Jadual padat ...

by - April 28, 2011

 

Salam.. selamat pagi...

Terasa .. mmg terasa.. ada dua blog ni.. susah skit nak jadualkan.. mana satu nak update dulu.. hurmmm .. yang ni dulu ke.. yang satu lagi tu ... grrr....

Last last aku amin keputusan untuk update yang sana dulu la.. sebabnya kat sana leh panjang panjang...yang pendek ni , aku leh update je dalam lrt ..

Kenapa susah susah sampai dua blog aku nak update ni ? Hurm.. tah .. gamaknya aku mmg suka menaip la kot.. Tapi tamo la keje menaip.. hahaha.. aku suka menaip gamaknyaa..

Bermakna skang , aku semakin bizi la gamaknya.. sana sini aku kena bukak untuk approvekan komen .. dan aku baru dapat satu komen yang buat aku ketawa dlm lrt .. Grrr... tak pe tak pee... masih jauh perjalanan ... ahahahahha.. REAL MADRID kalah ngan BARCELONA  semalam.. tu pon aku tak tengok sebenarnya.. dengar kat radio jer .. Pergh.. maka dengan kekalahan tu aku tahu akan datang laaaaahhhh seorang blogger dari Russia dengan membawa khabar gembiranya !! Grrr... Dia penyokong BARCELONA .. peminat Messi.. hahaha.. Ari tu aku g blog dia dan bantai ketawa.. skang aku lak kena.. Tu laaa.. tak baik ketawakan orang .. hahaha.. kan dah kena balik .. Tak pe tak pe..

Jahat gila aku.. haha.. aku duduk ni sambil update blog .. ramai la pulak berdiri.. adoi.. camana tu ? hahaha.. jahat jahat ..

Psstt.. UNDI UNDI UNDI.. jangan lupakan kewajipan anda itu !! mau makan ke tamo ??? hehehe .. ni bukan rasuah tau ... hehe .. jom undi.. pastikan login ke FACEBOOK sebelum mengundi.. kalau takde facebook , register semata mata untuk undi aku ! boleh ? hahaha..

Klik SINI untuk undi aku ...SINI laa.. Dan lupa lawat blog baru aku tu.. dah berusia dua hari dah.. tak tau bila nak buat kenduri.. hehehe... SINI

You May Also Like

3 comments

  1. meh aku bantai gelak sama juga

    hope aku xkena gelak juga he...23x

    klik link nie untuk ke
    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  2. voted pok beng ari ni lagi ;)
    masih di no.1!
    kekalkan..yeahhh

    BalasPadam
  3. sila cari seksiteri..erkss
    pembantu hehehe

    BalasPadam