BENASHAARI.COM akan dijual ..

by - April 27, 2011

 

Berminat ? Ada RM300,000 ? tu minimun tu.. kenapa ? Sbb ada lebih 58 ribu backlinks ! Weeee... haaha.. ada gak jadi modal kat cik puan anoni tu nanti.. Aku memain je....

Tajuk panas ? Loh.. aku bukan letak tajuk lucah.. aku letak tajuk blog aku nak dijual... tapi tak tau bila je la.. mungkin 20 tahun akan datang ... sapa tau kan ?  Hehehe..

Ada yang tanya , kenapa buat dua blog Ben ? Aiseyman.. Bukan dua la.. dah 3 pon.. sat.. 4 ? sat.. 5 sebenarnya .. Ada satu blog tu khas aku  jiwangkan .. mmg takkan jumpa laa.. dalam tu aku jadi Mat Romeo.. saja buat diari mat romeo gitu.. hehehe ...

Banyaknya masa nak maintain semua tu ben ? Pe susah.. WLW kan ada ? Hanya tekan satu butang saja kita dah sampai ke blog lain.. kan kan .. semudah itu jeeee..

Apa itu WLW Ben ? Aku tau dah nak tanya...  klik SINI dan SINI .. okeh ? Sebarang pertanyaan , sila call aku .. sekian .. Terima kasih ..

Eh.. aku tak menjawab soalan ... aku buat blog baru ni adalah untuk lebih puas menulis entri.. Bagi pilihan pada pembaca.. Nak ringkas dan padat , BENASHAARI.COM lah jawabnya.. Nak panjang panjang tanpa gangguan segmen , boleh ke SANTAI BEN ASHAARI .. Haa.. ok ?

Ada perbezaan... jgn risau.. insyaAllah aku jaga kedua duanya dengan sepenuh hati.. kekasih aku nehh..

You May Also Like

14 comments

  1. terbaek la abg ben..hehe

    jom rmai2 p cri blog jiwang abg ben lg satu..hehe

    BalasPadam
  2. Tak pernah tau pasal WLW ni.. thanx bro.. nanti nak cube

    BalasPadam
  3. jangan jual maaa... nt anda yang akan dijual wahai Enchik Ben :D

    Enchik Nine

    BalasPadam
  4. wah! mahal gilo!hahahak~apa le agaknya blog jiwang tu aek?nak search!sapa jumpa landax blanje ABC!

    BalasPadam
  5. kene search nih blog jiwang .. ekekeke nak tngok abg ben berjiwang

    BalasPadam
  6. mana eh belog jiwang tu..
    nak le wehh...adehhh saye ni pon minah jiwang..aisehh

    BalasPadam
  7. tabek spring kat abg ben. naz yg 1 blog pn tak berjaya manage dengan baik

    BalasPadam
  8. salam bang..saya budak baru kat sini...harap abg sudilah jenguk blog saya..
    http://jai-diari.blogspot.com
    abg nak jual ke blog ni??sayang tu nak jual..bukan senang nak dapat follower yg berbelas ribu n setia tau..hehehe

    BalasPadam
  9. kalau org beli pun, pemilik dah lain jadik x best le bangggg

    BalasPadam
  10. Waaa...da 3 da blog abg ben kan...best2...hehehe tapi mesti susah nak handle byk2 blog nie...

    BalasPadam
  11. Hello Ben, you boleh jual webstie dekat satu tempat --http://flippa.com
    agak baik tempat ni.

    from:
    paperplaneinc
    http://followtrends.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. woohaaaa.. ada belog jiwang...
    ngeee~ malu2 pun pandai gak jiwang2 nih..

    BalasPadam