Blog berusia sehari tapi trafik dah 1 ribu UV dan follower beratus dah ?

by - April 27, 2011

 

Sapa punya laaaaa gamaknya blog tu yer .. Mai habaq sat ... haih... Ni haaa.. kenai tak blog sapa ??

image

Kenai tak ?? Haaa... tu la diaaaa..blog mamat tu haaa.... Baru buat tengah malam semalam .. tau tau arini dah dapat 1ribu dah trafik... dengan 300 lebih followers..

Tapi.. tapi... ada kawan kawan sudi promote !! tu la dia.. kawan kawan .. Baguih noooo... Jutaan terima kasih la yer pada yang telah promotekan blog aku ni.. Jasa anda akan dikenang ...

Bagi yang tak tau aku dh ada blog kedua , jemput la mai... ok ? Satu lagi.. korang dh undi untuk arini ke belum ? Tamo la gitu.. mai undi mai ..

Klik SINI untuk ke blog baru aku

Klik SINI untuk undi aku .. dua dua kena buat yer.. tu pon kalau sayang kat aku la.. hahaha.. tqqqqqqqqqqqqqqq....

You May Also Like

32 comments

  1. wow!!!!....jelesnyerrrrr...

    BalasPadam
  2. haha .da agk da ! msty blog abg Ben yg bru tuh . best lah abg Ben noh ? jeles3 . haha !

    BalasPadam
  3. na link blog kedua :) na pomote2 hehe

    BalasPadam
  4. ohhh..ni blog ben gak..ingatkan pelanduk dua serupa td

    http://denuanza.blogspot.com

    BalasPadam
  5. dalam masa satu hari dah sampai macam tu trafik dan follower ? hebat

    BalasPadam
  6. kalaulah saya boleh jadik sehebat kamooo.... alangkahhhhhh....yuhuuuu

    BalasPadam
  7. Sape la baik hati tu ek....lalala~

    BalasPadam
  8. kenapa buat lagi satu blog tu ?

    BalasPadam
  9. hahaha..
    ingtkan blog aku..
    perasan pulak aku.. hehehe..

    BalasPadam
  10. as salam
    kalau bro buat samapi 4 blog pun, sure akan ramai yg follow...
    :)

    BalasPadam
  11. huish org dah buat belog 3bulan
    pon tak dpt trafik mcm tu T_T

    BalasPadam
  12. kalau berani bukak la 2 blog lagi secara serentak... hahaha... saya ajar cik ben jadi tamak lak ek :)

    BalasPadam
  13. jeles nyer...
    memang abg ben Hebat lah.. :D

    BalasPadam
  14. wow power lah bro ben..

    aku sampai skrg follower masih seratus lebih jer..
    walaupun sda 5bulan aku blogging..haha kureng sambutan kali blog aku..

    BalasPadam
  15. waahh. hebakk betoii naa. XD congratz! btw dah folo blog baru :)

    BalasPadam
  16. grrrr jelesh2....-.-'

    http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buka-cawangan-baru.html

    BalasPadam
  17. ben oh ben ! tiqa nk print screen jumlah follower ben bole tak??.. nk buat entry pasal blog yg baru pos 3 entry dah ada 300 follower... tiqa comfem nye link kan ke blog ben...

    bila tgk je follower dah cecah 300++ tiqa terus tepikir nk wat entry pasal ni, ye la bukan senang nak jumpa blog yg baru pos 3 entry dah ada follower 300.. hihi.. caya lah..

    tapi bila scroll tgk tgk, ben dah buat entry ni.. alamak, macam tiqa tiru idea ben lak nk wat entry pasal ni.. huhu.. tapi tiqa tak tiru ohh.. so, boleh tak ben :)
    [angkat angkat kening]

    BalasPadam
  18. congrates 4 da 2nd blog :)dah terjah^^

    BalasPadam
  19. as salam..
    wah! bravo!
    er..yang ben ashaari junior tu encik ben ke?

    >_<"

    ingatkan orang lain.adei..

    BalasPadam
  20. Abg ben boleh lah....orang suda popular...i'm a newbie here :D

    BalasPadam
  21. pehhhh..

    mantap lah abg beng! :)

    BalasPadam
  22. org hebat mmg begitu *congrats* :D

    BalasPadam
  23. Salam mr ben...
    300 followers, 1000 uv...namanye ape?pengaruh...eeee...bule berpolitik ni, pengaruh da kuat gitu...

    BalasPadam
  24. semalam masa saye follow dari belog mak dara baru 200++..sekali mak aihhh dah 3lebih..ish ish ish
    buat kenduri boleh?

    BalasPadam
  25. asalkan BA, ape pun menjadik jeeee

    BalasPadam
  26. salam.Wah bro,kiranya dah smpai tahap elit la ni.Apa tips nya.Ada pakai itu jin kot.hehe....

    BalasPadam