Layan Vlog di PUTRAJAYA .. - BEN ASHAARI

Layan Vlog di PUTRAJAYA ..

Ok .. ramai mintak aku buat vlog bersama ... ok.. memandangkan ada 3 hari cuti ( aku 4 ) .. maka aku nak amik kesempatan yang ada ni mengajak mereka yang berminat untuk membuat vlog bersama sama .. Amacam ?

Tempat ? Tarikh ? sapa lagi ada ? Buat masa ni yang confirm akan datang , BROFRAMESTONE , Adibudika dan aku . hehe.. yang lain , kalau berminat .. sila hadirkan diri ke ...

ALI BISTRO , PRECINT DIPLOMATIK pada AHAD , 1HB MEI 2011 jam 1130 pagi ..

Berminat , sila emailkan pada aku bagitau yang korang minat.. hehe... ok ? BENASHAARI@YAHOO.COM .. dan kalau ada soalan , isu .. sila tulis sekali.. kita leh bincangkan di sana ... ok ? Cun ? Mabelessss ...

14 ulasan:

  1. nanti balik sane, nak buat vlog ngan banag beng!

    BalasPadam
  2. ala otel pgl part time la sabtu n ahad..xdpt join laaa..... =(

    BalasPadam
  3. owwh..nie yang 1tube tu ae ??
    sape- sape pun boleh join ke??lain kali buat nak join la..sekarang x ade transport and tengah busy study week..ngee..suka bcer blog ni..macam mane nak tawu blog kita nie macam boring and org tak suka datang ae??.hmmm

    BalasPadam
  4. .mas join ahad nie ( :
    .email mas dah bagi nanti

    BalasPadam
  5. haha~ abang ben! nape url abang ady tu salah???

    BalasPadam
  6. kasik BUMP ini entry...TERBAIK...('',)

    BalasPadam
  7. rase mcm nak pegi..sape nak gerak skali dgn aq esok hik3...:p

    BalasPadam
  8. adehhhh.. sedihnya.. esok dah balik.. kalau tak boleh je join ahd ni.. uhukk..

    sedeyyyyy!!

    BalasPadam
  9. aloh, tak berkesempatan...ada exam..wuwuwuw :(

    BalasPadam
  10. erk nak pegi tapi tak nk buat vlog..bole?

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.