BEN ASHAARI santai bersama HELIZA - VIDEO

by - April 25, 2011

 

Jangan kutuk yer.. lama tak buat vlog.. ni sekali jalan jer .. takde cut cut puunya.. Segan ? Toksah cerita arrr .. Layan je la ek.. Kalau tak pueh ? Leh layan lagi kat 1tube.my

Kalau sudi ... Mintak korang undi aku di DIGI-BLOGGER OF THE YEAR boleh ? Klik SINI..

You May Also Like

24 comments

  1. muahahahahaa.. control macho nampak?? ^_^

    heliza always gojes!!

    BalasPadam
  2. bahaya letak netbook kat situ.hikhik..

    BalasPadam
  3. hahaahahahaha..agak ah, abg ben control macho.. :P

    BalasPadam
  4. geram pulak tgk ija ckp..grrr..gila la dia

    BalasPadam
  5. ecece best lahai abg ben ni hehe dpt terbiu ngn kak ija :) waah2 tak sabar tunggu part 2 ngee :D

    BalasPadam
  6. first time dgr suara abg ben...

    BalasPadam
  7. heliza helmi pun tulis perkataan pelat tuh...hahaha

    BalasPadam
  8. haha..abg ben nampak kontrol macho tuh...agaknye segan dengan kak heliza gamaknye..hehehe

    BalasPadam
  9. bro ben kekok lah =P pinjam video jadi entry kat blog yea =)

    :: 1tube.my ::

    BalasPadam
  10. kak heliza sgt comel....adore her so much...

    BalasPadam
  11. heliza chomellll~ suke~ tapi dia dok tenung abg ben, abg ben terkontrol machooo la sket. HAHAHA

    BalasPadam
  12. waaaaaaaaaaaaaaa .~~~~~~~~~~~~
    kak ija..!!

    BalasPadam
  13. abg ben control macho! hahahaah
    heliza kiut sgt

    BalasPadam
  14. Wah! Best nyer. Control macho nampak. Hehe. Gurau jer Abg Ben yer.

    BalasPadam
  15. aaargh saya jeles~!
    awek kegemaran! wanita plg cute tu! nak bgamba ngan dia gak~!!

    BalasPadam
  16. wah bestnye abg ben serasi gitu..

    www.menulisdenganhati.blogspot.com

    BalasPadam
  17. YA ALLAH... chumeiiiiiii nya HELIZA nieeeeeeee... adoiiiiiii nk jumper heliza ahahhaha

    BalasPadam
  18. kaku sbb lame xbuat vlog ke.... sbb.... heliza


    HAHAHAHAHA

    BalasPadam