Entri Pilihan BEN ASHAARI #7 KASB

by - April 30, 2011

 

" Aku jadi blogger kerana inilah salurannya... saluran yang tepat dan sangat mudah untuk berkongsi pendapat...idea... dan luahan hati seorang rakyat negara. Nak salur ke mana selain blog? Facebook.....hanya member sahaje.... nak masuk tv.... kene popular dan ada kepentingan... nak masuk dalam radio... pun sama juger.... semuanya tidak sesuai bagi seorang rakyat biase cam aku nih.

Setiap orang ada luahannya...setiap orang ada ideanya..... harapkan wakil rakyat datang... kene tunggu pilihan raya dulu la gamaknya.... tu pun dengar time tu jer.... mase lain...datang nak jumpa pun kene beratur... Dimanakah aku nak bagi pendapat supaya orang dapat tau? Blog la jawapannya....Siapalah aku ni....Aku hanya seorang blogger. "

Selanjutnya ... SINI

You May Also Like

3 comments

  1. pergh...blog wacana pulak jadi pilihan...terbaiklah....

    BalasPadam
  2. ecehhh kombang la idong pakcik ni ahahaha..

    BalasPadam
  3. as salam..erk.
    macam..encik ahsan? ngee..
    terjah siapa copypaste. hampir sama tu!

    >_<

    eh. blogget baru belum terjah semua

    >___<"

    BalasPadam