Oh , Geng BEN ASHAARI rupanya ..

by - April 25, 2011

 

" Sapa dia ? "

" Ala... dia tu laa.. nama dia XXXXX "

" Oooo.. dia tu geng BEN ASHAARI "

Ehem... dalam dunia blog ni , ada geng gak .. Ari tu ada orang komen kata aku ada REJIM .. skang ada geng pulak.. kira dari REJIM turun pangkat jadi GENG .. Hahahah.. boleh gitu ?

Kadang-kadang tu la.. dalam dunia blog ni , siap dah ada puak .. Ko geng sapa .. Aku geng sapa.. Pergh. masing masing cuba nak cari kepala atau ekor untuk bersatu ..

Hurm.. apa jadi bila bersatu ?

" Mamak , milo o suam satu .. Roti canai banjir 2 keping .. korang ? "

Lepak kat mana mana , mari mengumpat !!

Hasilnya ? Wujud spy !! Spy ditugaskan mencari info untuk menjatuhkan blogger blogger yang baru naik atau dah lama naik ..

Kesannya ? Dosa bertambah ... Mari makan daging saudara sendiri akhirat nanti  !

Dari dok buat dosa gitu , aku ada satu idea ! Apa kata klik SINI .. InsyaAllah berbaloi.. hehehe...

You May Also Like

33 comments

  1. henti2 lah tu sume~
    baik ngan sume org lagik best kan??

    BalasPadam
  2. tak kisahlah kita geng mana2 pun asalkan kita ikhlas berblogging dan ikhlas nak follow org tu..sy tetap geng abg ben tak kira nak jugak

    BalasPadam
  3. tu mmg tak lari
    dengki, ngumpat...

    cube perbaiki diri

    ni tak sbuk cr slh org

    BalasPadam
  4. alaa..baru lepas vote yuyu..hehe..esok bro pulak ^__^v

    BalasPadam
  5. Milo ais satu tapau yerr hehehehe.. Saya geng Ben.. nnt masuk akaun dia ye.. kekekekekekeke

    BalasPadam
  6. siapa nak join geng Amir Izzat. bayar rm10. hahaha.. aduhai, tidak usah dilayan org macam itu...kadang-kadang mereka tidak dapat kasih sayang yg sebenarnya. hahaha. aduhai, nak join Geng BA boleh? hehehe.

    BalasPadam
  7. sikap gini jadikan itu lah manusia kannn. hentikan lah. dan kenapa entah ada jugak mcm ni ye. adoi.

    erkk, link tu? igt abg ben dok promote blog org. rupanya suruh undi, hehe. dah undilah abg ben, esok pulak ye? hehe.

    kanibal kah? suka mkn daging manusia. hurrrmm. dosa dah berbakul bakul, toksah tambah lagi sebakul. tak gitu?

    BalasPadam
  8. atia neutral.. spe2 pown leh masuk.. tp bkn lalang ye.. ngeh3..

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. mcm tak best je da pemisah bila bergeng2 ni.
    sbelum tido jom ke blog sy.

    BalasPadam
  11. Shhh....dier tu geng blogger..he he he

    BalasPadam
  12. nk jd geng abg ben bley XD hahaha

    BalasPadam
  13. tulah pelik perangai mereka ni ben.dengki tak abis2.

    BalasPadam
  14. OMG!!! ada jugak org mcm ni..
    so not cool..bro, abaikan jelahhh

    BalasPadam
  15. apisv2 pon geng abg ben per? tapi len kategori ;p

    apisv2.com

    BalasPadam
  16. Betul tu Ben.

    Terima kasih di atas peringatan... ;)

    BalasPadam
  17. Dalam blog pun kadang kala ada puak2.
    Kadang kala berpunca dari sikap xpuas hati dan salah faham.Yang penting jika berlaku salah faham perlu berbincang.


    Wanita Yang Di Sayangi Dan Dicintai Iblis

    .

    BalasPadam
  18. nak join gak digi tuh...
    walaupon blog saye ni tak se hot blog beb ashaari nih....
    huhuhuhu...
    takleh nak submit la...
    asyik2 unhandled error je...
    alahai...
    agak2 apa punca ya....

    BalasPadam
  19. patut tanya balik camni kat dia, kan ~ Saya senang dan selesa dgn dia. So, salah ke saya 'geng' dia? Oooo .. awak marah dan jeleskah sbb saya tak geng awak?

    BalasPadam
  20. hah dunia2..cuba la jgn dengki

    BalasPadam
  21. abg bengggggg!!!!! slamat pagi!!!
    3 hari balik johor!!! rinduuuu!!
    rindu same belog kamu... heee~

    BalasPadam
  22. nak tanya soalan bole? rejim dengan geng tak sama ke hik hik hik, soalan minta penampar ni

    BalasPadam
  23. saye takde geng...sape nak geng ngan saye?

    BalasPadam
  24. Org mcm ni bro xkan bjaya dlm ap pun yg dy buat...doakn dy brubah hati n thindar dr hsd dgki mnusia....sy doakn bro!

    BalasPadam
  25. mcm2 org skrg kan abg Ben... takot gak... skrg dah ade hantu kepala itam...^_^

    BalasPadam
  26. salam abg ben..
    alahai..kejap rejim kejap geng!!
    dengki lar tuhhh..
    biasa lar kan org mana leh tgk org lain berjaya skit..
    mula lar mai lalat2 menghurung..
    huhuhu..
    apa2pun dah vote utk abg beng beng boom kita ni!!
    terbaik orww!!

    ✿salam singgah dari mummyweiyda✿
    ✿eppy blogging ya!!✿
    (◕‿◕✿)

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  27. bila nak insaf tu? org maju ke depan, dia masih dok sibuk nak menjatuhkan orang lain. apa yg dapat? dosa bertimbun & hati yg hitam. kepuasan hati tak ke mana, penghujung hari menyesal tak sudah. nak mohon maaf pun bukannya mudah. lama2 terkapai seorang diri bila rakan sendiri takut nak dekat.

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum Abg Ben

    Saya nak buat satu permintaan,

    boleh tak kalau abg Ben adakan satu segment untuk kumpul blog komik, sebab saya agak rajin blogwalking, tapi susah sangat nak jumpa blog komik atau doodle ni.

    Contohnya macam blog ni

    http://yazidtorpedo.blogspot.com &
    http://koudamainframe.blogspot.com/

    Saya rasa ianya amat menarik

    Ok itu saja
    Harap boleh dipertimbangkan =)

    BalasPadam
  29. harini turn PW pulak..hehehehe...kelmarin dah vote...

    BalasPadam
  30. sian kat dowg nie, meh i jadik mode ustazah kejap. rezeki ni ibarat udara, penah ke kite tak cukup udara? masing-masing ade rezeki jd nak berebut wat ape? dowg kne la wat something yg dowg suka, do what u love, u will alwys get it.

    BalasPadam
  31. ooo...gitu yek...ade plak geng2 iye...setahu saye kite sume satu geng..."geng bloger" =)

    BalasPadam