BEN ASHAARI akan muncul sebuah lagi blog peribadi..

by - April 26, 2011

 

Lama dah aku teringin nak buat satu lagi blog khas untuk aku membebel kisah aku .. Memula ingat BENASHAARI2 tu aku nak jadikan blog peribadi aku .... tapi bila dah penuh dengan listing blog kawan kawan , maka aku biar je la yang tu .. Yang tu boleh dijadikan panduan untuk blogwalking ..

Yang ni pulak , aku nak update sehari sekali jer .. khas untuk cerita peribadi aku sepanjang hari.. ibarat diari aku la.. tulis je apa nak aku tulis .. Yang pasti akan jadi panjang punya cerita arrr ... huhu.. yang kat sini pendek pendek jer ...

Masalahnya , privatekah ? Takkan la kot kan ? rugi jeee.. Cuma nanti pasti akan ada yang amik kesempatan mencari lubang untuk menembak aku nanti.. hehehe..

Maaf.. aku bukan bersikap negatif.. tapi berdasarkan pengalaman aku ni la .. cam tu la selalu kena .. hurm... Tak kisah la.. aku cuba dulu untuk masa pendek.. tak salahkan ? hehehe..

Apa nama blog baru aku tu ? hehehe .. tungguu... hurm.. okeh ?

You May Also Like

24 comments

  1. yeay! jgn private,,,nk bace...byakkan nasihat newbie blogger cm sy...suke2!

    BalasPadam
  2. great ! nk ikut y bru tu y ne x nk hak2..

    BalasPadam
  3. jangan la wat private pokcik beng ..

    BalasPadam
  4. melebarkan sayap.. xsbr tgk kemunculan blog terbaru tu..
    datang jenguk sini yer..

    Ceritera Putera Helmei

    Sempoi Gitoo

    Nuriz Hotel and Spa

    BalasPadam
  5. bukak blog lagi satu? syok2..

    go! go! go abg beng!

    *tangan kibas2 ala-ala pompom girl*

    haha :D

    BalasPadam
  6. wahh~ ni satu revolusi. best2. tunggu dengan pnh sabar :)

    BalasPadam
  7. Blog tu .: Aku Ben Ashaari :.
    Dah tau. Betul tak en. Ben. Hehe...

    sharifdez

    BalasPadam
  8. Pastinya kewujudan yang sangat dinanti-nantikan...

    Kami pun ingin tahu.. Apa yang berlaku... Sehari dalam kehidupan Ben Ashaari...

    BalasPadam
  9. Best !! abg ben jgn la private...ala,abaikan jak org yg berskap negatif tue..

    BalasPadam
  10. umumkan bila dah ada nnt ye?suka baca entri peribadi ben..gmbr naik beskal..mkn pki lilin..kat bendang!wahhh mmg seronok.taksangka ben rajin tulis entri panjang2 masa tu.

    BalasPadam
  11. Ok la tu ben, kalau bleh pas nie timba pengalaman pakai wordpress pulak ek...

    myetech9[dot]com @ Enchik Nine

    BalasPadam
  12. uyooo makin betambah r income abg ben pas ni! ;p

    BalasPadam
  13. btol tue Bro, x salah utk mencuba. kalo x cuba dan buat eksperimen, kita xkn dapat hasilnya, he3 mcm belajar sains lak...

    Entry terbaru Kreatif - Hasil Seni Menggunakan Perkataan... (",)

    BalasPadam
  14. Saya ada dua cadangan

    1) The other side of Ben Ashaari

    2) Kronologi of Ben Ashaari

    3) Tarbiah Ben Ashaari

    4) Its my life..Ben Ashaari..

    nanti sambung lagi, nak dinner nih..hehe

    BalasPadam
  15. ewww. best2. A.S.A.P. abg beng :)

    BalasPadam