Blog itu mmg 'kebabow' betul !!

by - April 27, 2011

 

Ini blog aaa.. wa cakap sama lu olang bikin panas wa punya wall wooo .. kasi jelit jelit nama waa... Bikin malu sama jilan looo.. mana wa mau taluk ini mukaaa ??? Sikalang aaa.. wa sula malu looo ... Apa pasat ?? Sebab lu olang talak undi sama waa.. sula latuh no 2 looo.. kasi cepat undi looooo .. haiyoooo ... kasi tikan sini looo > SINI ..

Adoi.. ni semua mamat ni punya pasal laa.. aku kalau marah , belah pagi cakap omputih.. kalau belah malam , cakap cina dari sempadan macao tu .. haaa.. adoiii...

Tau nape ? Dia mintak aku review blog dia .. Korang tau tak ?? Blog dia ni mmg dah best dah..trafik pon dah tinggi dari aku .. Saja nak bikin hati aku panaasssss jerr.. Tekanan jiwa betul aku ngan blogger sorang ni ..

Nak review pekemendanya ??? Dah mmg best pon .. sat nak tengok sekali lagi.. nak confirm.. hehe .. kot aku terreview blog INI ..sapa tau kan ?

Kata daaahhh.. mmg blog dia jauh ok dari blog aku !! Grrr.. cari pasal mamat neh..sumpah jadi tenuk baru tau !! nak tau sapa ?? Nak bagitau ke tak nak ?? Hurmm .. sat nak pikiaq ...

OK laaa.. ni mamat ni .. > SINI

You May Also Like

17 comments

  1. waaa..

    tak aci ni..sekampung n satu sekolah ngan aida tu mamat tu..cis cis cis..tak adil!

    kirin!! tak aci naa~ ang siap kena review. cis.

    BalasPadam
  2. dah tgok dh.ok jugalah.tapi blog abg ben best owh.he.

    BalasPadam
  3. Woha... laju betol Abg Ben oi :D

    BalasPadam
  4. haishh mcm kenal je ayt kebaboww tewww ^^

    BalasPadam
  5. spesifikasi apakah boleh masuk utk segmen review itu?

    sila jawab pok beng hehehe

    BalasPadam
  6. Hurmmm aku kecundang dgn Kirin.. bro ben HAHAHA

    BalasPadam
  7. abg ben ....tolong tolong...camner ni BE tak pernah baik since january...T_T

    BalasPadam
  8. hehe..2-2 suke..tp lg suke blog abg ben ^o^ hohohoho

    BalasPadam