Tahukan anda BLOGGER NO 1 Malaysia ??

by - April 24, 2011

 

Aku tanya korang.. korang tau tak ? Haaa... tak tau ??? aiseyman.. aku tau.. tapi aku tak leh nak cerita kat korang.. bukan pe... ni rahsia... ok ?

Sakit hati tak ? Haa... tu satu perumpamaan jer .. Bila kita tanya , dia kata .. tak leh cerita.. rahsia... Adoiii.. kalau tau rahsia , kenapa bukak cerita ???

Perkara ni mmg selalu berlaku.. tak tau la kat korang .. tapi kat aku selalu laa.. Kononnya rahsia .. tapi kalau rahsia , kenapa kasi intro  Bila dah kasi intro , maka kasi la sampai THE END ..

Jadi nak tau sapa no 1 Blogger dalam Malaysia ? Tah.. setahu aku .. PAUL TAN kot ? yeker ? Tah... ke Hong Kiat ? Tapi dia blogger ke ? Tah ... tapi si Paul Tan  dah join DIGI - BLOGGER OF THE  YEAR !!!! Waahh .. semakin mencabarrrr ...

Pengsan ! Ops.. sebelum tu.. undilaaahh aku sebelum aku diundi keluar !! huwaaaaa...

You May Also Like

22 comments

  1. kena lagi kental ni bro! sainganmu hebat2 belake!

    BalasPadam
  2. huaaa , undi bro beng cpt ! haha

    BalasPadam
  3. encik ben !!!! apakah?? errr.. ngee~ dah undi encik ben untuk hari ni. esok kak yuyu. lusa paul tan. tulat zackzukhairi. perrgghh! buat list. ngeh ngeh ngeh~ ;)

    BalasPadam
  4. abg ben tetap blogger of the year!

    terkeluar atau tak, abg ben tetap juara di hati kami!:)

    BalasPadam
  5. macam tau je sape selalu bukak cite lepas tu cakap 'rahsiaaa'...ggrrr!

    BalasPadam
  6. Ben ashaari tetap no 1. bukan nak mengampu, tapi tu lah hakikat seorang yang bloggger yang telah berjaya dari bawah dan telah menjadi ilham kepada semua. (",)

    BalasPadam
  7. bab rahsia tu sy pun cukup geram...seolah2 mcm dia jemput kita pergi rumah dia, tp x bg masuk..baik xyah jemput...haha..anyway, Gud Luk abg ben, sy undi anda

    BalasPadam
  8. tak sanggup dowh nak saing ngan bang ben ... huhuhuhuh

    BalasPadam
  9. Bro...jom la kita sama-sama minum teh tarik... berserah je lah..he he

    BalasPadam
  10. tak kenal sangat paul tan..huhuh....bro...tapi hanis paling femes...saya dah ajak die join...harap2 die join...sure lg sengit...eheheh

    BalasPadam
  11. Salam.
    Uhh Paul Tan masuk list? Huarghhh .. larikkkk .. memang blogger hebat dan dia tu tak kedekut ilmu, siyes .. pernah jumpa dah .. ari tu jumpa .. dalam mimpi .. hehehee

    BalasPadam
  12. Abg Ben tetap the best...sentiasa No 1 di hati kami semua

    BalasPadam
  13. apa lagi bro, kena tingkatkan promosi la.. tak leh duk diam lg.. haha.. move ! move !

    BalasPadam
  14. abg ben leh punya lahh. chayok2 :)

    BalasPadam
  15. confius: boleh vote tiap2 hari ke walaupun ip same? Cube try

    apisv2.com

    BalasPadam
  16. brother BEN betul ke bersaing kat DIGI-blogger of the year ? ... nampaknya brother BEN berada dalam kelas yang tersendiri ... nak kata saingan ? ... persaingan yang sihat memberikan kita kematangan dan pengalaman lagi pun yang join semuanya boleh dikatakan hebat2 hebat belaka ... macam b3njy cerita dululah ... semua orang boleh menjadi blogger tetapi, blogger terhebat adalah satu bakat yang dianugerahkan oleh Tuhan ... semoga brother BEN berjaya sebagai DIGI-blogger of the year .... emmm kat mana nak undi brother BEN ni ?

    BalasPadam
  17. hahaha.. nampak kesan frust menonggeng lalu tertonggeng di situ..

    BalasPadam
  18. oh.. ada juga yang no 1 lainnya!!

    BalasPadam
  19. tp rasa2nya,abg ben je kot yg feymes+best..
    wink2*

    BalasPadam