BLOG PILIHAN BEN ASHAARI ABAD INI !

by - April 27, 2011

 

Perghhh.. dasat ... sapa sangka eh ??? Eh sat... korang undi dah ?? Undi aku cepat !! cepat cepat cepat ! klik SINI ...

Ok.. blog ni aku jumpa sewaktu dok jalan jalan tadi.. Huih.. masa memula masuk tu.. 4-5 kali gak la tengok header dia... macam biasa tengok.. tapi tak mungkin nieh..

Aku usha entri dia .. Wah .. ini newbie.. awat lagu ni ? Begitu pantas dia mencecah awan .. Tak leh jadi lagu ni.. Gamaknya kalau masuk DIGI - BLOGGER OF THE YEAR , senang senang dia leh dapat no 100 .. perghh ..

Simple je blog dia .. sekadar main main atau luahan perasaan ? hurm... tu korang nilai sendiri la yer .. Aku nak interview dia nanti.. hurmmm ...

Jom...klik SINI

You May Also Like

26 comments

  1. tak sihat T_T ...
    abg ngade .. blog sendiri huh..

    BalasPadam
  2. BEN!! nti jgn lupa ushar blog ZAA di www.caricarimoncacos.blogspot.com..tqvm..newbies ni

    BalasPadam
  3. hahaha!!tipah tertipu...hahahah!!!jaat en ben!

    BalasPadam
  4. haha..Blogger mana la tu..

    BalasPadam
  5. Cissss Cissssss!!! Hahaha :D Tapi blog baru abang ni, sye rasa mcm lagi santai lah :D

    BalasPadam
  6. eeeeeeee...sekali lagi terkena!

    BalasPadam
  7. adakah aku orang pertama yang terkene??? Arghhh!!!! Kembarku!! Grrrrr.......

    BalasPadam
  8. haha. blog kedua sendiri rupanya.

    BalasPadam
  9. abg ben ada blog baru ke?? yang lama nie maseh beroperasi ka?

    BalasPadam
  10. hahakk..da agak dah... ;D

    asenya, kejap je tue nanti, bole dpt beriban follower :)

    BalasPadam
  11. adess...tipah tertipu lak.. =,=''

    BalasPadam
  12. pergghhh~ macam nak main angkat2 berat lepas tu hempuk kat abg ben ! belog sendiri !

    BalasPadam
  13. haha ! bru smgt nk tgk sapa newbies tuh !

    BalasPadam
  14. ish3..bt suspen je.igt blog sape yg di review.gagah betol abg ben ni berblog.segagah badannya.ekekeke...

    BalasPadam
  15. aiseyh..
    ingtkn abg ben salah link td..
    rupanya blog baru abg ben upanye..
    waaaaa.. terkena dah.. ;P

    BalasPadam
  16. haha..agak dah...

    bro ben...saya org baru gak..mai la lawat blog saya..

    http://mariatunnabila.blogspot.com


    hahahahhahhaa!!~

    BalasPadam
  17. kau tipu2 aku lagiiii...hehe...nakal ni

    BalasPadam
  18. ahahaha~ tak klik lagi da boleh agak! wekkkk! :p

    BalasPadam
  19. aku dengan penuh semangat tryler click.. rupa2nye.. oh.. en. BA.. kihkihkih.. mesti dia sedang senyum gelak sorang2 baca komen2 kat sini kan kan kan..

    BalasPadam
  20. Sakan bukak blog newbie tu.. hahaha sekali tgk.. memang layak! keh3

    BalasPadam
  21. blog sj new, orgnye berpengalaman tuuu~ :) hehe

    BalasPadam