Aku suka blog budak kecik nehhh !

by - April 26, 2011

 

Memula aku kenal budak ni kan.. er.. bila ek.. aku tak pasti tapi yang aku pasti dia tetiba kata dia baru abis SPM .. wah.. biar terung ! Pastu dia ym aku kata nak follow aku pagi pagi.. Aku ingat dia nak follow aku g keje pagi pagi. aiseyman.. takkan gitu sekali kot..

Rupa rupanya dia nak follow aku g gathering sama sama.. oooo ..baru aku tau... hahaha... ok ok .. pastu aku godek pasal dia.. Wah.. teror sudah main blog rupanya .. kalah aku .. hehehe ... bagus bagus ..

Dan tadi , aku masuk ke blog nya untuk jalan jalan .. Hurm.. mmg menarik laa..simple .. semua dia buat sendiri.. Katanya dia belajar sendiri.. hehehe.. tak kisah la.. janji teror ..

KOmen ? Tarak .. berapa bintang .. aku kasi 4/5 bintang sbb dia buat sendiri ! hahahahah .. nak tau blog sapa ???  Jom ... sini ..

Dan jangan lupa undi aku .. ni dah masuk hari baru ni !!  > SINI

You May Also Like

21 comments

  1. mula mula baca intro dh boleh agak org nye sape.. mmg bagus dia ni.. semua blaja sndiri.. :p

    BalasPadam
  2. haha~landax rajin tinggalkan komen kat blog dia~(tapi jarang dibalas) T_T

    BalasPadam
  3. hahhaa..chomey budak tu abg ben ! haha..oyeah, alya dah vote utk hari nie 26 April 2011 :P

    BalasPadam
  4. hahah suka mas ben ashaari post pasal dia..hehe sampai2 im aerol..huahuahu xD ..

    BalasPadam
  5. tp sy suka blog abg besaq nih hahaha ;)

    BalasPadam
  6. HAHAHHA :))
    kwn rani- mas ahmad safwan :D
    heheh:))

    KMIE EIGHTEEN :))
    die ade ajk ra jugak :D
    kat PWTC kan uncle ben?

    blogger baru boleh join ke :(
    mmg kecil gile dlm dunia blogger ni :(

    BalasPadam
  7. tumpang lalu...^_^
    dah lemau ni...nak tido..

    BalasPadam
  8. encik MAS [Malaysia airlines] ? haha
    dengki dy ;p

    BalasPadam
  9. haha.. mas upenya.. v tutor dia gempak and boleh paham!

    BalasPadam
  10. Baru habis meeting.... blog si dier tu memang mantap...dengar citer traffic dah setanding dengan blogger lamer... pergh.....respek la!

    BalasPadam
  11. ok, now i'm really jelous.. ==' tapi blog die mmg dr awal gempak pon..

    BalasPadam
  12. dah agak dahhh! belum klik da tau..ahahaha~

    BalasPadam
  13. memang menarik blog dia..kagum..

    BalasPadam
  14. muhahhahaha....dia dah power...

    BalasPadam
  15. wahh mas :D! haha hebatt2!

    BalasPadam
  16. blog dia memang kreatif. terus elle follow....

    BalasPadam
  17. cam kenal je budak tu..kad mana haa..hehhe

    BalasPadam
  18. ahahaha.. memang kecik.. tapi..
    umur tu hanya angka..kan abg ben??
    mas memang hebat.. kagum dgn dia..
    cik pulau jelezz dgn dia.. arghh..

    BalasPadam