam singa lapar jer rupaaa.. Ada sorang tu , aku gelar dia CIKGU LAT .. Rambut dia ala ala afro gitu.. mmg jadi bahan je la .. Ajar English .. hahaha.. bosan.. hahaha... Teringat , member aku buat karangan .. Permulaan English ( sbb tiru balik ayat pendahuluan yang diberikan ) dan seterusnya cam kita tulis dalam entri ni la .. sat omputih sat melayu ! Haaa.. amik kau... jadi bahan la jap .. heheh.. Tapi skang ?? Sudah berjaya weh.. keje sama mat salleh gitu !! kaya lagi okeh !!

Sambung... awek yang mula mula masuk tadi tu , terkulai layu kat member kelas aku.. hahaha.. Semua pakat pelik laaa kat dia ni ha.. pasai pa leh terkulai layu kat budak tak hensem ?? hahaha.. padahal dia cun tuh !!

Selang beberapa bulan , masuk ramai pelajar perempuan dan yang pastinya satu pon tak nak  masuk kelas aku tu haaa !! Tensen gila weh.. kelas sebelum kitorang ada la pulak .. manis manis pulak tu.. Kelas selepas kelas aku tu pon ada .. rasanya laa.. Kelas aku tu jee takde .. Pasai paa ??

Rasanya kalau masuk ... ibarat letak arnab dalam kandang yang penuh dengan harimau laa !! Ramai sangat romeo must die dalam tu.. hahahaha... Aku je segan.. sebab aku masa sekolah tak reti bergaya .. serius.. maklumlah , guna duit mak bapak ..

Tu pon ada yang minat .. hehehe.. siap dapat surat nak berkenalan dna jadikan abang angkat gitu. auwww.. budak sekolah convent gitu.. Pakat gaduh lagi.. hahahaha..

Kenangan oh kenangan ..

You May Also Like

9 comments

  1. wahh!!
    sekola convent tue.. :)
    kenangan manis zaman skola mmmg indah+klakar!
    ira yg baru setahun lbh tglkan alam skola pon rindu kemain..
    abg ben lagi la! :)

    BalasPadam
  2. teringat pulak zaman sekolah...:)

    BalasPadam
  3. hak3..
    lawak giler abg ben mse skola...
    mcm kitowg...
    tpi kelas x cmpur..
    mse form 3 cmpor kels..
    bukan men lgi maseng2..
    haha..yang pmpn dowk cover cun.
    yang laki sibuk bajet macho..
    hahaha..

    BalasPadam
  4. heeeee,, rindu zaman sekolah ;p

    BalasPadam
  5. kalau arnab masuk kandang harimau , arnab akan cuma mengaum. hehe =)

    Smartphone : Risiko "privasi" pengguna terdedah.


    .

    BalasPadam
  6. ooowh gitu citenye.. budget pengetua sengal td..

    teringat jap zaman masuk form 6 kat Sek. EC, JB.. dak2 laki die mcm monyet bile kite lalu coridor dorg.. hahaha.. lawak tul!!

    BalasPadam
  7. Saya pun rindu zaman sekolah. Kalau ada mesin masa kan best. Hehe...

    sharifdez

    BalasPadam
  8. ade terbace satu quote:
    If women didn't exist, all the money in the world would have no meaning. ~Aristotle Onassis

    .. rase cm insiden2 "bersemangat bile ade perempuan" cm mengesahkan lagi kebenaran quote tu.. Keh2..lawak2

    BalasPadam