BEN ASHAARI KENANGAN MASA SEKOLAH # 1

by - April 26, 2011

 

Segmen hari ni.. mengimbau kenangan masa sekolah dulu .. Majoriti rakan rakan di FACEBOOK aku memilih untuk kembali ke zaman sekolah jika ada mesin masa .. hehehe.. tu dalam mimpi je la..

Tapi tu la kan .. bila kita di zaman sekolah , beria ria nak abiskan sekolah pastu kerja.. pastu kawin.. pastu ada anak.. pastu nak kembali ke zaman sekolah bila memikirkan di zaman sekolah tak perlu fikir pasal hal dunia .. cukup pasal kerja sekolah dan bf/gf .. kan kan .. hahaha.. guwau je..

Ok jom tengok kawan kawan punya kenangan ek ... ops.. blog baru aku... dah siap.. cuma lom ada entri.. malam karang baru update untuk #1 entri.. heheh... www.santaibenashaari.blogspot.com dan akan jadi dot com nanti ..

Terima kasih PUTERI

 

1.http://yazidtorpedo.blogspot.com/2011/01/kenangan-awal-persekolahan.html

2. http://www.duniafaris.com/segmen/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah/

3. http://ekahafizy.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

4. http://azieismail.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

5. http://ceritacintayna.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

6. http://akukanila.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

7. http://miszydian.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

8. http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

9. http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

10. http://mimie-lonely.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

11. http://coretanmissnad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

12. http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

13. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

14. http://www.darxniq.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

15. http://fahmijaafar.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah-wooooot.html

16. http://yayabelogg.blogspot.com/2011/04/so.html

17. http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

18. http://chepifirdaus.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

19. http://cahayatermashyur.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

20. http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

You May Also Like

15 comments

  1. sometimes bila kita tulis beria2 org bukannya nak baca,just singgah and say hi+slm perkenalan..i'm from BA's segment....sepatutnya baca la entri org tu dan komen yg sepatutnya..hargailah mcm mana dia buat entri tu,jgn nak kejar sgt komen sbb nak dpt follower yg ramai..mgkn kisah kita sama tapi x serupa ngan dia...

    BalasPadam
  2. yeah.....sy da follow abg BEN10 nye belog baru.....sy no 3...heheee

    jom jenguk2 pic coklat kat belog sy pulak....

    http://sairah-chocolateshop.blogspot.com

    BalasPadam
  3. yeahhh...link saye yg first..timekasih bro Ben... =)

    hehehehehehe..**hati berbunga-bunga..

    BalasPadam
  4. dah follow blog baru abg ben :)

    BalasPadam
  5. yeaay Mak Dara #12!!
    saya dah jd follower ke 15 =)

    BalasPadam
  6. http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/04/blog-baru-yang-pasti-menggegar.html

    BalasPadam
  7. @Eyrique Ettiqazz. setuju.. sbb dorg nak dapat traffik singgh blik.. dorg just tingglkn komen 'hi singgh cni dr BA' and 'I follow, do follow me back'.. hurmm~ entry? sepa nak baca? nda pa, still ada blogger lain yg sudi baca cuma jgn la buat mcm tu kan.. :)

    BalasPadam
  8. Ben kenapa bukak blog baru plak ni?

    Anyway good luck to you ;)

    BalasPadam
  9. Okehhhhh join sekali segmen abg ben ...kenangan di masa sekolah..
    Jom jenguk :)

    http://iniceritacikrose.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenangan-masa-sekolah.html

    BalasPadam
  10. saya kembar..ada cerita disebalik kami di sini http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

    BalasPadam
  11. baru pagi tadi saya pergi ke sekolah lama utk bertemu cikgu2... malangnya ramai yg dah pindah...

    BalasPadam
  12. First time ikut segmen ben

    http://pinkl0llyp0p.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kenang-masa-sekolah.html

    kenangan masa sekolah adalah kenangan yang tak boleh dilupakan

    BalasPadam