Bila si suami memotong si isterinya !

by - April 28, 2011

 

Waduh waduh.. bikin panas.. potong apa itu ?? Yearghhh... Ni semua gara gara blog la ni.. Hahha.. Kan aku baru buat blog jer .. manakala wife aku dah setahun lebih .. bezanya dia jarang update ... hehehe..

Jadi tadi aku bagitau dia la perkembangan semasa ... Jumlah FOLLOWER aku dah memotong dia punya .. hehehe ..Tensen la jap dia ...

Dulu wife sebulan sekali update sedangkan aku ? Jangan dikira laaa.. Padahal aku berblog sebab dia .. Dia yang mintak aku design .. buatkan segalanya laa..

Akhirnya ? Dua dua blog aku dah potong dia .. hehehe... Nak tau blog wife aku ? Nak tengok sama tak rentak penulisan.. hehehe .. meh sini .. > CIK LA ADA BLOG

You May Also Like

14 comments

  1. wahhh byk yg dh pok beng potong tu huhu..
    x pe2 pasni wife kejar slow2 dr blakang..caiyokk cik la ;D

    BalasPadam
  2. hehehe...kesian lak wife bro. :P

    folo beliau jugakk!

    BalasPadam
  3. ahahahahhaha.. ape la abg ben ni.. dgn wife sendiri pn nak eksyen... ahhahahahahaha

    BalasPadam
  4. haha mau x tensen wife sebab 2 blog potong die punye. :D

    BalasPadam
  5. Ah tidakkkkk.... Bila pulak ak pnye akan muncul wahai Abg ben :D

    myetech9[dot]com @ Enchik Nine

    BalasPadam
  6. bru lepas intai blog cik la..
    masing2 ada blog tersendiri..
    sweet betul..

    BalasPadam
  7. hahak . sekencang angin pon baru jee potong wife bro . menang tipis je ni .

    BalasPadam
  8. nak terjah n follow blog tu..hehehe

    BalasPadam
  9. cool je..
    memula tak perasan.. tapi bila dok leka ralit baca baru perasan.. cik la guna word 'rumet' refer to.. alah dah tau tanya lagi.. ;)

    BalasPadam