Pilihan KENAPA AKU SEORANG BLOGGER #1

by - April 29, 2011

 

okeh aku menjadi blogger ni kerana pengaruh rakan sebaya dan media facebook punya pasal...
mula-mula main facebook..berfesbook ni ada batasannya..bila lama-lama boring..habis game dalam facebook tu dimainkan...dah taktau nak buat apa...then saya pergi wall member-member..diorang sibuk mempromosi blog diorang...wa...macam best...terus membuat cubaan kali pertama... memandangkan saya join satu kelab..saya buat blog untuk kelab..sekadar nak promote lah...sambil-sambil situ saya godek-godek..macammana nak uruskan blog ni..tak lama pun..stop seketika...dalam setahun kemudian..saya mula buat blog balik... dan memberi penekanan lebih serius..blog ni pun baru berusia 4 bulan...tengok la archieve...betul kan..

Read more: SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER | AZIZUL HAKIM http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/santai-ben-ashaari-kenapa-aku-seorang.html#ixzz1KuMgj3Ob

You May Also Like

3 comments

  1. lebih kurang la kesah nye mcm aku juge

    BalasPadam
  2. lebih kurang la kesah nye mcm aku juge

    BalasPadam
  3. baru ku sedar setelah lima hari..tengok-tengok statistik..laaa..abg ben pilih entri ni...thank tyou bro..jasamu dikenang

    BalasPadam