K-POP ?

by - April 29, 2011

 

Kali pertama aku dengar perkataan tu kat opis aku.. K-POP .. Hurm.. pk gak.. amenda tu ? KEPOP ? takkan nama group ? Ke genre baru ? huh ...

Gamaknya skang ni dah jadi satu kegilaan... gila kat artis korea n jepun.. dulu gila kat indonesia n bollywood.. skang ni kat sana .. Perghh...

Yang banyak minat ni , perempuan la.. lelaki ada ke ? Tah.. budak budak laki gamaknya minat yang under under ni .. haaa... Aku ? Tah.. aku masih lagi rock kapak ! yearghhh.. n rock dulu dulu laa.. Layan Helloween .. Scorpions ... Metallica ..gitu gitu je la.. takde la fanatik sangat ..

Suka camana pon .. aku tak la teruja sampai terkinja kinja macam beruk bila nampak artis kat tv atau pon depan mata.. gitu gitu je la.. Heliza tu ? Heliza tu sbb aku kena interview.. sapa tak suka interview artis lebih lagi yang bagus dan menjadi idola ramai gadis .. Pulak tu dia sopan dan sesuai dijadikan ikutan para gadis masa kini ..Bukan ikut style KEPOP  tu haa...

K-POP .. hurm.. teringat aiskim pop dulu dulu..

You May Also Like

47 comments

  1. abg ben!! k-pop best!! hehee.. :P

    BalasPadam
  2. Ingat kan pop pop ..mercun budak kecik yg bulat2 bile campak ke lantai bunyi nye jadi kepop! kepop!... Haha

    BalasPadam
  3. hahaha.. tergelak sat bila baca kat ais pop tu.. bhahaha..
    siyes lawak... tataw sebab apa.. haha..
    Kpop ta layan sangat layan Jpop ja.. tu pon sikit2.. haha.. Still INDIEpendent..!! haha..

    BalasPadam
  4. alarkkkk . best lah abg Ben . okeh lagi K-POP dari J-POP . jepun punye lagu kurenggg cikit . suke tgk dorang dance .

    BalasPadam
  5. Kalau layan hardcore boleh??bgi lagu yg kasi goncang kepala..hahha ..k-pop??boleh ah layan sikit2 ..sbb kdg2 mereka sweet2..hehe

    BalasPadam
  6. Selain eskem pop..popcorn pun sodap..kn sambil tgk wayang..hahaha

    BalasPadam
  7. wawaa. kpop best gilee. rugi xminatt. ekekeke XD

    BalasPadam
  8. yes yes. tah hape la yang diorang suka dengan kpop tu.jambu ja lebih. ahaha

    BalasPadam
  9. syieda suke jiwang...agagaga
    Bruno Mars... ^_^ layannn abg Ben..

    BalasPadam
  10. pop cake tau ler...hehehe...

    BalasPadam
  11. k-pop best..tgok snsd..perghh

    BalasPadam
  12. lelaki pun ada lah yang minat kpop. erul af tu. hehe

    BalasPadam
  13. K-POP sgt best la abg ben...sy suke nickhun ;)

    BalasPadam
  14. dr korea menda tu kan?

    smlm pun hangat jd perbualan di mhi.. hehe

    BalasPadam
  15. saye suke k-pop..tak tau la kenape??haha

    BalasPadam
  16. lelaki pun ade minat kpop jugak..SNSD haha :):)

    BalasPadam
  17. Lelaki ada ke suke k-pop ? Ye ada ,zakwan ni ha minat'! Abg ben cbe dgr lagu korea,mesti layan punye ,hehe xD


    singgah2 Blog zakwan

    BalasPadam
  18. layan la gak.. tp xde la nk poyo sgt.. kkdg nyampah dgn gegurls yg xabes2 ckp sal laki ni la laki tu la.. hehe

    BalasPadam
  19. suke kpop,, tp tade lhaa terlalu obses sampai nk tiru gaya pakaian diorang yg GIRL especially yg seksi2 tuh,, setiap benda harus ada batasannye kan,, jadi pandai2lah :')

    BalasPadam
  20. k-pop.. memang minat, tipulah kalau kata tak minat..kihkihkih

    tapi lelaki pun ada fanatik k-pop tau, tengok je si erol dekat af9 tu..ceh~

    BalasPadam
  21. best lah layan korean!! ce cube ce cube!

    BalasPadam
  22. k pop .. hohohohooo x suke lansung dowh

    BalasPadam
  23. bru start minat K-pop!!dulu x minat !huhu

    BalasPadam
  24. grup pempuan kiut2 la..yg laki omak ai,mcm sotong pun ade.hahaha...

    BalasPadam
  25. atien minat k-pop tu, tapi takdelah fanatik sgt.

    BalasPadam
  26. same la kte,minat rock kapak....
    kpop ni xde dlm senarai

    BalasPadam
  27. minat k-pop ...

    dgr lagu sambil cuci mata ;p
    hensem lorh...

    BalasPadam
  28. Saya x minat Korea sbb diorang buat org Malaysia jadi obses sampai lupa dunia....K-POP amat melalaikan...pe2 pun saya lebih suka J-POP; lagu diorang 100% ori & x mcm korea yg suka guna autotune dan meniru....

    BalasPadam
  29. k-pop ... layan la cikit2
    tp j-rock lg besh.!!! haha

    BalasPadam
  30. wah kpop maaaa...terbaik...

    jom tgk entries terhangat>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

    BalasPadam
  31. dulu aku layan hardcore. tapi sejak jiwa da makin lembut dek pekena soflan, skang layan jiwang gan pop music jew.

    BalasPadam
  32. K-eropok ngn K-erepek lg best
    hehehe

    BalasPadam
  33. saye suke makan aiskrim pop,.

    BalasPadam
  34. i love k-pop ! fullstop ~ sebab kenapa ? yeah , banyak sebab !

    BalasPadam
  35. k-pop tu minat2 mcm tu jek.. tak gila2 pun... suke lagu omputih.. HAHA..

    BalasPadam
  36. haha.. entry terbaik!!! bwahahha...klo peminat k pop baca, perghh, mesti angin la..

    BalasPadam
  37. aku minat kpop..keh keh keh..
    since 2008 la aku mula minat kpop..^^
    jemput datang blog aku.^^
    awek korea cun2..^^

    BalasPadam
  38. xminat k-pop..
    mamat2 muka jambu je semua..
    pastu style pulak sepesen..
    hahahahahhaa..

    BalasPadam
  39. sy minat kpop, tp xde hangin sgt bile bce entri abg ben nih hee~
    cuma hangin dgn budak2 melayu yg nak tiru gaya kpop! mcm 24:7, geli tengok beb~ lagilah nmpak mcm gay ewww!!
    klu boleh carilah identiti sendiri, xperlu tiru gaya mcm korea sgt sbb kpop x berapa selari dgn garisan syariah, sbb tu lg sesuai untuk org2 korea.

    BalasPadam