KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

by - April 29, 2011

Tertunggu tunggu ? Maaf.. masalah teknikal tadi.. hehe .. Ikut hati aku nak select je yang menarik dan tertarik.. tapi bila dah sampai 100 lebih orang buat , hurmm.. tak sampai hati lak nak select je kan ..

Mmg ada yang best.. tapi nak highlight sapa yang best tu , tak perlu la kot.. ni bukan contest kan ... sekadar masing masing bagi alasan tersendiri mengapa mereka menjadi blogger ..

hurm.. macam macam alasan ada .. Kalau aku , pastinya aku nak jadikan blog satu punca pendapatan aku .. aku minat menulis..aku minat berkarya .. aku punya idea ..dan aku rasa aku seorang yang kreatif.. dengan adanya blog aku boleh keluarkan segala isihati aku ..dan aku dibayar juga.. Aku rasa berbaloi .. Syukur Alhamdulillah ..

Ok.. senarai senarai tu disediakan oleh PA aku .. cam biasa la.. dari dia dok mengarut kat dalam FB tu .. ada baiknya aku bagi dia kerja.. ni asik dok kacau orang je aku tengok... tak caya nanti korang check la blog dia tu.. Aparaaaa... Adik baru 9 bulan dah apply IPTA ! huh !..

JOm tengok senarai KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

You May Also Like

4 comments

  1. assalam..nape abg ben xjadik penulis novel je..?

    mesti laku novel hasil tulisan abg Ben,,

    BalasPadam
  2. @Adah..oh, Adah.. hhaahhaha penulis novel ??? bole gak ..

    BalasPadam
  3. huhuhuhu bile nak ketengahkan entry yang best tu abg ben .. ??????????

    BalasPadam