Entri Pilihan BEN ASHAARI #4 KASB

by - April 29, 2011

 

Okee.. Dulu memang langsung tak berminat untuk join dunia blogging ni..Entah kenapa ramai pula friend list dekat fb MTT yang berblogging,means dorang seorang blogger la kan..Oke mula berjinak-jinak Januari 2011 sebab dah terpengaruh dengan entri entri yang dorang share dekat fb ..Mula mula ingat just nak buat suka suka,ngomel ngomel kosong tapi sampai satu tahap tersedar **macam tak kena jer ayat tu.. Abaikan..Oke sambung,blogging ni sebenarnya memang happening,lebih daripada apa yg MTT sangka kan..tambah pulak bila ada orang yang sudi nak beri tunjuk ajar..Mekasih SIFU ! :)

sambungan : SINI

You May Also Like

2 comments