Undilah sayaa dan rakan rakan seperjuangan yang lain !

Ini adalah Pilihanraya pertama aku .. hehehe ... Tajaan DIGI ..

Sila ke SINI

image

Pastikan anda login ke FACEBOOK .. Barulah leh nampak gini ... atau pergi ke " I WANT TO VOTE NOW " dan klik " ORDER RESULT BY RANK "

image OK ? Dah ? KALAU sudah , jangan lupa undi anak murid aku ni , YUYU ZULAIKHA di SINI dan MAT GEBU punyaaaa , di SINI ...

TERIMA KASIH !!!! huhu.. terharu... untuk lihat ranking terkini ... SINI .. Undian anda adalah IKHLAS ... sebab hanya satu vote saja diterima.. huhu ...

Tarikh tutup : 21 Mei 2011 kalau tak silap aku.. hahaha.. lama lagi tuuu..

20 ulasan:

  1. dah undi dgn ikhlas. undilah saye ngan mak saye back yerks... http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411120750381 (saya), http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411031805919 (mak saya) =)

    BalasPadam
  2. sudah divote!! eh, undi itu rahsia...tapi, terbgtau plak. haha

    BalasPadam
  3. Gud luck bro...br je pas mengundi, nsib bek tak yah gune IC..lol~~

    BalasPadam
  4. gud lark bro..dah undi dah ^__^v

    BalasPadam
  5. belom mengundi tapi selamat berjaya der..hidup musti terus ahaks

    BalasPadam
  6. Tak cukup umur,belum layak mengundi =D
    Belum mengundi,semoga berjaya.

     Tutorial blog


    Cara Buka Banyak YM dan Banyak ID pada 1 Masa


    .

    BalasPadam
  7. Dh undi bro! Semoga bjaya!

    BalasPadam
  8. ermmm.. chayok2!! harus undi nih, sehari leh undi sekali tp boleh berkali2 utk lain2 blogger ye..

    BalasPadam
  9. saya dah undi... kalo ikhlas, undi laa saya jugak.. kawan2 lawat laa blog saya juga k... http://legendnetballteam.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. da vote ngan hati yg ikhlas ;)

    BalasPadam
  11. semoga berjaya...gud luck abg ben

    BalasPadam
  12. En.Ben , dua2 sudah good luck ok...

    BalasPadam
  13. masalah..xleh nak vote sebab kat ofis, facebook kena block..mcm Amir RL kata, i'm sorry!!ada cara lain nak vote ke?

    BalasPadam
  14. salam ben

    aku dah vote hang...

    nak tanya, camna nak join network ben ashaari...leh ka..tujuannya nak promote entry blog aku..hehehe..

    klu tak leh takpa..ini tanya terus terang punya tanya nih...hehehehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI