Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 23 April 2011

Undilah sayaa dan rakan rakan seperjuangan yang lain !

Ini adalah Pilihanraya pertama aku .. hehehe ... Tajaan DIGI ..

Sila ke SINI

image

Pastikan anda login ke FACEBOOK .. Barulah leh nampak gini ... atau pergi ke " I WANT TO VOTE NOW " dan klik " ORDER RESULT BY RANK "

image OK ? Dah ? KALAU sudah , jangan lupa undi anak murid aku ni , YUYU ZULAIKHA di SINI dan MAT GEBU punyaaaa , di SINI ...

TERIMA KASIH !!!! huhu.. terharu... untuk lihat ranking terkini ... SINI .. Undian anda adalah IKHLAS ... sebab hanya satu vote saja diterima.. huhu ...

Tarikh tutup : 21 Mei 2011 kalau tak silap aku.. hahaha.. lama lagi tuuu..

20 komen :

Adza Danial Haiqal berkata... [Reply to comment]

dah undi dgn ikhlas. undilah saye ngan mak saye back yerks... http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411120750381 (saya), http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411031805919 (mak saya) =)

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Tak termasuk....uuuu

Nur Hawa Mohd Zin berkata... [Reply to comment]

dah undi dengan hati terbuka...

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata... [Reply to comment]

taknakkkkk!!! !____!)

abg ben kejam! :(

tomatokering :) berkata... [Reply to comment]

gudluk abg benN !!!! ^^

DaRk ViRusZ berkata... [Reply to comment]

keh3,,,congrat2..

Prof Ique berkata... [Reply to comment]

sudah divote!! eh, undi itu rahsia...tapi, terbgtau plak. haha

Elih Japahar a.K.a Mr. RighT berkata... [Reply to comment]

Gud luck bro...br je pas mengundi, nsib bek tak yah gune IC..lol~~

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

gud lark bro..dah undi dah ^__^v

Mehmed Nouri berkata... [Reply to comment]

belom mengundi tapi selamat berjaya der..hidup musti terus ahaks

FARISZ@AZ.Com berkata... [Reply to comment]

Tak cukup umur,belum layak mengundi =D
Belum mengundi,semoga berjaya.

 Tutorial blog


Cara Buka Banyak YM dan Banyak ID pada 1 Masa


.

Ana Joe berkata... [Reply to comment]

Dh undi bro! Semoga bjaya!

MuMMy CHoMell berkata... [Reply to comment]

ermmm.. chayok2!! harus undi nih, sehari leh undi sekali tp boleh berkali2 utk lain2 blogger ye..

apiz.kamarudin berkata... [Reply to comment]

ok :)

Legendarian berkata... [Reply to comment]

saya dah undi... kalo ikhlas, undi laa saya jugak.. kawan2 lawat laa blog saya juga k... http://legendnetballteam.blogspot.com/

wawa_addien berkata... [Reply to comment]

da vote ngan hati yg ikhlas ;)

selendang merah berkata... [Reply to comment]

semoga berjaya...gud luck abg ben

Amy Syaquena berkata... [Reply to comment]

En.Ben , dua2 sudah good luck ok...

ummi berkata... [Reply to comment]

masalah..xleh nak vote sebab kat ofis, facebook kena block..mcm Amir RL kata, i'm sorry!!ada cara lain nak vote ke?

Zainal berkata... [Reply to comment]

salam ben

aku dah vote hang...

nak tanya, camna nak join network ben ashaari...leh ka..tujuannya nak promote entry blog aku..hehehe..

klu tak leh takpa..ini tanya terus terang punya tanya nih...hehehehe

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI