Gathering lagi wehhh..

by - April 28, 2011

 

Sat sat .. undi aku sat ... jatuh balik no 2 .... klik SINI eh ...

OK... satu gathering ( insyaaAllah ) akan dibuat sekitar pertengahan bulan Mei 2011 nanti .. Gathering ini akan disponsor oleh 1TUBE.MY ..

Aku dan Broframestone akan merancang segala aktiviti .. heheh.. aku tukang angguk je la.. tu aku teror arr... part lain.. aku tengok jer .. hehe..

Tempat , akan dikenalpasti dalam masa terdekat .. Tapi yang pastinya , Kuala Lumpur .. Jadi korang yang berminat, sila kosongkan dua tarikh ni.. 14/15hb... haaaa...

Sapa yang boleh hadir ? Semua dijemput hadir .. janji dia kaki online ... haaa.. tak kira la blogger  , FB , Twitter ke .. atau Mirc ke.. belasah jer ..

Seperkara lagi.. tolonglah jangan jadikan isu.. ini khas untuk geng geng BEN ASHAARI jer ke .. atau khas untuk yang femes je ke.. TOLONGLAH BUKA MINDA ! BUANG PERANGAI BURUK TU ..Awok tu tua dah... ok ! Apa apa nanti , akan dikhabarkan semula ..

Sapa nak konvoy ke rumah ujang 2hb nanti ? jommm... Undi aku tuuu..

You May Also Like

33 comments

  1. nak follow pegi umah abg ujang ! hahah..ouh abg ben, boleh tukar tarikh gath ta? 20hb ke atas? -_-'

    BalasPadam
  2. yeay....
    nak join nak join...

    anyways...
    org pg kenduri tu dgn taufiq helios and 3 other bloggers...
    jumpa nanti...
    hehe...

    BalasPadam
  3. 2hb bizi la bro....aku kene pi umah ujang..he he

    BalasPadam
  4. abg ben..time tu tengah final exam..
    sedihnyaaaa tak dapat nak follow.. ;(

    BalasPadam
  5. nak polo bro..tatau jalan ni hah..

    BalasPadam
  6. cam best je. pagi,petang,siang mlm masa?

    BalasPadam
  7. alamak.. ade kelas la!hukhuk

    BalasPadam
  8. nampaknya x dapat join tarikh tu. masa tu belom pulang daripada kampus lagi.. adesss

    BalasPadam
  9. kalaulah dekat..
    alahai.. bestnya dapat pi kenduri kawin ujang dan yana

    BalasPadam
  10. Hehehe menarik ni! Tp time ni bz kot.. Have fun PCB ( dpt nama dari katek ) hehe

    BalasPadam
  11. alaaa abg ben!!! My nk pegi!!! tlg la buat date lain!! 13-17 mei my pegi ho chi minh... uwwaaaa.. tlglaaaa uuwwwaaaa... nk join...T_T.....

    2hb My pegi...0_o

    BalasPadam
  12. bile la gaknya dapat nak join gather2 cenggini :(

    BalasPadam
  13. nak join gathering...
    and nak konvoi sekali pi rumah ujang!

    BalasPadam
  14. terasa mcm dpt join je.. coz Putera Helmei konvo d Shah Alam 14hb.. smnggu Putera brcuti di KL. hopefully dpt la join.. nk juga jumpa Abg Ben n blogger2 lain.. rasa happening gituu...

    BalasPadam
  15. wow ! gather jumpa orang hebat :)
    bleh gak

    BalasPadam
  16. huk alos...exam maso tu huuhu...hehe

    BalasPadam
  17. rasa mcm nk join jerr.. layak kah aku,,, hahaahhhaa....

    BalasPadam
  18. salam.Nak joint bro.kena bawak tilam skali ke...

    BalasPadam
  19. ben nak joinn...14 n 15 ayu kat kl..ape2 inform ayu ek..:)

    BalasPadam
  20. nak join!!nak join ...hehe..kenape ??ade org ckap klau x feymes tak boleh join gathering ke??wahh..sampai ati..kalau mcam tuh niat dah lain..org nak kenal2 dgn blogger laen..bukan nak tengok sape lagi feymes dari sape2..

    BalasPadam
  21. yang PBAKL tak jadi eks abang ben?

    BalasPadam
  22. as salam..
    argh!!
    saya free tarikh tu!!
    tu pun tak tau dapat join ke takk

    >__<

    konvoi rumah ujang?
    HAHAHAHA! nak join! nak pakai baju melayu. dan macam madu 3 la pulakk

    BalasPadam
  23. wahhh...i.allah sgt akan pergi..hehehe

    BalasPadam
  24. nak join,,,,,,,,

    insyaAllah Yun dtg if xde pape,,huhuhu

    BalasPadam
  25. wahhh...tak penah lagi join gather2 nii , tarikh tu , memang free sgt2 ! InsyaAllah :)

    BalasPadam
  26. tak dapat la bro.. tak blik lagi.. huhuhu.. majlis bukak pose bulan 8 takda ker?? hihi

    BalasPadam
  27. wah!fully sponsored??besh2..nak juin...free je tarikh tu walupon 15 tu ade konvo..Hohoh.. Demi gahtering akan ku free kan jadual ku.. InsyaALLAH :)

    *excited nak p, sebab x penah nak juin gahtering bloggers* :p

    BalasPadam
  28. macam nak join..

    erk..kalau rsa macam berani,or parut ni tb2 magic ilang, sy pegi! hihi

    BalasPadam
  29. nak g juga kenduri ujang.......... nak konvoi juga~

    BalasPadam
  30. nak join gak :) tp kalau best buat 17hb. hehe.

    BalasPadam