Aku KECEWA ...

by - April 25, 2011

 

Sangat sangat kecewa tadi.. hurm.. baru aku tau 'permainan' ini .. hurm... tak pe .. cool ...  Penat je aku buat .. tapi ??? Hurm... ok .. kalau ginilah permainannya , aku terima ..

Alhamdulillah .. aku nampak sapa sokong aku sekarang ... Ramai kawan kawan di FB dan TWITTER memberi sokongan ! Terima kasih .. aku tau walaupun ramai yang mengatakan korang ni membodek aku , sebesar kuman pon aku tak anggap korang gitu.. Sebab apa ? aku ngan korang sama je.. apa guna korang nak bodek aku kan ? Gila trafik ? Ala.. takat mana sangat la gilanyakan ?

Aku bukan kecewa pasal contest DIGI tu tapi kecewa bila melihatkan ada yang tidak memberi sokongan padahal dia sepatutnya memberikan sokongan .. tapi tak pe...

BEN ASHAARI bermula dari bawah .. yang menarik BEN ASHAARI naik adalah rakan rakan blogger .. adalah mustahil aku boleh berlari terus tanpa berpaut pada apa apa kan ?  Dan kini walaupun sudah berjalan , rakan rakan blogger tetap aku tidak lupakan .. Mana yang di bawah , aku bawak naik bersama .. apa guna berlari seorang diri kan  ? Tiada cabaran langsung ..

Cuma bagi yang cuba mengambil kesempatan inilah aku kecewa .. Tapi tak mengapa .. inilah adat dunia maya .. Aku terima dengan hati terbuka dan akan terus bersaing !!!

Sememangnya aku di sini dan akan terus disini !! Jika 10 batang jari ini hilang , aku gunakan jari kaki untuk terus berjuang ! Tapi kena masuk sekolah khas dulu la .. adeh..

HAAAA! aku tak kira ! Tanpa sokongan dari mereka itu , aku tetap berjuang .. berjuang sehingga tarikh tutup .. Hurm.. bila tarikh tutup eh ? Suka hati laaaa .. aku nak g makan maggie durian dulu ! Grrr... Haaa.. jgn lupa , sapa sapa nak belajar resepi nasi durian , g kat blog MAT GEBU tu !!  Sedap wooooooooooooooooooo... Dan jangan lupa untuk akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! KLIK SINI ..

Terima kasih atas sokongan korang selama ini .. Tanpa korang  , DIORANG semua takkan jeles dengan aku sekarang ini .. TQ TQ ..

You May Also Like

25 comments

  1. mulianya hati abg ben ni...

    boleh je tutup mata macm tu.. kalau alian.. tidak mungkin ! biaq pekena penubuk sebijik baru diam..

    ngeee~

    BalasPadam
  2. mcm tula bro

    jgn putus hrapan..jangan sbb nila setitik rosak mood anda..erk apakah

    kita berjuang sme2...ramai lg skong bro=)
    stakat sorang dua tak jejas la..ni kn bro ben..sifu kpd kami semua=)

    BalasPadam
  3. macehh abang benggg selalu sokong saye ^^ tunggu cekelat 8 kilo minyak gamat 2 botoi na!

    BalasPadam
  4. InsyaAllah ko boleh berjaya ben.. aku tau ko tak lupa siapa kat belakang ko..

    BalasPadam
  5. maggie durian??
    eh nape ratu durian x penah tau ni?
    dh terjah blog abg mat..malam2 kasi panas ati tgk nasi durian...grrrrrr....

    BalasPadam
  6. sentiasa sokong teman blogger... =)

    BalasPadam
  7. Sabo abg ben..beginilah adat dunia..tak semua yang sokong dan sayang...pedulikan yang jeles dan yang cuba nak ambil kesempatan...delete je mereka dari minda...sebab mereka ibarat virus yang nak menjahanamkan...fokus pada diri dan arah tuju kita...itu yang penting...aiyak membebel lak aku ni

    BalasPadam
  8. kita sahut cabaran, bergerak seiringan blablabla. " Aku terima dengan hati terbuka dan akan terus bersaing !!! "

    BalasPadam
  9. sabar lah yerk abg ben.... sy ni bilalah leh berlari sama2 ngan abg ben... teringin laa jugak di angkat abg ben... sy berat 70kg... ringan saje... :)

    BalasPadam
  10. boleh berjaya , setiap blogger bermula dari bawah.

    JOm Joint.Blog akan di pamerkan ke page yang mempunyai 16000 fan page
    Peraduan
    FARISZ@AZ.Com FanPage

    BalasPadam
  11. kenapa ni? rasa something bila baca. walaupun baru follow abg Ben sokong tetap sokong...

    BalasPadam
  12. jangan duk kecewa sangat bro. chill dan hepi je :)

    BalasPadam
  13. Mas tetap sokong abg ben!
    hari ni dah undi, esok undi lagi...hehehehe

    BalasPadam
  14. steady abang ben..gua sokong abang ben! hehe =) goodluck!

    BalasPadam
  15. yehaaaaa sokong sokong ...

    jom join segmen ps

    http://www.penulissenja.com/2011/04/segmen-sape-nak-hadiah.html

    BalasPadam
  16. tapi kadang kadang tengok orang yang asyik membodek je pon . bosan jugak . nak naik gune nama org .sume nak cepat . tanak usaha sndiri . adesss .

    BalasPadam
  17. apa? maggie durian? pelik...pelik...

    BalasPadam
  18. cayok2 bro ben.. maggie durian?? pelimpelik pelik ahakxx

    BalasPadam
  19. sedap tak maggie durian tu ye ?

    ape kepelik bebenor . hihi ^^

    BalasPadam
  20. maggie duriaaannn??
    cam shodap jerkk...
    confirm ke esok ok lagikk..
    tah2 pas makan esok dah komaaa..
    aiyooo!!~~

    ☆┌─┐ ─┐☆
    ☆│▒│ /▒/
    ☆│▒│/▒/
    ☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!!HYE!!
    ☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE!!!....
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒

    ✿ salam singgah dari mummyweiyda✿
    ✿eppy blogging ya!!✿

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  21. biarlah orang nak kata apa..janji kte tau sapa diri kte..kte ikhlas ke tak..anw..memang sedap tgk pulut serawa cik mat gebu tu..nyum2..

    BalasPadam