Kisah lawak di pagi buta ..

by - April 28, 2011

 

Mata tak ngantuk lagi ni.. Aku bukak ym id lama aku.. kot kot ada geng lama online .. Tetiba nampak satu nama ni.. hurm.. tak kenal pon...

Aku tegur .. tegur aku gini je.. " Hurm" ... Dia balas.. dia tanya .. sapa ni ? Aiseyman.. dia ada dalam list aku tapi dia tanya sapa aku ? Pelik.. aku pon tak kenal dia .. camana leh ada ?

Dia tanya aku , aku jawab je la..Pastu dia ajak share pic.. Aik ??? Dia nak tunjuk gambar la konon .. Eceh.. zaman kuno punya style ni.. dia tanya aku punya gambar.. Gambar aku ? Aku bagi url blog terus .. Amik gambar header tu haaa...

Dia tanya umur aku.. aku jawab je la.. pastu dia kata dia punya umur baru 21 .. okeh je aku.. student kt UTP , tinggal kat Putrajaya .. Precint 13 .. hahaha.. dekat sangat la ngan aku ..

Aku syak dah dia ni temberang .. saja aku layan sambil makan epal hijau .. hot choc pon ada ni.. hahaha.. Pastu dia kata  parents dia takde .. g honeymoon.. Eceh.. amboiii.. time time gini yer g honeymoon.. ahaha... Aku tanya berapa beradik.. 2 ..abang kat oversea.. Tinggal dia sorang .. hahahaha

Dia ni ingat aku ni bengong ke apa ? Umur 21.. tinggal sorang kat rumah.. mak bapak g honeymoon .. Logik ke ?? Adoiii... dia ingat aku baru sehari dua layan internet ..

Pastu dia tanya aku .. ada webcam ? Ah sudah.. mengarut dah ni.. Aku tanya dia.. dia ada ke ? Ada ..tapi lama tak guna ? Hhahahhaha... dia tanya orang punya webcam.. tapi dia sendiri lama tak guna ?

Aku diam.. Pastu dia tanya aku ...nak main permainan tak ? Dia boring ni .. Hurm... Aku kata apa ? Nak layan segmen ke ?? hahahaha... Dia kata main suami isteri .. ahahah.. bengong .. aku terus off ym aku sebelum aku mati idea nak update blog aku !

Grrr.. idup lagi spesis gini .. Aku syak .. bukan laki bukan perempuan.. hahahah... Dia tunjuk gambar.. hahaha.. sah sah dari blog sapa tah dia amik .. adoiiii... tolong lah ..

You May Also Like

52 comments

  1. hahahahahahahaha..!!! parah bebenor tu

    BalasPadam
  2. hahaha adoi bro... ade lg tuh yang jenis macam tu.. kesian tol

    BalasPadam
  3. dia suroh abg Ben pi tidoq la tu agaknya. hahaha. memang manusia jenis ITU wujud dan mengerikan ~~~

    BalasPadam
  4. bahaya btul dunia sekarang..bahay if lemah iman...hhehehe

    BalasPadam
  5. hahhahahaa..kalau YM benda tu mmg dah lapok dahh..hahah alahaii ada jugak mcm tu.. -_-'

    BalasPadam
  6. haha..buat lwk je abg BEN10..so,pengajarn nye pagi2 nie,jgn maen approve org je..tp,kalo abg BEN10 laen..kalo xapprove org ckp smbong plak..hehe kalo kene mcm 2,kene cpt2 remove la utk mngelakkn kjadian b'tmbh bruk..huhu

    BalasPadam
  7. hahaha... macam2 skg ni..

    BalasPadam
  8. hahaha..mengong punye orang..
    mesti dia x kenal abg ben an..
    aisehman, malu je..

    BalasPadam
  9. mmg klakar la kan..tapi cmne nama dia ley ada kt ym list? mesti dia org yg dikenali..better find out.. hahaha

    BalasPadam
  10. cakap je pakai lappy yg xde cam...masalah kalau cakap ade cam ni..penah gak kene macam tu...tgh2 malam ajk webcam, nasibla otak ni bijak sket,suh dier on dulu...rupa-rupaya lesbian...oh no!!giler gaban punye seksi...nasibla xde nafsu ke arah tu...huh..

    BalasPadam
  11. hahahaha....
    dah sah2 die tgh sangap tu...
    nasib baik iman abg ben kuat ag kan..
    ngeeeee~~~~
    kalo senipis kulit bwg...pikir2 la sndri...
    lalalalalala~~~~~~

    BalasPadam
  12. perghhh!! mintak ID dia..kuikuikui..ada jugak yg nakal..ingat dah xde skunk ni..

    http://paihujey.com/blog/situasi-waktu-menghadapi-peperiksaan/

    BalasPadam
  13. nasib baik x melarat lebih jauh..klau x tmbah lagi cawangan..huhu

    BalasPadam
  14. haha ! bhaya2 . owg cmtuh ad kt mna2 laaa .

    BalasPadam
  15. Hahaha...baru tau taktik nak seduce orang dalam YM. sekarang eima pon dah tak bape nak ber-YM. tak taulah kenapa...

    BalasPadam
  16. haha..
    hot lah abg ben ney..
    kah3..

    BalasPadam
  17. ni spesis budak otak mereng ni.huhu..

    BalasPadam
  18. omaigot...apa nk jadi dunia skg ni..
    ish2...istighfar bnyk2..

    BalasPadam
  19. mata x ngantuk lg gak ne. nak try bukak ym lama jugak la. mana tahu dpt lawak gak kat pagi buta ne hahaha

    BalasPadam
  20. perhhh .. gyler .. hahhaa

    BalasPadam
  21. hahhaa..spesis begitu still wujud ke? ingt dah lama pupus cm zaman dinasour tu. iskk~ kdg2, org dlm list kita, tak smestinya ada kt list org tu. naz sndri, bila dh lama tak tgur, naz delete. slalu jer da org pm, tp naz tak kenal. then tak lyn. heee

    BalasPadam
  22. hahaha.. dkt ym ni mmg sng org nk nipu.. tp sbok nk gmbr kite

    BalasPadam
  23. kah kah kah!!!!terbaek2!!!
    kalo MRS BEN taw agak2 kena terajang x MR BEN ni?

    BalasPadam
  24. jangan jangan pon**n x bang...hehehe...punye giler style dia ajak tu..hahaha

    BalasPadam
  25. gila...tapi kan encik ben, ni kisah benar, pernah kawan saya, terima tel subuh, dari srg perempuan, pastu ckp bisik2... katanya suruh call skrg, sbb laki dia tgh tido... haha, kawan saya ni terdium bingung..

    BalasPadam
  26. salam,

    menyeramkan...
    tu pasal lah me dh luputkan ym sy...huhuhu
    fuhhh...berhati2 lahh.

    BalasPadam
  27. heee....gila....geli....benggong tul org tu.....

    BalasPadam
  28. hahaha.. adoiii.. tak bleh blah betoi..

    BalasPadam
  29. ehemmm...*btolkan suara japppp

    BalasPadam
  30. hahahhahahahhahahahah kelakar lah bro.salah klik tu lah padahnya.sangap pe budak tu,.haihs..

    BalasPadam
  31. ishh..ade lg spesies yg bengong mcm tu..wt malu je...

    BalasPadam
  32. moral value nye abg Ben jgn on9 pg2 ngn pmpuan or lagi or kedua-duanye...agagagag ^_^

    BalasPadam
  33. ahahahaha spesis desparado ;p

    slmt pagi pok beng!

    BalasPadam
  34. hahaha...lain kali jgn layan org tak dikenali! bahaya..

    BalasPadam
  35. huhu... jgn layan org mcm tu.. bikin rosak bangsa je.. huhu

    BalasPadam
  36. hahahaha .. ada jugak orang cam tu

    BalasPadam
  37. menggoda Ben pagi2... biasalah tu. memang ada hajat nak goda atau saja nak test. hati2lah.

    BalasPadam
  38. hahhaha...lawak la...kui2...

    BalasPadam
  39. aah la..nowdays..mmg bukak ym jer ..ada jer yg nak noty2 gitu..geli kot...

    BalasPadam
  40. pagi2 dh spoil dgn ajakan asmara... spoil betul.

    BalasPadam
  41. haha.. game suami isteri ek .. kah3

    :)

    BalasPadam
  42. satu je nak cakap....
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -

    eeuuwww! haha

    BalasPadam
  43. huiyoo...

    manusia spesis apa la tu ah??

    ka binatang yang pandai menaip??

    hehehehe

    BalasPadam
  44. ish2 , perangai perangai . HAHA

    BalasPadam