DIGI - BLOGGER OF THE YEAR : DAY 3

by - April 25, 2011

 

Ni kali pertama aku join pertandingan secara terbuka.. Gila ! Aku punya blog tak semegah mana untuk bersaing dengan mereka .. tapi untuk tidak mengecewakan rakan rakan pembaca yang lain , aku masuk jugak laaa..

Pada mulanya , yang join cumalah blogger yang berkelas cam aku jer.. Maka legalah skit .. Tiba tiba ternampak blogger blogger yang punya kelas tersendiri mula sertai sepertI Justkhai ( Oh Media )..

Pergh.. tak sangka... Kena pasang strategi gini ... Tapi tu la,bukan mudah nak bersaing ... masing masing punya 'tentera' sendiri.. huhuh...

Hari ketiga aku dalam penyertaan ni , tengahari tadi berjaya rampas rank no 1 untuk beberapa jam sebelum dirampas kembali oleh Anwar Hadi .. Pergh... berapa la gamaknya jurang undian yer ..

Dan malam ni , saingan bertambah rancak dengan kehadian Cik Epal , Lord Zara dan blog blog yang aku tak pasti panasnya tapi yang aku pasti mmg diorng punya pembaca yang tinggi ..

Hurmm.. banyak lagi blog blog yang punya populariti tersendiri yang belum join ni.. Apakah mereka akan join nanti ???

Sebelum aku ketinggalan jauh , apa kata , korang undi aku ? Boleh ? Tak boleh ? tak boleh tak peee.. tatak malah punya wooo.. Tapi sudi kalu , silalah klik SINI !

Berpantang undur sebelum dipanah !

You May Also Like

12 comments

  1. Yeeeaaaaahhhhhh!!! Semangat waja dari Bro Ben!

    BalasPadam
  2. bersemangat,,,saya sebagai bala tentera abg ben..menyokong dan support abg ni..

    ni bukan bodek na...

    BalasPadam
  3. sudah undi bro ben, gud luck :)

    BalasPadam
  4. jgn risau bro! aq lah salah seorang tentera yang baik sbb suruh pembaca blog aq undi bro!

    http://www.firdauskasim.com/2011/04/digi-blogger-of-year-jom-undi-ben.html

    BalasPadam
  5. haaa, tu dia tu dia abg ben. habaq hang. undi undi undi. jgn tak undi.

    BalasPadam
  6. berpantang undur sebelum di panah ! HAHA..

    teruskan promote abg ben..

    BalasPadam
  7. jangan menyerah bro..kitorang kat sini sume undi.. kalah menang letak tepi

    BalasPadam
  8. rank bro ben jatuh no 2 ngan anwarhadi. xpe esok kompem bro ben leh naik rampas rank 1 :) baru pas vote ben td :)

    BalasPadam
  9. ai rasa ai dah tahu macam mana #digiwwwow tu kira undi.

    jadi sudah ada strategic baik punya.

    ok I am the owner from rojakstory. currently rank 8.

    kehkehkehkeh

    kbai

    BalasPadam
  10. xpe bro..insyaALLAH boleh~ :)

    BalasPadam
  11. master!keh3..bangga dpt dok sebaris ngang master..tp jurang tlampau jaoh..ngee~

    BalasPadam