1,000 sudah FOLLOWER ..

by - April 27, 2011

image

Rileks arr.. bukan blog aku .. aku masuk masuk blog ni , tetiba nampak 999 !! Wah.. lucky number .. terus melompat dengan sepantas mungkin bak spiderman lalu menekan butang FOLLOW ! Maka genaplah sudah blog itu dengan 1,000 follower padahal baru beberapa hari buat blog ! hahahaha ... lagi ganas kan ?

Mesti korang tertanya kan ? camana dia leh dapat ramai Follower sekelip mata ? Sekelip mata kau berubah weh !! huhu... Aku pon pelik lalu aku pergi mendapatkan jawapan..

jeng jeng jeng ... aku dapat dah jawapan .. Wah .. aku tak sangka .. durian menjadi nangka ! Lapar la pulak .. korang g la tanya sendiri kat dia ek.. aku nak g cari makanan kat bawah.. Pandai pandai la bodek dia .. mana la tau kot kot rezeki korang .. hehehe ..

G tengok sendiri kat SINI

You May Also Like

17 comments

  1. wah,abg ben xsudi pon follow blog sy..

    leh jd yg ke-500.

    heheh.. =)
    (sje je gurau2,btoi pon pe slhkan??)

    BalasPadam
  2. hebat..siapa dia ni..kite bertahun pun tak cevah lg seribu

    BalasPadam
  3. tahniah untuk blog itu...
    yang bertahun berblog tak sehebat dia..
    :)

    BalasPadam
  4. ooo...angah eh..hehehe...tadi nampak kat profile BA jr tu..

    BalasPadam
  5. blog siapa ni,abg ben.. hebat la dia..

    BalasPadam
  6. pergh mcm tak caya je entri baru 16.4.2011? Gila hebat ni.. Entri pun ramai share.. Tgk online counter dia.. Fuuuu!

    BalasPadam
  7. gile power..
    mesti slalu promote kat fb.ramai gila like evry post post dia.

    sbb post dia mmg umph!!

    BalasPadam
  8. wow.. terharu.. thanks :)

    *tersipu malu.. awwww

    BalasPadam
  9. mak aih ! hebat ! :D saya pun tgh setia menunggu abg ben follow saya . :D

    BalasPadam
  10. Bro....cek entri terbaru..... nama bro disalah guna... susah jugak biler dah femes nih..ha ha

    BalasPadam
  11. tergezut den. ingat blog santai dah 1000 hehe...

    BalasPadam
  12. abg ben, klu sudi jd la follower yg ke-200 sy lak...skrang tgh 199..xde yg nk follow dh kot, sy dh stop bw utk mlm ni, nk tdo pg esok ada paper...=)

    BalasPadam
  13. bertuahnya org bernama Ben Ashaari :(

    BalasPadam